Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ola!

M-am procopsit cu o durere de cap de toata frumusetea. Azi ca sa-mi faca in ciuda Mihaita a dormit la pranz cam 4 are si bineinteles ca acum este fresh si eu vroiam sa ma bag la somn. Asa ca acum suntMie imi pica ochii in gura de somn el nu are nicio treaba.

Danuta poate nu a fost sa fie.Data viitoare

Lali am luat ne de tel , asa ca ne auzim sigur

Monica cum a fost balaceala?

Kemsy ce face L? Mai are febra?

Va pup ca a venit un mic mostrulet care apasa pe taste

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pssssst,fietiliii,avem avatar!!!

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
katteryna, ma bucur mult sa aud de progresele Raisei. Sper sa reusiti sa mergeti la clinica din state. Cum mai stati cu strangerea de fonduri?Pupici si multa sanatate!

Loris acum este bine, ia antibiotic pentru otita si faringita, mai are pana duminica de luat. Joi venim in Ro si zilele astea tot alergatura cu ultimele cumparaturi, bagaje, etc. Ne auzim probabil saptamana viitoare.
Pupici tuturor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

lali, am vazut si eu Dar dupa 2 incercari nereusite de a incarca o poza (imi zice ca formatul nu e suportat) m-am lasat pagubasa!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Pssssssssssst!! Faceti nanel? Mie imi e cald si lene . Voi ce faceti?

Pentru Raisa
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

helloooo

ce fac mariile voastre? noi am inceput sa numaram zilele pana cand plecam in concediu.

in alta ordine de idei aseara am fost la racoareee in padure la baneasa. feerie ce racoare era acolo! i-am luat lui carol o bratara antitantari si n-am avut nici noi nici o problema sa vedem ce idee imi mai vine vineri cand se anunta mama caniculei de pana acum.

sambata am vrea sa ajungem la show-ul aviatic de la otopeni. sper sa nu fie mega cald afara. mai vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Caldura mare si azi...tati e iar in delegatii si noi ne omoram timpul cum putem. Luni am fost la gradinita si am achitat rezrervarea si semnat final contractul si speram sa fie de bine cu gradi.
Lali, sper ca sora ta a intrat la liceu. Oricum, cu Bac-ul asta ...trebuie batuta la cap de la inceput sa invete...mai ales daca liceul e mai slab ...caci subiectele sunt la fel pt. toate liceele si sansele sa treci bacul cand urmezi un liceu mai slab sunt si ele mai subtiri.

Am asa o stare de plictiseala...Cred ca iesim in parc sa ne mai intindem oasele...Pupici

Mergi la inceput

'neatza!
O cafeluta,un suculet,ceva??

Ioana ce imi plac activitatile voastre!!! Cred ca suntteti cei mai plimbareti dintre noi . Poate aveti noroc sambata si nu va fi asa cald .
Danutza a intrat mamicule,au pus 3 licee de langa localitatea in care locuieste fata la femeia asta cu care e tata, sa fie amandoua la un loc. A intrat la alt liceu decat fata,si acum or sa mearga sa o transfere la liceul unde e fata asta. Nu stiu ce control vom avea asupra invataturii ei,nefiind nici unul dintre noi cu ea. Daca nu a invatat ea cand ii facea altcineva menajul, statea pe capul ei sa invete,daramite acum. Treaba ei, eu nu mai stiu cum sa o iau sa ii fie bine. Astept...

Va pupic,ma pregatesc de vizita socreasca.

Pentru Raisa
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

helau

lali suntem plimbareti, asa e

va dorim o zi racoricioasa

Mergi la inceput

mai fetelor, am uitat sa va spun, eu cred ca feciorul meu se cam intarca dimineata nu mai doreste tzitzi si seara ia tare putin si apoi cere in pat. 1 an si 10 luni! si eu care vroiam sa ajungem macar pana la 2 ani. dar ce stiu eu?!? dumnealui alege sa vedem cat o mai vrea si seara

Mergi la inceput