Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Jade, da, de la Ikea. Si pompa e manuala, ca intreba cineva, dar nu mai stiu cine. Ma lasa neuronul

21+

Bijuteriile mele

imi place cum arata , pusesem si eu ochii pe ea dar mi se parea cam micuta
tie cum ti se pare ca si marime ?

_

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Parea mai mare online. Cand a adus-o acasa sotul, mi s-a parut mica. Dar are 70 de cm lungime, si doar bb nu trebuie sa stea lungit in ea. E 30 de lei. Daca la 6 luni nu mai e buna, iau una dinaia ordinara si gata, nu e cine stie ce investitie.
Mie mi-a placut plasticul ala de pe spate, ca sa nu alunece pe jos. Are si pe fundul vanitei niste insertii de plastic antialunecare

21+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Parea mai mare online. Cand a adus-o acasa sotul, mi s-a parut mica. Dar are 70 de cm lungime, si doar bb nu trebuie sa stea lungit in ea. E 30 de lei. Daca la 6 luni nu mai e buna, iau una dinaia ordinara si gata, nu e cine stie ce investitie.
Mie mi-a placut plasticul ala de pe spate, ca sa nu alunece pe jos. Are si pe fundul vanitei niste insertii de plastic antialunecare

21+

Bijuteriile mele

da , si pe mine tot alea m au incantat

_

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

bai eu sunt de o nesimtire crunta. nu tin minte nimic din ce visez in perioada asta.
au fost la inceput alea erotice si ala cu 4 bbi si de atunci pauza ...

mami de (30.06.2005) si 22+

cand te trezesti este lumina in camera , iti bate soarele in geam ?

_

24 +

e un pic de lumina in camera ca jaluzelele nu sunt compacte, mai mult semi-intuneric, dar nu imi bate soarele in geam ... de ce?!? care-i explicatia ?

Mergi la inceput

am citit ca daca te trezesti pe intuneric vei tine minte mult mai bine si mai detaliat ce ai visat
cu cat e mai multa lumina in camera la trezire , cu atat uiti mai repede

eu am grota in camera , asa m am obisnuit de ani de zile , cand plec prin concedii ....e vai mama mea , ma trezesc cum se crapa de ziua

_

24 +

Mergi la inceput

sei ... de fapt nu prea "mai e"
in mai putin de o luna se fac 6 ani de cand s-a nascut Annelies. 6!!! nu ma intreba cand au trecut si ce s-a intamplat in timpul asta
senzatia mea e ca parca zilele au fost secunde, lunile minute si anii ore ... si deja sunt mari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

bai, deci am mai primit acum un email sa ne imbracam si in roz, ca e baby shower cu tema :))

gata, m-am hotarat, o sa-mi fie rau duminica si n-o sa pot merge :))

22+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

O cafeluta repede si de la mine, ca placem la gradi...

Marryan ce deranjuri faci de la fier?

raluca eu o voi scoate in hainute normale+landou

Ieri am googalit si eu despre trombofilie, si-am vazut ca aici se pune accent(in afara de heparina) si pe vit B6, vit B12, acid folic si aspirina infantila. Si mi-am adus aminte cum uit cu zilele a-mi lua acidul folic si b-urile...voi mai luati?

Si azi ce papam?

Ieri am renuntatr la pastiele antigreturi, sunt curioasa daca rezista fara sa mai cumpar

19+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Dbunny imi deranjeaza parca intenstinele si altfel merg afara

Cea mai fericita mami 27 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

am citit ca daca te trezesti pe intuneric vei tine minte mult mai bine si mai detaliat ce ai visat
cu cat e mai multa lumina in camera la trezire , cu atat uiti mai repede

eu am grota in camera , asa m am obisnuit de ani de zile , cand plec prin concedii ....e vai mama mea , ma trezesc cum se crapa de ziua

_

24 +

da. si eu fac urat la lumina multa, in special in concedii ...

la mine soarele ajunge in geam abia dupa 2, rasare pe partea cealalta. nu e grota clar, dimineata din cauza jaluzelelor, e mai mult un ... amurg

deci ... e simplu : sunt nesimtita!

Mergi la inceput

lasa ca mai bine nesimtita decat sa ti aduci aminte de toate tampeniile ce le visezi

_

24 +

Mergi la inceput