FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ancusha,imi pare rau.
data viitoare va fi bine.

lyly,maine te asteptam sa scapi turma.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

BUNA FETELOR
Laura ma bucur ca esti bine,sarcina usoara[ruga
la fel le doresc si la restul fetelor care au reusit,iar la cele care nu au reusit le doresc multa putere si sa nu renunte ca intr o zi o sa fim si noi.
samirra
ank30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

fetelor multumesc mult pentru sustinere
Eu incerc sa ma dau cocos si sa fiu tare ....dar mai am si momente cand sunt asa gainaaaaa
oricum ca sa trec mai repede peste m-am apucat de calcule si uite ce a iesit:FIV +medicamente+benzina+vigneta+cazare+mancare+abonament autobuz 14700-15000lei
eu zic ca am iesit prea bine

ioana bafta ...noi, aproape la fiecare consultatie am intalnit cupluri de romani, chiar si la punctie si ET am fost cu o fata din Constanta.....atata am sporovaduit......

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Buna
Vad ca BoboMom nu e pe receptie,dar ar putea sa-mi spuna cineva (daca stie-sau a facut FET) ce analize sunt necesare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

rubia,eu am facut FET in Mai si nu mi-a cerut nicio analiza...doar cele 3 ecografii de minitorizare din luna cu ET.

naty,ce mai faci???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

[quote]citat din mesajul lui loretta76
Eu am fost eu la Zadori, chistul nu mai este asa de mare si daca totul merge bine in continuare, in august voi intra si eu oficial in focuri. Pana atunci va urmaresc si va tin pumnii la toate.

Loretta, de cati bani ai nevoie la prima intalnire cu doctorul?
Si ce inseamna aceasta intalnire? Adica discutii, consultatie etc.
Mersi
Eu am prima programare pe 6 iulie. Sper din tot sufletul sa intru si eu pe lista augustului, poate ne intalnim pe acolo.

La prima intalnire am platit 21.000 forinti (am platit cu cardul) si am stat de vorba si mi-a facut ecografie. Daca mai ai intrebari da-mi PM si mai vorbim, poate si pe mail. Sper si eu sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura40 spune:

violeta70- sa stii ca eu am avut noroc cu sora mea care mi-a dat banii pentru ambele fivuri ,ea lucreaza in londra si castiga 2000 lire pe luna.Altfel nu as fi avut de unde.Legat de amh daca observi atata timp cat nu e 0 sunt sanse.Conteaza in final nu cati embrioni avem ci sa fie de calitate.La varsta de peste 35 de ani e adevarat ca exista sanse mari ca ,copii sa se nasca cu Down dar se poate intampla si la fete mai tinere.Dumnezeu stie viitorul ,noi speram si ne rugam sa fie bine.
Iti doresc sa faci rost de bani si sa mai incerci si sa reusestisa ai copliul dorit.
Adc -adevarul e ca greul abia incepe dupa beta.Unde mai pui rezultatul de la triplu test sau eco morfofetala.
Sarcina usoara si copil sanatos iti doresc.
Martinelfelicitari si sarcina usoara.
Pentru restul fetelor care sunt in focuri bafta multa si beta pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fetele se pare ca nici eu nu scap turma,ziua 10 de la ET:
beta=7,29
progesteron =12,5ng/ml
asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

fetele se pare ca nici eu nu scap turma,ziua 10 de la ET:
beta=7,29
progesteron =12,5ng/ml
asta e

Eu zic sa nu renunti inca, mai e o fata pe postarile de la Dr.Albu care are beta de 7.45 si i s-a spus sa nu renunte la tratament. Au fost cazuri cand cu beta de peste 5 s-a obtinut sarcina. Refa beta peste cateva zile sa fi sigura. Se mai intampla si minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap.133

Mergi la inceput