Matza mea nu mananca mancare de pisici
Raspunsuri - Pagina 3
Vivela spune:
of, cum am eu noroc de incapatanati in jurul meu . nu vrea sa manance si pace! am incercat cam tot ce e mai bun pe piata - si am facut studii, nu gluma .
ori ca ii pun in fata o piatra, ori ca ii pun castronul cu boabe, e totuna! cred ca nu percepe chestiile alea ca fiind comestibile.
am lasat-o alte 2 zile acasa (a trebuit sa plec si n-am putut s-o iau). am gasit-o flamanda rau, cu castronul plin cu bobite.
of, eu ce sa mai cred??
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela of, eu ce sa mai cred?? |
"Deosebirea dintre un câine si-o pisica?
Cel dintâi cugeta într-astfel: «Ei ma hranesc, ma protejeaza, tin la mine. Pesemne ca sunt zei.» ( )
A doua cugeta si ea: «Ei ma hranesc, ma protejeaza, tin la mine. Pesemne ca sunt zeu.» ( :p :))
din www.humanitas.ro/humanitas/mic-tratat-de-pisicologie" target="_blank">Mic tratat de pisicologie.
Raspuns on-topic n-am, din proprie experienta stiu ca e cam greu sa convingi o matza ca tu ai dreptate si ea nu, (probabil din motivul descris in paragraful verde :)).
Dar nu este exclus ca intr-o buna zi sa se razgindeasca si sa se-apuce de papat toate alea din proprie initiativa, ca asa are ea chef...
E ceva neam de birmaneza dumneaei, nu? I se coloreaza extremitatile... E o frumusete !
Succes .
beren spune:
citat din mesajul lui iileana "Deosebirea dintre un câine si-o pisica? Cel dintâi cugeta într-astfel: «Ei ma hranesc, ma protejeaza, tin la mine. Pesemne ca sunt zei.» ( ) A doua cugeta si ea: «Ei ma hranesc, ma protejeaza, tin la mine. Pesemne ca sunt zeu.» ( :p :)) din www.humanitas.ro/humanitas/mic-tratat-de-pisicologie" target="_blank">Mic tratat de pisicologie. |
:))))))))) asta e o pisica modesta...
Vivela spune:
madam e cica metis de ragdoll (birmaneza+siameza) + cotoi comunitar burghez atent selectionat . e genul de pisica extrem de blanda, care sta la chinuit fara sa protesteze , care se tine dupa mine prin casa ca un catel si vrea sa dea copiii din bratele mele ca sa se aseze ea .
e companionul ideal pt copii, daca n-ar fi mofturoasa i-as face statuie .
mianna spune:
citat din mesajul lui Vivela madam e cica metis de ragdoll (birmaneza+siameza) + cotoi comunitar burghez atent selectionat . |
asa zic si eu de a mea (ma rog, mai putin partea cu ragdoll = birmaneza + siameza, ca stiu bine ce-i rasa ragdoll), dupa care imi dau seama ca inca nu s-a nascut proprietarul de ragdoll care sa incruciseze aceasta rasa cu un comunitar, oricat de atent selectionat ar fi el
Vivela spune:
eu cu "instructiunile" astea am primit-o. nu prea mi-a pasat originea, putea sa fie si 100% maidaneza. la mine a fost doar dragoste la prima vedere .
Vivela spune:
dupa cateva zile de foame :((, mofturici a inceput sa se dea pe brazda si sa crantane bobite. asa m-am bucurat pt ea...(bine, hai, mai mult pt mine decat pt ea ).
acum mi-e si frica sa-i mai dau altceva decat hrana uscata, ca mi-e ca isi reia obiceiul.
ingridnen spune:
ai incercat conserve de la Royal Canin ? Sant mai scumpe... a mea mananca uneori
referitor la stavrid nu pot da o durata de viata - majoritatea erau pisici din vecini(diverse babe care aveau mai multe) care-si luau masa la mine
Ingrid si Cristi 8 ani
mianna spune:
citat din mesajul lui ingridnen referitor la stavrid nu pot da o durata de viata - majoritatea erau pisici din vecini(diverse babe care aveau mai multe) care-si luau masa la mine Ingrid si Cristi 8 ani |
era o tentativa de discutie care incerca sa ajunga la notiunea de ph control