probleme legate de autentificare

probleme legate de autentificare | Autor: ramy_mitroi

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum pot pune poza la profilul personal , m-i se spune ca nu am cont desi bineinteles ca am demult . Va rog ajutati-ma !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163461

Ti se spune ca nu esti autentificata, nu ca nu ai cont...problema asta dateaza demult si inca nu a fost rezolvata. Desi la unii membri am vazut ca au poze, ma intreb cum or fi reusit...eu tot incerc pe diverse browsere, nici o sansa.

+37 cu Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramy_mitroi spune:

Multumesc frumos pentru raspuns draga mea ch_dana . Am inteles cum stau lucrurile....Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Functioneaza aceasta facilitate. Nu stiu ce sa zic.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

@ marius: crede-ma, am incercat toate trucurile posibile si imposibile, primesc eternul "Nu esti inregistrat in sistem. Logheaza-te si incearca din nou. Inchide fereastra" (uneori se intampla inainte de a aparea editorul cu butoanele Browse si Upload, alteori doar dupa ce apas butonul Upload), dar se intampla...matematic, din orice browser.

Daca ajuta la ceva, in momentul in care apare mesajul ca nu sunt logata URL-ul este

http://forum.desprecopii.com/forum/UploadPhotoX.aspx?mode=USER

Si inca ceva: am observat (cel putin la un user) ca a putut sa isi incarce o poza dintr-o sursa externa (photobucket). Nici asta nu merge, am incercat... Probabil se considera vechimea userilor, nu stiu ce sa zic

+37 cu Amelia

Mergi la inceput

Acum am schimbat poza la mine - functioneaza
Poza mea o vezi la profil?

Mergi la inceput

Trimite-mi poza ta te rog marius@desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si eu am incercat in toate modurile posibile !
M-am conversat cu Florin pe mesaj privat si tot nu merge.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

@ marius: crede-ma, am incercat toate trucurile posibile si imposibile, primesc eternul "Nu esti inregistrat in sistem. Logheaza-te si incearca din nou. Inchide fereastra" (uneori se intampla inainte de a aparea editorul cu butoanele Browse si Upload, alteori doar dupa ce apas butonul Upload), dar se intampla...matematic, din orice browser.

Daca ajuta la ceva, in momentul in care apare mesajul ca nu sunt logata URL-ul este

http://forum.desprecopii.com/forum/UploadPhotoX.aspx?mode=USER

Si inca ceva: am observat (cel putin la un user) ca a putut sa isi incarce o poza dintr-o sursa externa (photobucket). Nici asta nu merge, am incercat... Probabil se considera vechimea userilor, nu stiu ce sa zic

+37 cu Amelia

Am incarcat poza ta la profil

Mergi la inceput

Ok e clar - pt unii useri nu functioneaza. Am preluat problema - revin imediat ce este remediata.

Scuzati pt inconvenienta.

Mergi la inceput

Multumesc. Evident, iti vad poza (sa-ti traiasca fetita!), la mine e practic imposibil sa fac ceva.

Spor la treaba !

+37 cu Amelia

Mergi la inceput