Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady iubita, eu sper ca nu ti-am facut asa pofta incat sa nu mai poti, ca sincer n-am vrut asta
uite reteta: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20662/Carnati-si-cremvusti-de-casa/

(eu nu am robot de bucatarie, am folosit masina de tocat carne si blenderul vertical, nu am pus toata apa cata scrie acolo, si chiar si asa ii destul de moale pasta)
data viitoare (pt ca in mod cert va fi o data viitoare) voi pune putina grasime, ma multa boia si sare....in rest totul e perfect...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

noapte buna....desi cred ca dormiti de numa' de vreme ce pe aici bate vantul...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

somnic pufos,camy

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, ma bag eu la o tare de tot...
Azi-noapte am fost la spital cu Andi ... a luat de la Vlad enterocolita... Dar e un maaaare luptator Incercati sa va imaginati un copil in pragul deshidratarii, care nu se tine pe picioare, care nu a mancat nimic... si totusi, vrea sa mearga sa-si tina recitalul de pian la serbare. Nu am putut sa-l refuz, pentru ca era serbarea de final de gradi si isi pregatise recitalul de vreo 2 luni... Am mers, a stat lungit pe jos pana i-a venit randul, apoi s-a ridicat, a cantat perfect, am plecat acasa si de acolo la spital> el insa s-a distrat ca a mers cu ambulanta

- revin cand pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ieri am fost la ortoped, Rares este bine, mersul lui in exterior nu are cauze ortopedice, este doar o obisnuinta care face parte din procesul de invatare a mersului.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy dragu de el....sanatate multa va doresc si un mare pt luptator
magda

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

magda
mummy...Andi e super.sanatate multa

gety??Ary..e ok?au mai trecut din bubite?putere si rabdare va doresc
camy...?esti ok?s-ar putea pe 26 sa vin prin Brasov.tre' sa dea maica-mea licenta.daca vin-anunt.Roxaly-si pe tine

noi suntem ok.azi am fost la doc.familie de mi-a transcris niste analize gratuite..apoi am fost de m-am programat pe 04.07 sa mi le faca.o parte tre' sa le si platesc.
acu's acasa..tre ' sa pun niste rufe la spalat-n-am apa ca se branseaza orasul la nush ce izvor.in casa e harababura.stau si zac fara chef de nimic
o zi buna va doresc si nulta sanatate!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

buna si de la mine....am un chef si eu de NIMIC...am platit rata la casa...si fata de luna trecuta, diferenta in plus este de doar 256 ron

Mummy imi pare tare rau ca ati ajuns si voi loa spital dar felicitari pt ambitiosul tau! Il felicit si-l pt ca este asa baiat fain! Felicitari si nora 10+

Lady ai grija de tine, lasa curatenia, gandeste-te ca e o portita ca tu sa STAI ... Daca vii in Brasov, te rog eu NEAPARAT sa-mi faci o vizita la domiciliu...vii cu Becca, nu? Daca aveti nevoie de cazare, puteti veni la mine...si oferta e super oferta, ca e gratis

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Ieri am fost la ortoped, Rares este bine, mersul lui in exterior nu are cauze ortopedice, este doar o obisnuinta care face parte din procesul de invatare a mersului.

Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Desi eram sigura 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Desi eram sigura 100%

Am zis eu ca ne purtati noroc!

Mergi la inceput