Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Loriiiiiiiiiiiiiii sanatate maxima va doresc!!! Iar sotzului zi sa o lase mai moale cu injuraturile!!!!!!!!
Ma copii nu stiu cum naiba ca se prind de voi toate bolesnitele, e vara bai, haide terminati cu boalele astea si la mare si soare cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa nu mai aud de nici o boala
Sanatate maxima va trimite fam Gheorghe!!!!!!!!
Aveti nevoie!!!!!!
Cu florile, poti sa le schimbi pamantul cand vrei, si tot asa vei scapa de musculitze poti sa dai cu fiola insa da trebie tinute cat mai mutl la aer sa nu intre in casa porcaria aia ca nu stii ce contine, din cauza lui bebe cel mic, e bine sa fie ferit!!!!
Ai grija sa faci niste gauri in fundul ghivecelor de plastic in care le vei pune sa poata creste!!!!
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori am sunat la toate lanturile de farmacii
nu se mai gaseste,a fost retras de pe piata
nu a stiu sa mi spuna de ce

lui Robi i a mai scazut febra,s a stabilizat
a dormit de la 3 pana pe la 6 si acum e cu ochii pe pereti

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am revenit si noi din plimbari. Am fost in Cismigiu. Lori ziceai ca in Cismigiu e aglomerat de te calci pe ochi. Inseamna ca nu stii cum e IOR-ul In w-e. Nu te calci pe nimic ca nu ai loc sa ridici piciorul. In concluzie a fost super, bebe a fost cuminte...
Pupici multi si insanatosire grabnica la bebeii si mamicile virusate.
Noapte buna!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

A! Si inca una si ma duc: Simo, sorry dar nu stiu ce sa iti zic de flori. Nu ma pricep decat sa le omor. Doar orhideele mi-au rezistat dar astea se ingrijesc altfel ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ms Magnetism.
Pai ghivecele au ele deja gauri facute.
cred ca le schimb pamantul (maine seara,ca nu am apucat in seara asta)..si le las o perioada sa vad daca mai fac musculite pe urma dau cu dracia aia.
scrie pe ea ca e ff toxica.
oricum,am doua plante de ap..maaaari,foarte frumoase,dar care sunt foarte toxice cica,seva lor este ff periculoasa.
nu stiu ce voi face cu ele cand incepe edu sa exploreze pentru ca nici nu le pot catara..

eee..astept sa ne mutam la casuta visata si le fac camera numai pentru ele

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Ms Magnetism.
cred ca le schimb pamantul (maine seara,ca nu am apucat in seara asta)..si le las o perioada sa vad daca mai fac musculite pe urma dau cu dracia aia.
oricum,am doua plante de ap..maaaari,foarte frumoase,dar care sunt foarte toxice cica,seva lor este ff periculoasa.
nu stiu ce voi face cu ele cand incepe edu sa exploreze pentru ca nici nu le pot catara..
Sau le dai in custodie la cineva sa ti le tina pana creste cel micutz mai maricel de vreo 2-3 ani sa stie ce e aia si sa nu mai ai probleme!!!!
Daaaaaaaaaaaa si eu zic sa nu dai cu dracia aia la flori daca e si bebe!!!!!!!!!
Sanatate la plante si fara muste!!!!!!!!

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara

Multumesc frumos pentru sfaturi;in special Pt FRAGRANT/DOLO SI MADALINA...fete destepte..macar mi-ati dat niste idei si de ce nu?m-am si linistit un pic

Lori;multumim pt intrebare..Sonia e bine,nu a mai f temperatura.Dar Mario tuseste de rupe,tati stranuta,pe mine m-a durut gatul azi noapte...e clar ceva viroza.Pupici la iepuras,ma bucur ca Robert e mai bine..si te inteleg.Eu am zis lu tati azi dimineata ca ma simt de 100 de ani..in sensul ca m-am obosit de la atatea raceli,probleme.

Simo;Eu am avut problema asta la o singura floare si am ales solutia de aur!am dat-o lui soacra-mea...tot isi dorea un ficus

Am fost azi la tara..am mancat tocanita de vitel..am si primit vreo 5 kile de carnitz proaspat..e bio.
Ne-am plimbat cu Sonic pe stradutele comunei,era f placut..cald..am fost la finutza...am av o zi mumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna
sanatate muuuulta la toti puiutii...Lorich, Tunde, Mirela...sa va faceti bine repede

sunt obo, am stat 6 ore afara in parc

va pup, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Doloress;frumoase pozele

Cel mai mult mi-a placut acela cu plimabrea voastra prin parc cu creanga luuunga a lui Big Brother.-si bineinteles cel cu fratiorii imbratisati....

La multi ani dragi sarbatoriti!!!!
Kristian,Andrei si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Ms Magnetism.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Shines, si eu le schimb pamantul cand cred ca trebuie. Nu neaparat primavara, desi am facut asta de cateva ori. Musculite n-am avut.
Si eu am plante d-astea mari, carora le cuge seva. Sper sa ne descurcam cand o incepe bebe sa exploreze.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput