Aspirante optimiste,Felicitari Mihaelafalt!!!
Raspunsuri - Pagina 2
mihahegarty spune:
Bebelu fetita ta e superba. Am admirat toate pozele cu ea si mi place cum ai structurat albumele pe luni implinite. E cuminte fetita? A plans in general mult? Zi mi si mie cam cum dcurge treaba cand sunt mici? Ca sa ma pregatesc!!! Stiu ca fiecare copil e diferit, dar sunt curioasa cum e a ta. Nu pare deloc plangacila!!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 46 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
Inca o intrebare Bebelu, pe cand al doilea bebe??? Iti sta atat de bine in postura de mamica si avand in vedere si varsta ta, cred ca mi as dori cel putin 4 copii!!!
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 46 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
Bebelu, de asemeni am inteles ca de la alaptat ti se retrage burta foarte repede. Adevarat?
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
AMR 46 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
Imi place la nebunie ca la fiecare luna ii faceti tort, iar cel de la 5 luni mi se pare deosebit!! Imi dai si mie idei si asa vreau sa sta un an acasa fara sa ma intorc la servici si poate o sa i fac si eu torturi bubulinei mele!!
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
AMR 46 ZILE!!!!!
luiza77 spune:
Neatza fetelor...
Mihaela felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si la termen
Didi ma bucur ca ai revenit, sper sa nu mai dispari asa de mult si succes maxim ci fiv-ul, iti doresc din toata inima numai reusite
Noi suntem bine, vineri la ecografie bebe avea 3232 de grame, este in grafic si peste 4 zile, pe 9 iunie va venii pe lume printul nostru prin operatie de cezariana la 39 de saptamani si 2 zile....sunt fericita si am emotii mari, dar sper sa fie totul bine.
Va pupacesc pe toate
38+ cu Matei
AMR 4 zile pana la marea intalnire
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luiza77 Neatza fetelor... Mihaela felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si la termen Didi ma bucur ca ai revenit, sper sa nu mai dispari asa de mult si succes maxim ci fiv-ul, iti doresc din toata inima numai reusite Noi suntem bine, vineri la ecografie bebe avea 3232 de grame, este in grafic si peste 4 zile, pe 9 iunie va venii pe lume printul nostru prin operatie de cezariana la 39 de saptamani si 2 zile....sunt fericita si am emotii mari, dar sper sa fie totul bine. Va pupacesc pe toate 38+ cu Matei AMR 4 zile pana la marea intalnire |
wow luiza 4 zile...cred ca nici somn nu mai ai noaptea de emotii.
sa de-a Dumnezeu sa ai parte de o nastere usoara si de o refacere super rapida.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16
samburelul meu
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Am o asa mare dilema de nu stiu ce sa mai zic.Mi-am facut iarasi test dimineata si tot asa a iesit linuta de test vizibila doar cand tin testul in mana sau cand ma uit la geam, la soare sau la lumina.Oare de ce nu imi iese testul bine.Azi noapte nu am mai dormit de la 3 si ma gandeam cat de mult am calcat pe alaturi luna asta si cel mai mult in ultimele 2 saptamani.
Cand am fost la doctorita homeopat mi-a zis ca ea nu poate sa vada daca e sarcina ca e prea mica si ca mucoasa uterina este prea subtire pentru ziua 29 cand eram atunci.Acum ma gandesc ca poate nu se implanteaza bine daca mucoasa e subtire.Oricum un pic mai tarziu ma duc si imi iau un test mai bun ca din astea mai am dar vreau sa incerc si altceva si o sa il fac dimineata.As face o beta dar aici in oras nu am unde ca la laboratoarele de aici fac teste doar din urina si la judet nu ma pot duce ca nu am timp.
Asa ma roade cand vad ca nu stiu ce e cu mine.
Dar totusi eu cred ca sunt ca s-a dat sotul cu parfum si mi-a fost greata, nu sa vomit dar destul si am un gust de metal in gura iar mancare nu imi trebuie nimic, si mie imi placeau foarte mult sarmalele cand fierb si azi nu mi-a trebuit.
Hai ca v-am zapacit de cap si trebuie sa si plec la biserica.
Va pup pe toate
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
Luiza nastere usoara, refacere rapida si bebe cat mai cuminte si fara colici iti doresc.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
bebelu86 spune:
Miha multumim mult pt complimente
pai..dc ma intrebi p mine asa, buba a fost cam plangacioasa la inceput. nu dormea cat ar trebui sa doarma un bb mic, vroia numai la san, vroia numai p pieptu meu. a fost un pic greu la inceput. dar dc compar cu alti bebei, a fost ingeras. deci se poate si mai rau
acu fiecare bb e unic. fiecare e altfel. nu pot sa iti zic o sa fie asa, asa si asa..poate o sa ai o bebeita super cuminte de nu o sa simti k e copil in casa. eu una am simtit la max k am copil. nu dormeam, numancam, nu faceam nimic. acu de cand s-a marit a inceput sa doarma sa stea singurica sa se joace, sa pape mai rar. dar pana la 4luni, am fost zdrente.
cu retrasu burticii cat timp alaptezi..hmm...eu am alaptat 4 luni si o sapt si nu s-a retras. adica nu a ramas mare cum eram gravida..dar nici plata nu sunt asta trebuie lucrata cu abdomene.sau masaje. cand ma voi apuca???? habar nu am. poate cand o sa faca asta mica majoratu :))))
urmatorul bb....greu de zis...eu as vrea sa raman iar la anu, asta dc reusim sa avem si noi casuta noastra. dar la cum e situatia acu...nu prea imi vine sa ma bag la credite. dar planu e de 3 bn...mai mult nici dc as vrea nu am cum, k am cezariana. si p aici nu se prea baga la nastere normala dupa ceza....bn...nici nu prea imi surade ideea de a ma chinui atat
torturile..daaa..sarbatorim in fiecarelunita, facem poze, avem caietel in care scriem progresele, ce s-a schimbat,prima data cand...asta pana la 1an..dupa..gata.
oricum stai linistita, o sa fie bine. incearca sa gandesti pozitiv, iar dupa ce nasti sa dormi cat mai mult(adica de fiecare data cand doarme bb), sa mamanci, sa stai calma, sa nu te speri de nimic, k instinctul functioneaza si bb iti arata ce vrea. eu nu stiam sa fac nimic. nici un pampers sa schimb sau altceva care acu mi se pare banal. dar usor usor am invata singura si gata. cand am ajuns aksa, in prima zi, ma luase groaza k nu tiam ce sa ii fac, nu imi venise lapticu, asta mica plangea..dar in 2-3 zile deja stiam ce si cum.
Luiza 4 zile bafta multa.nastere usoara si bb sanatos. sa va bucurati de el
Mihaelafalt ai 2 variante. ori faci un test de sange bhcg. si vezi ce si cum. ori repeti testu la 2 zile si ar trebui sa se intensifice dunga. eu zic k nu ai de ce sa iti faci griji. dc ai deja 3 teste, toate pozitive, bb e acolo bine mersi.
Didi cred k sapt viitoare te scot la un cico si o inghetata
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
MeAlex spune:
Mihaela, incearca sa faci un test First Response (scrie pe el ca da rezultat la 7 zile dupa ovulatie, cu 6 zile inainte de intarziere), se gaseste in Carrefour si in magazinul DM. Eu nu l-am folosit pana acum, nu am avut inca ocazia...mi s-a mai inatamplat sa imi iasa test pozitiv, inainte de intarziere cu Minut, Barza si Alinta (asta e necunoscut, il gasesti in Carrefour sau Kaufland). De fiecare data cand am ramas, eu m-am prins inainte sa iasa testul pozitiv pentru ca imi masuram temperatura zilnic...acum nu mai masor zilnic, ci incep un pic inainte de ovulatie si apoi, cam din 2 in 2 zile...in general, cand am ramas, am avut temperatura mai mare decat la un ciclu normal, peste 37 grade - in lipsa de altceva poti incerca sa iti masori temperatura bazala chiar daca nu ai masurat si pana acum (stii cum se face: vaginal sau rectal, dimineata, inainte sa te ridici din pat).
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru