Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 8
Lali_mete spune:
Scrisesem dimineata si de rochita Ramonei,foarte reusita,si fetita foarte frumusica !
Of neuronul asta gravid,ca nu imi amintesc ce am mai scris.
Xggg unde sti mamico? Te-ai suparat pe noi de nu mai dai nici un semn de viata?
Danuta sper ca te distrezi bine la plaja. Ah ce ma oftic ca nu ti-am trimis numarul de tel mai devreme,acum il vezi cand te intorci.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
kemsy spune:
La multi ani Monikus! Sa ai parte de mult bine, noroc, numai sanatate si fericire!
lali, bun revenit!!De voi nu ne spuneti nimic?Cum s-a mai distrat Paulica, ce face burtica?
Alta pisica nu cred ca imi mai iau vreodata...
laura78nico, ce zambila frumoasa ai Draguta rochia, de protagonista nu mai zic
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
kemsy spune:
Am trimis si eu pe mail link cu poze din luna 20, cu Loris
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
monikus spune:
Bun gasit,
Fetelor va multumesc tare mult pentru urari si pt cuvintele frumoase. Va ofer cate o la fiecare.
Noi am fost ieri la tara. Ne-a prins o ploaie torentiala de nu mai stiam daca mai reusim sa iesim de acolo. Am reusit insa sa facem un gratar. Faza naspa a fost ca eram prinsi acolo si cu 3 copii pana in 4 ani dar bine ca am scapat pana la urma. Ne-am intors acasa ca niste purcelusi si azi am luat-o de la capat . Am mai tras o tura la tara, din nou un gratar, o prajiturica si tot asa. M-am intors incarcata di visine, ceapa, castraveti, dovlecei.... Acum sa vedem cand o sa termin sa le aranjez pe unde trebuie.
Acum suntem cam terminati de oboseala. Rares nu a vrut sa doarma nici o secunda cat am fost la tara. A facut si un cucui si doua genunchiuri julite si uite-asa.
Per total a fost obositor dar tare frumos. Am facut si cateva poze dar imi e si jena sa le arat pt ca sunt plina noroi in ele. Oricum trebuie sa fac mai intai rost de ele pt ca sunt pe aparatul sora-mii si a nasilor lui Rares. Si uite asa am scapat sa vi le arata.
Va doresc noapte buna si o saptamana usoara.
x_ggg spune:
Neata, fete dragi! Grea viata asta de mamica, plina de toate cele, in principal de un copil energic si curios si un sotz car are impresia ca face prea multe, oh well...
Nu fiti suparate pe mine, v-am citit, dar imi e foarte greu sa ma adun sa scriu un raspuns coerent.
Sunt suparata ca Rares are carii la dintisorii de sus, nu numai pete, incisivii laterali superiori, pe dedesubt si probabil vor urma si frontalii dupa cum spun medicii. M-am chinuit sa gasesc o posibilitate de a rezolva problema asta, dar se pare ca pana pe la 3-4 ani, si atunci doar daca va coopera, nu se poate. Daca stiti voi vreo metoda, vreun medicament minune, macar sa nu mai inainteze...
Avem 8 dinti, 4 masele si 1 canin, toti iesiti cu cantec, cum altfel...
Incep deja sa visez ca ma intorc la serviciu, cum va sta Rares acasa si ce va face, poate poate scapam si noi de pampers, mancare pasata si san.
Voiam sa spun ca imi pare tare rau, Kemsy, si eu toata viata am avut pisoi, si acum am un motanas de 14 ani, e la mama, si tare imi e drag, ca si cum ar fi primul meu copil
Mai vad poze pe FB, Lali ai o burtica asa de draguta, am vazut ca si Dana15 la fel, doar ca mai mica. Felicitari, fetelor!
Sper sa ne "vedem" mai des de acum...
Danuta1979 spune:
salutare
Am venit si noi de la mare unde am prins 7 zile din 10 vreme faina. Nu-i rau deloc:)
Ne-am bronzat, ne-am relaxat la soare, ne-am scaldat in mare si am uitat de stres si de toate:) Am pus poze si pe facebook:)
Lali, imi pare tare rau ca nu am luat nr. tau inainte de plecare. Am citit abia azi mesajul...caci n-am accesat internetul de acolo. Poate reusim alta data caci mai venim noi vara asta macar in weekenduri:)
Ma reintorc inapoi sa citesc ce ati mai scris si revin:)
Pupici
laura78nico spune:
Buna fetele!
In primul rand multumim de aprecieri.
Nu stiu de ce ...banuiesc eu ca de la masele azi Mihaita a facut febra 38.7 in fundulet.Acum este tare suparat, dar nu are febra, dar cine stie ce noapte ma va astepta...
Ramona este mai bine.
Danuta ma bucur ca v-ati distrat.La mai mare.
Xggg bine ai revenit!
Monica multumim de tratatie.Eu una as vrea sa vad pozele.
Fetele am si eu o intrebare. Voi cand va intoarceti la serviciu? Eu stiam ca daca copilul face azi 2 ani, maine te duci la servici.Asta pt ca ma bat la cap sa ma intorc iar eu una vreau sa ma intorc pe 17 octombrie.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
buna fetelor,
laura, eu stiu ca expira concediul atunci copilul face 2 ani. cum este cazul meu pe 14 septembrie face Carol 2 ani pe 15 sunt obligata sa ma intorc.
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 buna fetelor, laura, eu stiu ca expira concediul atunci copilul face 2 ani. cum este cazul meu pe 14 septembrie face Carol 2 ani pe 15 sunt obligata sa ma intorc. Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Asa stiam si eu Ioana, dar o colega ma tot intreba cand ma intorc. In cazul meu Mihai face pe 14 oct 2 ani, iar eu pe 15 la munca, dar 15 cade sambata asa ca eu ma intorc luni pe 17.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
katteryna spune:
Salut fetelor!
Sper ca dovleceii si mamicile lor sunt bine!
Va pupacim cu drag!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR