Albinutele & bondarii de mar-apr '07 cresc (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

KITTY condoleante.

MARTA ma bucur ca v-ati simtit bine prin pelerinajul vostru, inseamna ca te-ai obisnuit cu iesirile in 4 si o sa le repetati.
cat de mare a crescut si CLAUDIA, auzi tu dintisori si mers in 4 labe, bravo voua, sunt de acord cu tine cand spui asa de frumos cum se joaca si se inteleg piticii intre ei, mai ca as mai face unul.
pupam trupa.

ELA, ROZI va inteleg foarte bien cand povetiti, parca ma vad pe mine, si la noi este dubla portia, anul asta am reusit sa ajungem si la mare, am facut si cateva ture de salina si cu ceva pt imunitate in toamna sper sa ne prezentam mai bine.
cu IOANA, cel putin, am trecut prin atatea chestii de nici nu zici ca are 1 an jumate.
va pup si sper sa fie bine de acum incolo.

Bai ELA noi ne mai vedem in vara asta? am zis ca trebuie sa ne vedem mocutele, stam in CRAIOVA, vb de atata timp si noi nu ne cunoastem.

IOANA un LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI si din partea mea.

bai fetelor fara copii acasa, o fi bine de voi, sau m-am trezit tarziu si deja sunteti cu puii vostri acum?

gata ma retrag, ma cheama datoria, am sa intru mai tarziu sa o sustinem in continuare pe MADY mamica lunii august.

va pup si va doresc o zi placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kitty, condoleante!

Cata sper si eu sa ne vedem vara asta. Noi acum am venit de la tara, insa nu stiu daca mai plecam, mai facem naveta sau nu. Am vrea si noi sa plecam la sfarsitul lui august la salina, insa nu e sigur. Deocamdata ne facem veacul pe aici.
Poate ne mobilizam si ne vedem intr-o zi.

Rozi. Nici nu imi inchipuiam ca intelegi gresit. Multa sanatate va dorim. O duceti pe Ana la gradi anul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady si Krissy, pun si eu majorete de azi, e posibil ca timp de cateva zile sa nu mai pot intra:

Va urez sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi si frumosi!

Iar voua nastere si recuperare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Mady, hai bb Rares!!!
naaatere usoara mamico si bebe sanatos tun

Absoluto, ia da click cu telecomanda aia decare ziceai si zi cum e la Nisipuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Kitty -condoleante!
Mady-nastere si recuparare usoara cu un bebe cumintel si papacios!
Ela- Da , de la 1 septembrie Ana va incep gradinita.

to all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Hai MADY!
Nastere usoara, recuperare rapida si Doamne-ajuta ca baietelul sa vina cu bine si sanatate!

Io n-am nascut inca, nu speram sa ajung pana aici, dar e pe vine si la mine, asa ca tineti incalzite.

Kitty, condoleante!

Toate cele bune,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 39+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Mady, iti doresc o nastere usoara si un bebelus sanatos si binedispus!

Kitty, condoleante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Avem nevoie de cat mai multe "LIKE-uri" pentru Veve.
Ne ajutati? Multumim!
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000426395375

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salut, am intrat sa o mai incuraj o data pe MADY, desi acum sunt sanse sa ne spuna ca deja a nascut bebele frumos.

MADY

Marta sa intri sa ne spui vesti bune.

va pup

Mergi la inceput