Vecinul de la 3
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
narcisa, daca suni la 112 te complici inutil.
eu i-am dat sfaturile respective din propria experienta, functioneaza garantat !
comandantul sectiei de politie (de cartier sau de proximitate, cum am inteles ca se numeste acum), daca primeste reclamatie scrisa, cu numar de inregistrare, este obligat sa dea curs solicitarii, sa desemneze un agent care sa se ocupe de caz, sa mearga pe teren, discuta cu toate partile (la domiciliu, sau daca nu ii gaseste acasa, le lasa invitatie pentru discutie la sediul politiei). dupa terminarea verificarilor, politia trimite o adresa in care iti comunica rezultatul final : se verifica (sau nu) cele semnalate, persoanele gasite vinovate de incalcarea legii 61 au fost sanctionate (sau nu).
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Alizee spune:
In vara trecuta am avut si eu astfel de probleme cu vecinii. Noaptea, isi puneau oamenii muzica la maxim si petreceau. Dar numai sambata noaptea.
Am sunat la circa de politie de care apartin, am spus despre ce este vorba si, intr-un sfert de ora au venit. I-au avertizat ca la urmatoarea reclamatie vor primi amenda.
Nu au luat in serios avertizarea si, data urmatoare, chiar au platit amenda.
Acum, am cei mai civilizati vecini.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Burtocika spune:
Si eu am sunat acum vreo 2 ani la sectia de care apartinem ca sa reclam un vecin care facea un scandal monstru, evident in orele de liniste.
Si, dupa ce mi-au luat toate datele (ca la politie ) a venit intr-adevar un nene politist (in 15-20 minute). Intai mi-a batut MIE la usa ca sa ma intrebe daca eu am facut sesizarea si de ce am facut-o. Dupa aia i-a batut vecinului la usa si pe un ton foarte impaciuitor (de parca eu eram vecina nebuna care se plange de zgomote inchipuite) l-a intrebat ce si cum; si vecinul n-avea nici buletinul la el, daramite mutatie la adresa respectiva . Dupa care mi-a batut iar MIE la usa (asta cumva daca vecinul ar fi avut vreun dubiu cine l-a reclamat, acum putea sa se convinga) si mi-a spus ca s-a rezolvat reclamatia, ca vecinul a promis ca n-o sa mai faca
Asta asa, ca sa stiti cum reactioneaza politia in aceste cazuri ...
carola spune:
si eu am rezolvat sunand la sectia de politie. au venit neasteptat de repede si i-au linistit. prima data mi-au cerut si mie numele si au urcat la mine sa vada daca locuiesc acolo, etc. a doua oara m-au intrebat daca vreau sa urce :) si le-am zis ca nu. problemele mele erau la spalatoria de vis a vis unde baietii ascultau manele deranjant de tare si a doua problema la terasa unde cred ca aveau o formatie sau ceva ca se auzea ca la nunta. chiar m-am mirat ca politia a fost atat de operaiva. :)
16+
www.flickr.com/photos/carola456
damam spune:
Adevarul este ca rar cineva poate afirma ca are vecinii perfecti. Ba unul bate la nu stiu ce ora, ba altuia ii latra cainele, altul cu muzica, iar la casa e si mai si, in unele zone. Poate doar undeva departe sa avem o casa, insa si acolo e greu, caci te cam plictisesti.
AkaManah spune:
Eu la o intamplare asemanatoare am mers la vecin si l-am intrebat: Chem eu politia sau te fac sa o chemi tu? De atunci nu mai asculta house dat la maxim.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.