Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

alexia_ada, la mine nu a corespuns deloc, dar la fiecare e diferit.

o sa iti dai seama , va dati seama....cand vi se rupe apa...asta era si marea noatra frica, daca nu vom sti cand se rupe apa.

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Ma sez si eu linistita sa imi beau cafeaua cand ce vad? . Sincer mi s-a facut piele de gaina si pulsul 200.

Felicitari Pufy, ma bucur ca ai trecut cu bine prin aceasta inegalabila experienta. Iti doresc refacere rapida mult laptic si cat mai multe nopti dormite . Eduard Gabriel-bun venit in aceasta lume care sunt convisa ca mamica ta va face toate eforturile sa fie cat mai buna.

Of multe am vrut sa zic dar am uitat.

Felicitari fetelor pentru vestile de la eco. Am fost si noi ieri si suntam ok, 1560gr cu toate cele.

Krissy- sa ai zbor usor.

Lissa-si tu Filip? se pare ca e foarte popular numele acesta la odiseea noastra. La noi singura dilema este daca e cu F sau cu Ph. Am incercat aseara sa il intrebam pe pitic cum vrea dar nu a cooperat. Ilinca e frumos, dar poate ca il preferi pe Filip.

Undeva am si eu sentimentul ca voi naste mai repede dar pana cum nu am indraznit sa il marturisesc...Sanatosi sa fim cu totii si vom vedea.

Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

o sa iti dai seama , va dati seama....cand vi se rupe apa...asta era si marea noatra frica, daca nu vom sti cand se rupe apa.

Mama de Ana si 34+

Fashion

sa vedem cum decurg lucruile Lisssa , macar sa am habar si de treaba asta. Pupici Anei
eu am facut imprudnta sa beau si a doua cafea pe ziua de azi si deja sunt agitata , mai agitata decat normalul meu
28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Incredibil ce mi vad ochii!!!!!

FELICITARI PUFI SI BINE AI VENIT IN LUME BEBE EDUARD GABRIEL!!!
Multa sanatate va doresc la amandoi, fericire cat inacape si petrecere frumoasa!!! O surpriza extraordinara!! De acum il iau ca pe un semn ce a fost cu Pufi!! Trebuie sa intru zilnic, ca vreau si eu sa fiu parte la astfel de minunatii!! Pufi esti fantastica!! Well done mamico!!

I am zis si eu sotului ca uite nu stii cand vine bebe acum. A mea sper sa mai stea macar 2 saptamani, ca e mica daca se naste la 33!!

Eu in ultima vreme plang din orice!! Ma uit la emisiunea aia cu 'One born every minute' si plang numai cand vad ca nasc femeile alea!! Imi dau seama din ce in ce mai mult ca e un lucru extraordinar sa nasti si sa fii mama!!! Dar asta nu am realizat o pe toata perioada sarcinii! Nu am avut feeling uri decat incepnad de vreo luna incoace. A mai crescut si bubulina, o simt de parca acum e chiar parte din mine!!

Alinuff iti tin pumnii pentru saptamana viitoare. Multa multa bafta si sanatate!! Sunt sigura ca totul va fi bine si dupa ce ti vei vedea fetita te vei simti INCREDIBIL!! Sa ne povestesti si noua!! Sunt alaturi de tine.

Corry si multa iubire si impliniri iti doresc!

Arianna imi place precizia visului tau in legatura cu nasterea lui Roxibarbu. Tu stiai exact cate kg are bebele ei. Simpatic!!

Fecian, da si eu ma asteptam la Roxibarbu sa ne faca o supriza. Dar se pare ca motzatele intarzie pe cand baieteii vin la termen sau mai repede. Uite Pufi poate s o confirme!!!

Anaemi bafta multa la examene! Am sa ma uit si eu la poze sa vad cum arata o burtica in care bebe a coborat. Acusi ma asteapta si pe mine!!!

la toate fetele!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 47 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Krissy sa ajungeti cu bine inapoi acasa ! Zbor lin !

Dya, crede-ma ca in durerile alea hemoroidale, nu m-am mai gandit la nimic altceva decat sa scap de durere....ca-mi venea sa ma dau cu capul de pereti...nu puteam sta pe nici o parte, in nici un fel. Simteam durerea pana in creier.

Cred ca as fi in stare sa suport durerile nasterii de 10 ori, in locul unei crize infernale de hemoroizi.(care dupa nasteri s-au manifestat in toata splendoarea )

Oricum nu pui o tona de crema si oricum in max 3 zile trec.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Anaemi, cum se cheama crema asta de hemoroizi?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 47 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Oana.irina bine ai venit printre noi si speram sa intri de acum sa te cunoastem si noi!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 47 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Mama de Ana si 34+

Fashion

Lissa doare cand ti se rupe apa? Ce simti?

Cum de nu stii ce ai? Ai vrut sa fie surpriza sau sta bebe picior peste picior?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 47 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Krissy sa ajungeti cu bine inapoi acasa ! Zbor lin !

Dya, crede-ma ca in durerile alea hemoroidale, nu m-am mai gandit la nimic altceva decat sa scap de durere....ca-mi venea sa ma dau cu capul de pereti...nu puteam sta pe nici o parte, in nici un fel. Simteam durerea pana in creier.

Cred ca as fi in stare sa suport durerile nasterii de 10 ori, in locul unei crize infernale de hemoroizi.(care dupa nasteri s-au manifestat in toata splendoarea )

Oricum nu pui o tona de crema si oricum in max 3 zile trec.

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Anaemi, cum se cheama crema asta de hemoroizi?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 47 ZILE!!!!!

Proctoglyvenol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Dya f frumoasa camera, f frumoasa si tu...si slaaabaaa !

Alexia mie mi-a iesit dopul gelatinos doar la Filip...era o chestie...gelatinoasa amestecata cu sange. O sa-ti dai seama, daca e, pt ca nu seamana cu secretiile obisnuite.

Mie nu mi s-a parut mai scarbos decat secretiile alea abundente

Apropo, mi-am amintit...de unde ne-ai vazut duminica, pt ca eu nu-mi amintesc deloc sa fi trecut pe langa vreo graviduta ! ...Oricum eu merg tare aiurita pe strada...nu prea ma uit in jur

Lisa ff frumoase numele alese !

Chiar ca sunt/o sa fie multi Filip(i) aici la noi... mie imi place sa cred ca am fost sursa de inspiratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

anaemi nu eram pe jos, te-am vazut in fuga, de aia te-am si intrebat ca nu eram sigura ca esti tu

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput