Cadou romantic

Cadou romantic | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

O sa fim nasi! Suntem suoer incantati si deja ne gandim la ce cadouri si surprize vom face finilor.
Ne ganeam sa le oferimun weekend romantic,undeva in Romania.Intrebarea este :unde? As vrea un loc ca Danes-ul cu calarie, spatiu verde, sau un hotel sau complex cu piscina , spa,modalitati de petrecere a timpului in cadrul sau, cu ceva de vizitat in zona si bineinteles, cu mancare si camere ok.
Ma ajutati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mie mi-ar placea la Cocor Neptun - au pachete SPA pentru doi, apartament special, etc etc

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Am uitat sa precizez ca poate fi oriunde , munte, mare, podisul Transilvaniei, Dunarea la cazane etc , numai sa fie misto, misto, un loc unde sa se simta bine si sa ramana cu amintiri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neaparat in Romania? S-ar putea sa gasesti mai interesant "in afara". In ce suma vrei sa te incadrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Vila Bran (Bran) are camere frumoase, mancare buna, programe artistice, piscina interioara, calarie.
Daca le place muntele si le plac drumetiile pot merge la Paltinis, Hotel Cindrel (curat, mancare foarte buna, piscina interioara).

Mergi la inceput

Anya, m-am gandit si la varianta strainatate, dar bugetul e limitat, avand in vedere ca o sa le facem si cadouri la cununie, o sa le dam si bani la masa etc
Daca ar fi dupa mine le-as plati o saptamana intreaga undeva in strainatate, dar din pacate nu avem cum.
Bugetul e 15-16 milioane(adica pana in 400 de euro).
Nici nu stiu cum si unde sa caut oferte pentru weekenduri romantice in strainatate.
Poate aveti sugestii pentru tarile vecine , de exp Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La hotel Cocor in Neptun, daca ei nu prea se dau in vant dupa spa, e cam aiurea. Ei zic ca e de 4 stele, insa camera abia e de 3. Iar patul...fug saltelele alea dintr-o parte in alta. Nu stiu apartamentul cum o fi, dar o camera standard nu prea merge pentru tineri porumbei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

haha, mi-i si imaginez pe porumbei cautandu-se printre saltele

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Nu mai stie nimeni pensiuni, hoteluri sau complexe deosebite,locuri romantice de stat si vizitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Aici am vrut sa mergem anul trecut de ziua sotului dar nu erau locuri libere :( http://www.clermonthotel.ro/romantic.php

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput