Rotarix
Raspunsuri - Pagina 2
softurela spune:
Si la mine a insistat pediatra dar nu l-am facut.
Fetita cea mare a mers la gradinita, mergem la mare de 2 ori pe an si nu am avut nici un incident digestiv.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Littlelight spune:
Eu i l-am facut la 3 si la 5 luni si ma felicit pentru asta. Nu trebuie sa mearga in colectivitate ca sa ia rotavirusul. Noi avem printre cunostinte 2 exemple si unul personal (nepotica mea) care au luat inainte si in jurul varstei de 1 an acest virus. S-a lasat cu spitalizare, perfuzii si stres emotional atat pentru micuti, cat si pentru parinti. La bebelusi si copiii mici sunt foarte periculoase bolile diareice, in principal din cauza deshidratarii masive, ale carei semne apar cand este deja destul de avansata.
Noi n-am avut nici un fel de reactie negativa. Doar putina febra (un 37,8), daca se poate numi febra, care a trecut de la sine, fara a lua nimic.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Stefana spune:
Multumesc pt raspunsuri.
Exact cum ma gandeam, cine s-a lovit, personal sau printre apropiati, de aceasta problema, este complet pro, cine nu, este mai putin vehement.
Asa ca eu tot nu stiu ce sa fac. Am citit destule lucruri negative in privinta vaccinurilor si mai ales a Rotarixului. In plus, eu merg la un medic homeopat care chiar mi-a rezolvat o problema pe care alopatii voiau sa o rezolve chirurgical. Acesta este complet impotriva vaccinurilor, mi-a si recomandat sa nu vaccinez copilul ca risc sa-l imbolnavesc de chestii mai grave. iar cand i-am zis ca nu ma pot lupta cu sistemul si ca i le fac macar pe cele obligatorii, nu i-a picat prea bine si mi-a zis ca daca se imbolnaveste sa nu merg la el
Mai am doua saptamani sa ma hotarasc. Mai astept pareri...
Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Porumbita spune:
nu e normal ce ti-a zis; ca dc ii faci anumite vacinuri si se imbonaveste sa nu vii el;
si eu am facut baiatului tratament homeopat 5 luni si doc a spus ca e alegerea mea dc ii fac vanicnuri sau nu; mi-a prezentat doar o schema alternativa de "dezintoxicare" dupa vaccin dc vreau (nu am vrut)
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Multumesc pt raspunsuri. Exact cum ma gandeam, cine s-a lovit, personal sau printre apropiati, de aceasta problema, este complet pro, cine nu, este mai putin vehement. It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Nu e chiar asa. Eu stiu ce inseamna problemele digestive, cu cea mare ne-am pricopsit cu un E-coli spitalicesc luat in timpul unei internari pentru o bronsiolita. A fost mai crunt decat bronsiolita.
O saptamana perfuzare, 3 luni dupa a luat biotics si fermenti.
Diferenta este ca infectiile astea vin si trec, nu lasa urmari prea adanci.
Vaccinul are insa o fata nevazuta si nu stim niciodata ce urmari poate avea peste ani. Sunt destule elemente toxice pe care copii nostri le primesc prin aer, alimentatie si prefer sa nu mai adaug altele in plus.
Asta e parerea mea si din acest motiv nu imi vaccinez copilul cu optionale.
Plus ca nu mi se pare corect sa ma iau dupa vecina sau prietena care a avut o experienta urata. Fiecare cu imunitatea lui si felul de a raspunde la un virus.
Mult succes si sanatate !
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
iris_2009 spune:
Eu i-am facut fetitei mele Rotarix si n-a avut nici o problema de nici un fel si nici n-am stat cu ea prin spitale niciodata.
Eu zic ca ne-am obisnuit sa cautam "fata ascunsa" a tuturor lucrurilor care ne inconjoara, a tuturor sfaturilor pe care le primim. Depinde de fiecare parinte ce fel de convingeri are, cat de mult il convinge filosofia homeopata sau medicina clasica, depinde de fiecare copil in parte, etc.
Ca sa raspund strict la subiect, repet, eu i l-am facut. Am intrebat-o pe doctora de familie dupa ce am nascut-o pe cea mica ce scheme de vaccinare exista (eu i-am cumparat si vaccinurile obligatorii, nu le-am facut pe cele gratuite), mi-a prezentat toate variantele, mi-a explicat cam ce inseamna rotavirusul, ramane la latitudinea fiecarui parinte ce decizie adopta.
Fetita mea face parte din categoria copiilor fara absolut nici o reactie adversa la vaccin, cu sistemul imunitar bine dezvoltat, depinde de fiecare.
Multa sanatate va doresc si decizia iti apartine. Pareri pro si contra vei gasi mereu.