Aspirante optimiste,Felicitari Mihaelafalt!!!
Raspunsuri - Pagina 11
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 A venit rezultatul fetelor, 3314 pentru saptamana 5. Miercurea trecuta era 350 si acum e 3314. A facut mai mult decat sa se dubleze. Sunt atat de happy. Sa-i vad acum si inimioara si o sa fiu in al 9-lea cer. Doamne ajuta sa fim cu toate mamici. |
Buna fetele.
Felicitari Matzaila, nici ca se putea mai bine.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
alina_loca spune:
Mihaela, nici nu sti cat ma bucur pentru tine.Felicitari, meritai din plin.
Te rog sa-mi dai si mie schema ta de tratamente naturiste, ca ne cam asemanam, si eu tot cicluri lungi, posibil anovulatorii si ovare mpk.
Spune-ne si ce ai facut diferit luna asta.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
racheel spune:
Matzaila_81, felicitari
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui miky82 Buna Gaby, Eu ma pregatesc de laparoscopie. miercuri dimineata m-a chemat sa imi faca analizele iar joi ma opereaza din cate am inteles o sa stau o noapte acolo, sper sa fie bine am inceput sa visez in fiecare noaptea ca ma operez Gaby te asteptam saptamana viitoare cu liniute duble, iti tin pumnii. Lore condoleante, imi pare rau de cele intamplate dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa treceti peste aceasta durere. Am si eu o intrebare daca imi iese bine la laparoscopie dupa cat timp pot sa raman insarcinata? la toate |
Multa bafta sa fie bine.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
miky82 spune:
Katy multumesc si nu mai fi nervoasa totul merge spre bine, ce ai mai facut? o sa iti povestesc cum a fost probabil vineri o sa intru, am inteles ca o sa ma tina o noapte acolo, macar sa fie bine.
Matzaila ma bucur mult pentru tine
Mihaela, fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Bun venit Marculeasca mult noroc luna aceasta, sa dea Domnul sa fie cu rezultat II.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui marculeasca Buna fetelor Mai aveti loc si pentru mine? si eu imi doresc foarte mult un bebe , care intarzie sa apara - am facut o luna stimulare cu ova-mit din ziua 3 pana in ziua 7 , m-am ales cu un chist pe ovarul stang, am fost la monitorizare si mi-a dat 3 luni sa iau anticonceptionale yasmin- am luat , am terminat si am fost la monitorizare se pare ca acel chist nu mai exista si ca totul este in regula - mi-a dat iarasi stimulare cu ova-mit din ziua 5 pana in ziua 9. Este asa greu cu asteptarea asta . Sper ca luna viitoare la a 2 a stimulare sa fie cu ochisori.Mai sper ca noi toate fetele care ne dorim copii sa ne ajute Dumnezeu sa ne indeplinim dorinta. |
Bine ai venit la noi si sedere scurta.
Multi
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui magddalena buna ce mai faceti? lorena imi pare ff rau pt socrul tau incearca sa fii tare pt sotul tau pt bb e normal sa fie suparat si-a pierdut tatal..multe imbratisari mihaela ce sa iti zic...numai lucruri bune iti doresc o sarcina cat mai usoara fara greturi si un bebe sanatos si la termen ce iti doresti baietel sau fetita? o saptamana placuta la toate fetele eu am ramas singura sotul e in delegatie pana vineri..off pupa la toate |
Multumesc mult si tie si la toate celelalte.
Eu as vrea o fetita, sotul un baietel sau chiar gemeni dar ce da DD sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui camcris Monique si eu vreau sa fac HSG asa ca nu stiu din experienta mea, am o colega la servici care a facut si nu a durut deloc dar nici probleme nu a avut. Lore condoleante, intelege-l si pe sot cat de greu ii este. Fetelor scuzati absenta dar am fost prin butoi, parca toate bubele la mine in cap am terminat tratamentul cu antibiotic si bineanteles ca nu am scapat de candida, va rog din suflet dati-mi si mie idei de tratament bun pentru lighioana asta ca io nu mai scap de ea, am luat poliginax ovule, unguent caneste, acum fluconazol pastile (lomexil ovule si unguent astea luna trecuta), spalat cu bicarbonat, alceva nu mai stiu ma apuca depresia, ce sa mai iau sau sa fac sa scap de ia www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Ti-am zis ca si eu am avut candida si am scapat cu homeopate, eu am facut vreo 6 luni tratament si dupa cu homeopate am scapat.
Eu am luat asa cate 7 zile din fiecare, candida ch7, candida ch9, candida ch15 am luat cate 7 zile din fiecare cate 5 granule de 2 ori pe zi. Sa stii ca nu sunt scumpe e 6-7 ron tubusorul si iti trebuie 3 de toate deci in jur de 20 de lei, eu asa am scapat.Poti sa incerci.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui alina_loca Mihaela, nici nu sti cat ma bucur pentru tine.Felicitari, meritai din plin. Te rog sa-mi dai si mie schema ta de tratamente naturiste, ca ne cam asemanam, si eu tot cicluri lungi, posibil anovulatorii si ovare mpk. Spune-ne si ce ai facut diferit luna asta. ******************************************************* Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos... http://www.fertilityfriend.com/home/34a766 |
Alina sa incep cu ce am facut diferit, sper sa nu va suparati pe mine ca eu ma cam bosumflam cand intra cate o noua graviduta si zicea sa nu ne mai gandim la . Cam asa am procedat si eu.
Eu toata luna am fost cu fundul in sus ca eram sigura, adica imi pierdusem orice speranta ca o sa raman gravi si ma gandeam ca dupa ce imi vine ciclu trebuie sa merg la doctor la control si el imi spuse-se de data trecuta ca daca nu vine nici luna asta ne baga pe analize amanuntite pe amandoi, iar eu eram umflata ca stau prost cu banii si stiu ca analizele costa mult. In plus nu am mai stat niciodata luna asta cu picioarele in sus dupa jap-jap, nu mi-am facut test de ovulatie, nu stiu cand am ovulat, nu m-a durut ovarul deloc si plus de asta nu stiu exact cine m-a certat dar am intrat intr-o zi si am zis ca sunt aproape de ovulatie si nu am chef sa fac dragoste cu sotul meu, pur si simplu nu aveam chef.Sper sa va fie de folos si sa nu va suparati pe mine, eu asa am facut, m-am gandit la dar ma gandeam chiar sa merg la un doctor la iasi sau chiar bucuresti si sa incep investigatii amanuntite si nu ca o sa fie luna asta.
Schema de tratament ti-o scriu un pic mai tarziu sa caut exact retetele.
Mihaelafalt spune:
Nu e nimeni pe aici? Vorbesc singura?
Fetelor astazi l-am sunat pe doctorul meu si a zis ca daca testul a iesit cu liniuta foarte slab colorata atunci sunt sanse ca 90% sa fiu gravi si m-a chemat pana la sfarsitul saptamanii la control.Oare de ce m-a chemat ca sigur nu simte nimic la palpare nu? El eco nu are. Eu m-am hotarat sa merg miercuri ca atunci am treaba in suceava si a fost de acord abia astept, acum nu stiu ce sa fac as merge maine dimineata la un laborator sa imi fac beta sa vad exact care e treaba, ca am aratat testul la o farmacista si a zis ca e negativ, da eu nici nu ma gandesc ca nu sunt gravi mai ales dupa starile pe care le-am avut astazi, somn, greata la niste mirosuri.
Va pupic pe toate