Pregatiri pentru un bebe?!

Pregatiri pentru un bebe?! | Autor: Madalinuta

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit!

Pana zilele trecute m-am rezumat doar la a va citi si urmari discutiile...dar hotarandu-ne sa ne inmultim familia, mi-am dat seama ca am nevoie de sfaturi.asa ca....iata-ma-s!!
Trec direct la problema..
Mi-ati putea da cateva indrumari (din experientele voastre) pentru a putea incepe cu succes viitoarea mea cariera, aceea de graviduta (deci inca nu sunt:-(...) ? Si daca mi-ati putea recomanda si o clinica/medic, as ramane profund recunoscatoare...
astept nerabdatoare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu vin ca babele cu sfaturi de viata cit mai sanatoasa, de la alimentatie la somn , fara fumat , fara alcool in exces; apoi vizita la docul, analize cit mai multe, si , bat in lemn, dar fara prea multe visare, e treaba serioasa aici si se poate intimpla sa dati gres la inceput; nu te fixa pe ideea ca vrei sa ai bebe "azi, acum aici", relaxeaza-te si va veni si bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Madalina, shi io st la nivelul de aspiranta ca shi tine shi chiar imi doresk de moolt timp un . Pentru inceput io tzi-ash rekomanda sa te apuci sa itzi faci nijte analize shi generale shi ginecologice, ca sa vezi ca e totu in regula pentru un bb sanatos shi zdravan.
In rest, exersatzi mooltshi atunci cind trebuie shi BAFTA!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Noi ne-am apucat prin primavara de visat...am intrerupt pilulele, am facut multe, multe analize (eu), am facut si tratament pentru ca mi-a iesit un rezultat prost si nu ne-am mai apucat de "treaba" pentru ca s-a inrautatit situatia la firma la care lucram si am reusit sa plec inainte de a se scufunda corabia. Asa ca acum asteptam sa treaca un an la noul job si ne reapucam de controale.
Primul pas: gaseste-ti un medic bun, in care sa ai incredere si care sa lucreze intr-un spital civilizat si pe care sa-l poti gasi si la un cabinet particular.
Succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Si eu imi doresc un bebe, m-am apucat cam de 2 luni de treaba dar nu s-a intamplat nimic! Eu mi-am facut toate analizele sangelui, am facut ECHO si am mers la un consult ginecologic. Sfatul meu e sa iei acid folic chiar inainte de a ramane insarcinata pentru a preveni spina bifida la copil. Iti urez succes si sa ne vedem cat de curand gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piskot spune:

Bine ai venit la
Sunt multe aspirante aici...eu sunt una dintre norocoase si sper sa ne dai o veste buna cat de curand !
Relaxeaza-te si scapa de tot stresul zilnic, pe cat posibil, si da-i inainte cu ....
Pe parcurs vei avea timp sa gasesti si medici buni.
Suntem alaturi de tine !!!

Piskotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Eu cred ca trebuie sa fii optimista.Eu am deja o fetita de doi ani iar peste 11zile astept sa-mi fac testul"barza".Am emotii dar sint optimista.Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si eu sunt pusa pe treaba si astept cu nerabdare sfarsitul lunii pt. a face testul barza. Am deja un (baietel) de 3 ani si acum i-mi doresc o fetita. Sa avem toate bafta si sa ne intilnim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

pe mine m-a lasat gravida ... vitamina E, pe care am luat-o vreo luna si mi-a venit ciclul intarziat de 7 luni, dupa care s-a intamplat "minunea" in aceeasi luna.
ia si tu E ca e cea mai inofensiva si binefacatoare vitamina. de stricat nu strica si de ajutat ajuta la multe.

spor la... treaba!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Madalinutza draga, poate ca ai ramas gravidutza pana acum. Se spune ca daca esti sanatoasa si daca ai o viata sexuala regulata, ramai relativ repede(asta daca si cu sotzul totul este o.k.,evident). Eu poimaine intru in luna a 8-a si pot spune ca sarcina este cea mai interesanta experienta traita pana acum. Este ceva ce nu poate fi descris in cuvinte. Trebuie sa o traiesti pe propia-ti piele. Asteptarea, emotiile, gandurile, lacrimile, visele...Totul e unic! Sarcina nu este deloc un calvar, cum zic unele, dimpotriva, e izvor de bucurie! Important e sa te documentezi despre micile probleme ale sarcinii, sa stii ca sunt normale si sa le iei ca atare. Sa-ti cumperi carti si reviste de specialitate si sa nu prea asculti ce zic babele. Este ESENTIAL sa fii informata. O sa-ti fie mult mai usor! In rest,ce sa-ti mai zic? Mananca cat mai natural, las-o moale cu cafeaua, tigarile si mai ales nu bea alcool(doar putina bere, putin vin si cam atat!). Iti doresc multa bafta! Mai vorbim!

Mergi la inceput