Muscatura de capusa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riana spune:

La unele bacterii IgG-ul ramane pozitiv o perioada determinata de timp, la altele poate ramane toata viata fara a mai reprezenta semn de pericol.
La borelia valorile IgG raman de regula tot restul vietii ridicate, ceea ce atesta contactul in trecut cu borrelia, dar nu si faptul ca boala in sine mai evolueaza.
Valori scazute ale IgM pe ani de zile pot fi interpretate ca o posibila vindecare.
Borelia are un ciclu de viata, apar generatii noi si noi in organism.
Dupa un tratament cu antibiotic IgM initial creste urmand o perioada de scadere continua pina la aparitia unei generatii noi de borelii in organism cind IgM iar incepe sa creasca.

Este foarte bine ca mergi mai departe cu analizele. Daca Doamne fereste s-a transmis bacteria, faptul ca faceti tratament acum si nu dupa ani si ani cand s-ar instala boala va face sa fie un tratament mai usor si cu sanse mari de reusita.
Fii calma, poate nu e nimic, dar e mai bine sa fii sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Multumesc mult Riana pentru explicatii. Sper sa nu fi fost infectata cu borelia. Si-asa eu am tendinte de ipohondrie exagerata cand e vorba de copii (poate o da Domnul sa iasa amandoua valorile negative sa nu mai am un alt motiv de stres).

O sa merg si la dna dr Cretu pe 29 iunie.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Pe copilul meu l-a intepat capusa. Nu stiu cit a stat, dar cu 2 zile in urma cind i-am facut baie nu am vazut nimic in zona aceea. E in zona lombara, sub bata de la chiloti. Am mers la spital, au scos-o si apoi am facut tratament cu ampicilina 7 zile. Dupa 3 saptamini am mers la facem anticorpii. Ni s-a explicat ca perioada de incubatie e de 3 saptamini si nu are rost s afacem analiza a doua zi dupa piscatura. Abia ziele trecute am recoltat, marti primim rezultatul. Analiza a costat 80 lei la un cabinet privat.
Dar culmea e ca cei de la cabinet nu stiau ce-i aia . Chiar au ris cind au vazut ce scria pe bilet. Abia la insistentele mele au sunat la sediul lor si s-au lamurit cu Borelia. Dar asta e alta poveste...
Acum stau ca pe ace si astept rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Testul a iesit negativ. Am scapat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Ana I, spune-mi si mie te rog ce analize ai facut? Si, daca ai facut testarile pentru borelia, ce a iesit negativ: IgG sau IgM?

Multumesc mult si ma bucur ca ai scapat de stres!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Te rog sa-mi dai si mie detalii. Ce test ati facut, unde, cat a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ana I, daca ati facut simpla analiza antigen, de cele mai multe ori rezultatele sunt fals-negative...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Subscriu la ce zice Corina.
Nu vreau sa alarmez pe nimeni aiurea, dar numai western blot-ul e sigur. Si ca s-o zicem pe aia dreapta, mai degraba microscopia in camp intunecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Microscopia in camp intunecat e o pacaleala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinutza78

Microscopia in camp intunecat e o pacaleala.

lamureste-ne si pe noi de ce crezi asta. nu poti sa arunci asa, o afirmatie, fara sa explici de ce/cum ai ajuns la aceasta concluzie.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput