FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 21
mikado spune:
Neata fete! 

bccami, multu
cu rabdarea si bibilitul stau bine ...timpul imi da batai de cap![]()
off, imi pare rau de mutatii ...tu stai totusi bine, eu am 3 
poate faci o vizita la dr. Uscatescu...eu tind sa cred ca nu scapi de injectii
QiaoBing mult succes !! sa reusiti natural!
pestic
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
angelica28 spune:
NEATA!
Vreau sa va anunt ca injectia de aseara in sfirsit nu sa mai invinetit ............deciiiiii prind experienta ,nu?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
QiaoBing spune:
angelica 
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
bccami eu l-am mai fentat o data anul trecut in octombrie
dupa doar 3 vizite la el. numai ca a fost pe negandite. acum pt ca ma tot stresez pe tema asta sansele sunt mai mici.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
aristica spune:
anastasia eu folosesc acele sticlute de ser fiziologic pentru a curata urechile, ochii si marginile gurii la motan, iar pentru cokerasul meu batranel le folosesc la ochi (ca-i curg rau amaratului)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
bccami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing bccami eu l-am mai fentat o data anul trecut in octombrie --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Tu cu trompa ramasa stai bine, nu? ...eeee cine stie de unde sare minunea

Mikado - ti-ai gasit!
Dar asta sa fie cel mai mare rau

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui aristica anastasia eu folosesc acele sticlute de ser fiziologic pentru a curata urechile, ochii si marginile gurii la motan, iar pentru cokerasul meu batranel le folosesc la ochi (ca-i curg rau amaratului) PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
Eeee, ce idee buna!!!! Aristica,
! Si noi avem o fetita boxer de toata dragalasenia si cred ca voi aplica la ea "terapia"MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Fetiliiiii...nu stiu
, voi ce ziceti de faptul ca am primit rezultatele la mutatii dar nu le-am primit pt alte 8 analize, cum sunt:
- anticorpi anti Chlamidia (G,A,M)
- anticorpi antispermatici
- ac anti Cardiolipinici (G,M)
- ac anti-beta2 glicoproteina (G,M)
Care le-ati mai facut la ML, cat a durat la voi? Vi s-a intamplat si voua la fel?
Eu pe toate le-am recoltat luni.
pup gagicili mumoase ![]()
Anastasia_7 spune:
Buna, Cami, noi am vb dimineata, nu mai mai minunez de mutatii, desi crede-ma ca ma tot gandeam ca poate ti le faci degeaba, sa fie si acestea analize la dosar si sa nu iti iasa nimic...
Cred, insa, ca are si QiaoBing dreptate, daca si-ar face toata populatia aceste analize, mai mult ca sigur cel putin unul din trei oameni are cate ceva...
Dar sa nu intri in panica mare, bine ca stii de ele. Eu dupa ce am aflat rezultatele, eram mai mult ingrozita de faptul ca as fi putut risca sa nu le fac, nici sa nu stiu de ele , putand sa am probleme mai tarziu, cand ar fi fost sa raman gravida. Mai mult ma speria gandul asta decat ca aflasem ca aveam si eu 3 bifate. Asa ca reusita este ca stii de ele.
Cami, sa stii ca pana ajungi iar la Dr. U, ii poti scrie, eu asa am comunicat cu dumneaei pana am ajuns la control. Si macar stii direct de la dr.cand sa vii la Fundeni astfel incat sa o si gasesti acolo. Mai are conferinte in perioada aceasta.
vb.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui bccami Fetiliiiii...nu stiu , voi ce ziceti de faptul ca am primit rezultatele la mutatii dar nu le-am primit pt alte 8 analize, cum sunt:- anticorpi anti Chlamidia (G,A,M) - anticorpi antispermatici - ac anti Cardiolipinici (G,M) - ac anti-beta2 glicoproteina (G,M) Care le-ati mai facut la ML, cat a durat la voi? Vi s-a intamplat si voua la fel? Eu pe toate le-am recoltat luni. pup gagicili mumoase |
Esti o norocoasa,Cami
, ai primit rezultatele la mutatii incredibil de repede. Dac ai recoltat luni, inseamna ca le-a luat mai putin de 3 zile sa le finalizeze...dar ce nu inteleg este de ce se spune ca mutatiile dureaza mai mult, adica in jur de 7-14 zile, e in functie de timpul cat se lucreaza in laborator pe analiza respectiva sau depinde de cati pacienti isi fac analizele in acea perioada?MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
Parintele Arsenie Boca