Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(46)
Raspunsuri - Pagina 4
Shines spune:
Tunde..Mirela,multa sanatate la copilasi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
Andutza..pentru stari din astea iti prinde foarte bine sa iesi cat mai mult afara,in natura..plimbari lungi,socializare. toate cred ca am trecut prin faza asta la un moment dat..nici nu iti trebe motive,iete asa ca vrem noi
soarele ajuta
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
monika_bt spune:
Ziua buna, fetele!
Mi-a trecut supararea...iaca na! noi sa fim sanatosi ca ne-om descurca...Cand vad minunea asta mica imi trec toate, zau!
Multa sanatate la bebei, Mirela, Tunde!
Am ras cu lacrimi de soti care citesc postarile, de sot de Tunde care a "facut cunostinta" cu Gabi a noastra, de "bine faci, rau gasesti"...patit si eu...
Al meu nu citeste...sau nu stiu eu?? ca e smecher rau...Dar cred ca nu citeste ca daca vedea ce-am scris de maica-sa sigur sarea in sus
Carmen, eu te-am vazut mireasa pe FB...nu erau la tine pozele?? ce bine semeni cu fosta nevasta de tom cruise, Nicole Kidman!
Bai, cand va vad asa slabe imi vine sa-mi dau palme Am zis si eu ca nu manc decat salate dar tocmai acu vine frate-miu cu o punga de mini-snickers (ca cica-mi plac), soacra-mea trimite pasca iar barbate-miu imi aduce ieri un tort de inghetata ca cica" era la reducere si s-a gandit ca-mi face bine la depresie"...face, face, dar nu si la silueta! Iaca, na, pozna, mai slabeste daca poti!
Cat despre par, jale mare...cuuurge, frate, curge rau...si mai am 6 luni de tras!
Migdaluta mea e pe zi ce trece mai frumoasa, zau, de-mi vina s-o mananc!
Vazut Darius somnorici..hihihi...asa se trezeste si mandra mea! ii mananci cu totul!
Oare ce mai voiam sa spun...hmmm...revin cand imi amintesc..
O zi minunata!
AMR:6 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Mirelush Imi pare tare rau ca s-au imbolnavit motaneii. Sigur o sa le treaca repede! Cum o cheama pe dr de copii de la Filantropia pe care o suni? Noi am fost la et. 2 la dr. Grecu - super draguta! Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
sarumana
dr Gheorghe
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
simis spune:
Helau!
Sanatate multa la pui mici si mai maricei!
Anduta, din pacate te inteleg... vad ca zilele astea asa is is eu..
De cand am inceput lucru parca nu ma regasesc cumva, nu stiu cum sa zic
Cand plec de aci abia astept sa stau cu bb mic si nu mai apuc sa fac nimic altceva, parca ma duc cumva in jos, da tre sa imi revin.
Parul...imi cade ca la balamuc in continuare si asa m-am saturat, azi merg sa iau si eu Orzene ca nu mai suport.
Eu zic ca Florin ii bine, la 4 luni are 5750 gr si 61 cm. Vad ca nu mai doarme asa mult pina vin eu de la lucru, dar dupa masa baga 2 - 3 ore de somn, asa parca m-ar astepta.
Daca il tin in brate si apoi il ia careva de la mine plange asa cu buza rasfranta a jale de ti se rupe sufletul, dar daca il iau eu imediat e tot un zambet iar.
Ma simt cam denaturata ce-i drept
Va pup pi toate!
Wudy spune:
Buna fetele!
Iaca mai scot si eu capul din scorbura sa mai zic cate ceva...nimic interesant, asa doar ca sa nu ma dati disparuta
Sanatate multa copiilor mici si mari! Ma ia cu fior pe spate cand aud de copii bolnaviori.
Eu nici nu mai stiu cum sa-mi imbrac mandra de cand cu caldurile astea, imi este ca daca este prea subtire raceste, daca este gros transpira si iar raceste...vantul asta ma termina cu capul si tot asa
Super tortul Roxx! Bravo! Si o Catalina super super
Am vazut frumuseti de bebei . pe toti
Despre noi sugem degetul mare de la mana stanga intr-o mare veselie, este cel mai bun.
A inceput sa faca fitze si sa nu mai manance...mi-ar placea sa fie mai grasuna dar cu 40 de g luate pe saptamana de unde sa se ingrase?!
Cand aud ca ai vostri au deja 8 kg imi vine sa plang
Saptamana trecuta i-am varat si un bibe cu lapte praf pe gat (nu dati cu bolovani) dupa o zi in care refuzase sanul cu inversunare. A baut bibele fara rasuflare, am mai incercat si aseara dar nu a mai vrut.
A propos, voi cele care inca mai alaptati, cat dureaza la voi o masa? A mea maxim maxim 10 minute suge si asta noaptea mai mult cand suge in somn
Ar sta numai pe burta daca as tine-o, are o mare placere. Am incercat sa o pun putin in fund, stiu ca-i prea mica dar am incercat si eu si-i placea nevoie mare
Saptamana asta termin si eu postnatalul si ma duc sa-mi depun actele pt indemnizatie. Am primit de la serviciu adeverinta cu suspendarea contractului pe 2 ani cu toate ca eu am precizat ca o sa aplic pt un an. Credeti ca o sa fie vreo problema la depunerea dosarului?
Oricum eu in septembrie reincep serviciul...
Nu mai stiu ce voiam sa spun ca de cand nu am mai scris voiam multe
Cu parul ...eu de cand am ramas gravida am facut schimbari majore, aveam parul super lung si eram vopsita blonda, acum sunt tunsa scurt si culoarea naturala ....de cazut imi cade cat imi cadea si inainte doar ca acum parca este mai des si mai stralucitor.
Cred ca am o usoara spre mare anemie ( a iesit si la analizele de sange), vad eu ca imi cam vine sa cad din picioare
Voi luati ceva vitamine in perioada asta de alaptare? Eu nu am luat vitamine nici in sarcina si nici acum...
Gata, ca am pus monopol pe pagina asta
Va pup
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
gabivalceanu spune:
WUDY, treci mai des! Eu nu am luat vitamine sau fier in sarcina, nu iau nici acum in alaptare (am vrut, dar m-am razgindit), si mai tiu si-un fel de cura de slabire... Ametesc ca dracu`, dar in rest n-am nici pe naiba. Organismul se descurca la un moment dat, ca nu-s anemica de vreo boala.
Ilinca suge 6 minute o data la 3 ore jumate - 4. Seara facem o pauza de 6-7 ore (adica de la 7 seara nu mai primeste pina la 1-2), apoi o luam de la capat cu masa la 3 ore jumate -4. Ioana sugea 3 minute o data la trei ore fix ceas!
madalina_m spune:
Alina eu zic ca trebuie neaparat sa iei niste vitamine. Eu nu mai alaptez, doar dau mici gustari, si cu toate astea saptamana trecuta m-am hotarat sa iau niste vitamine ca ma simteam la capatul puterilor. Am luat Pregnacare. Nu pot sa trag inca o concluzie ca nu am luat decat 5 pastile pana acum, dar sigur imi fac bine. Nici eu nu am luat vitamine in sarcina, decat o cutie de Elevit la 20 sapt care mi s-a parut ca imi face o pofta groaznica de mancare si ca sa nu ma fac cat Casa Poporului nu am mai luat. In final nu m-am facut decat cat Casa Scanteii (17 kile luate).
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
roxx26 spune:
Hey, WUDY! Long time no see! Eu iau spirulina. Si Elevit din 2 in 2, cand mi-aduc aminte. Nu tin cure si nu-s ametita, n-am nimic. Bag in mine toata ziua Catalina sta la san uneori cateva minute, alteori juma de ora, dupa toane, oricum eu nu cred ca papa mai mult de 10 min. In rest se alinta. Si io o las, pai daca se simte bine copchilu?
Nici mie nu-mi cade parul mai mult ca inainte. Dar nici in timpul sarcinii n-am observat sa-mi cada mai putin. La mine se mentine un ritm constant. Si ma si vopsesc periodic. Blonda.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabivalceanu spune:
ROXX, nu ma oftica! Bagi si nu te ingrasi?! Cum vine asta?
Nici mie nu-mi cade parul deloc... si unchiile sunt tari si tepene. Ma gindesc c-oi ameti de nedormita...
G