nu mai pot!!coliciiiiiiiii§!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare!
isabel79 nu i-au trecut colicii
nu am mai reusit sa intru pt.ca suntem cu ultimile pregatiri pt.botezul de sambata.
acum am reusit sa intru putin k stau cu el in brate k de burtica. si ar vrea sa adoarma si se trezeste tipand de burtica;si eu am atata treaba de facut........
voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabel79 spune:

Multumim,noi suntem bine!Dar si ziua are colici,eu stiam ca aceste crize de colici incep dup-amaiaza tarziu si tin pana noaptea tarziu?Offf,saracutul...Petrecere frumoasa la botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu intervin cu un sfat "babesc" care la noi a dat rezultate: comprese calde pe burtica, stropite cu spirt medicinal si apa calda (eu turnam in mana spirtul pe care il "presaram" pe compresa, apoi pe deasupra spirtului puneam - tot stropit - apa calda). Ii puneam compresa pe burtica goala si il infasuram apoi cu un scutecel de bumbac. La amandoi copiii a avut efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

NU se pun comprese cu alcool la copii. Au pielea foarte fina si se abssoarbe alcoolul prin piele, este foarte nociv. Compresele calde sunt bune, cu grija sa nu arda copilul.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

isabel79 si la noi tin ziua colicii dealtfel sunt iarasi cu el in brate.la noi macar are ziua si se termina pe la 22 si dupaia pana pe la 3.30noaptea nu se mai trezeste decat sa manance,apoi pe la 7dimineata si dupaia incepem cu colicile.

Mergi la inceput

isabel 79 cum stai cu vergeturile?
daca este vreun subiect deschis legat de vergeturile dupa nastere zimi si mi te rog.
multumesc

Mergi la inceput

Ei,daca ar fi numai vergeturile problema bine ar fi!Oricum alea nu se mai duc,doar sa reusesti sa le diminuezi cu creme foarte scumpe.La mine problema e ca am ramas cu fooaaarte multe kg in plus.Ma duc la sala de-o luna si nu mananc seara,nu tin o dieta stricta si am reusit sa slabesc doar 3 kg intr-o luna.Mai am de dat jos inca....inca....20!!!!!!Offf!Dar sa nu deviem de la topic,nu stiu unde sunt subiecte din astea pe forum.
Apropo de comprese cu alcool la bebelusi.Nu se face asa ceva!Cum zicea si "bird70" comprese calde ,dar cu alcool doamne,nu...Pai poate a functionat pentru ca intra alcoolul prin piele ,ametea copilul si-apoi somn ca era turmentat.Glumesc,evident!Dar eu stiu ca e nociv alcoolul aplicat pe pielea bebelusului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La noi a functionat cat de cat bonisanul, e din plante. nu mergea chiar mereu, dar mergea in multe cazuri cand celelalte nu faceau nicio treaba (am auzit insa ca in cazul altor copii e apa de ploaie, deci depinde de individ). i-am dat si camomilla - granule homeopate, care in mod uzual se folosesc pt durerile de dinti la copii, dar sunt bune pt orice durere insuportabila.
mai nasol a fost ca la cel mare colicile au durat pana pe la 7-8 luni, ajunsesem o umbra, imi venea sa fug de acasa. m-am echilibrat cumva cu cel mic, din fericire n-a avut colici deloc, doar dureri de burtica uneori, nu le mai pun la socoteala.
(n-a fost botezat niciunul, deci nu e nicio legatura)

Mergi la inceput

salutare tuturor!
am o veste buna si sper sa nu ma bucur prea mult.Colic-baby incepe sa functioneze.
am vreo 2-3 zile decand il folosesc si vad ca baiatul meu nu se mai chinuie asa tare sa traga "vanturi" si e mai relaxat.
colici mai avem si mai urlam cateodata dar reuseste sa se elibereze mai bine si mai mult.
voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Super!E mai bine si pentru bebe si pentru tine!Ei si de-acum o sa treaca si perioada asta critica!Sa nu-l tina si pe el pana pe 7-8 luni cum se zicea mai sus,desi sa tina asa mult colicii nu e ok.Poate mai avea si altceva bebe.Ca odata ce introduci papitele ar trebui sa se diminueze sau chiar sa dispara colicii,eu asa stiu!

Mergi la inceput