Buna ziua!
Baiatului meu (8 ani) i-a aparut la o subtioara o pata rosie, aproape circulara, unde pielea e usor mai lucioasa. Am vorbit cu pediatra la telefon, i-am explicat ceea ce am descoperit (intamplator) si mi-a zis ca mai mult ca sigur e vorba de pitiriazis, insa abia marti mi-a facut programare sa il vada. El nu se vaita de nimic: nu il ustura, nu il mananca... nici nu zice ca e acolo (doar piticul de pe creierul meu e nemultumit). Asadar, vin cu o rugaminte: ce pot sa fac pana ajungem la medic? Ca nu imi vine sa stau asa si sa astept. Azi parca e mai mare decat ieri, dar a venit si transpirat de la scoala, si banuiesc ca si de asta. Aveti vre-un sfat?
Multumesc!
Buna si eu am pitiriazis versicolor pitiriazisul nu se vindeca niciodata se trateaza pe monent dar reapare, se indinde destul de repede pe maini, piept si spate. Eu folosesc dat de dermatolog sampan Nizoral pt spalaturi locale, exoderil solutie si dermovate sau un alt unguent. E rau ca pe timp de vara cand transpira apar destul de des. Nu il mananca nu il ustura doar ca e inestetic. Sanatate multa
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii