cum sa scapam de sforait?

cum sa scapam de sforait? | Autor: AnnaBaby

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema cu sforaitul sotului, ma trezesc de multe ori pe noapte, ma deranjeaza teribil, ii tot spun sa se intoarca, sa schimbe pozitia de dormit, dar oricum ar sta, tot sforaie.
M-am gandit sa iau benzi din alea care se lipesc pe nas si deschid narile, Respir usor, dar nu stiu cat sunt de eficiente. Le-a incercat cineva?
Sau ce altceva se mai poate face? In afara de mers la dr, orl, ca nu se duce.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Intr-adevar mare problema!
Am avut si eu un fost iubit care sforaia de se cutremurau gemurile!
Plecam zombi la facultate din cauza lui! Nici nu aveam posibilitate sa dormim separat!

Un aspect tare neplacut!

din pacate nu stiu ce sa-ti recomand acasa, singura solutie ar fi sa-l convingi sa mearga la doctor s-ar putea sa tine oarecum si de sanatatea lui nu numai de confortul tau!

Tin minte ca si fostul nici nu vroia sa auda de mers la dr sau alte minuni! O tinea pe a lui ca el muncesti si ca e foarte obosit d'aia sforaie iar daca il trezeam facea scandal ca ii trebuie odihna!
Dar sforaia tot tinpul si in weekenduri si in concedii ...deci nu era de la oboseala!

brrrrr...nu mai vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Minge de tenis cusuta pe pijama, sa nu mai poata dormi pe spate Asta e dintr-o revista.
Sunt niste spray-uri la farmacie, poti sa incerci. Depinde si de cauza, ca daca are deviatie de sept de ex, nu prea rezolvi fara operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Dopuri antifonice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mi-a placut faza cu mingea de tenis!
Cat despre dopuri pt urechi, nu merge, ca trebuie sa mai aud si copilul daca ma striga, daca plange, etc.

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Dormit in camere separate.

Mergi la inceput

Asta noapte chiar ca-mi venea sa plec cu perna in brate oriunde altundeva, dar nu avem decat 2 camere, a noastra si a fetei.

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Astea sunt singurele solutii eficiente pe care le stiu.
Dar voi urmari cu interes sa vad daca sunt si alte povesti de succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

aceeasi problema si la noi in familie. sotul meu sforaie, nu groaznic si nu toata noaptea, insa sforaie. si are deviatie de sept + polipi, tot timpul zici ca are nasul infundat. evident ca nici al meu nu vrea sa auda de doctor...

folosesc cu succes dopurile pentru urechi (eu). culmea este ca desi nu mai aud sforaiturile sotului, aud numaidecat cand fetita noastra plange cand viseaza sau se foieste in pat. si doarme in aceeasi camera cu noi. cum se intampla asta habar n-am, o fi al saselea simt sau instinctul de mama

intrebare : cum sta cu greutatea sotul tau ? e normoponderal sau supraponderal ? ai observat cumva daca are si episoade de apnee in somn, intre reprizele de sforait ? pentru ca daca are asa ceva, nici nu se odihneste cum trebuie, creierul nu se oxigeneaza bine si in timp apar probleme, unele destul de grave.

eu am observat ceva interesant : sotul meu nu mai sforaie deloc si respira foarte usor in doua situatii :

1. cand mergem la mare - probabil ca aerul sarat/umed ii curata/descongestioneaza caile respiratorii
2. cand bea un pic mai mult (la o petrecere sau revelion) - nici nu-l aud cum respira; o fi efectul alcoolului, functioneaza ca vasodilatator sau descongestionant ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La noi e invers decat la CorinaDani ... Cum bea ceva, cum sforaie de se zgaltaie peretii Si in concediu e un calvar pt mine si copil, pt ca de obicei se relaxeaza, mananca mai mult si mai bea un pahar (vorbesc de maxim o bere, sa nu va inchipuiti cine stie cat) si e teroare, ca n-avem unde fugi !

In restul timpului, singura solutie pe care am gasit-o a fost dormitul separat ...

A, si a mai existat o solutie: SLABITUL !!! Cum tine cura de slabire si mananca mai usor / spre deloc seara, cum doarme mai linistit !!!

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

E adevarat ca are burta cam rotunjoara, si o data cu trecerea timpului, cu varsta, problema se agraveaza. In combinatie cu alcoolul, deja e jale. Eu nu stiu cum de poate sa doarma cu fata in sus, ca eu sa ma bati si nu pot dormi asa....

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput