Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
liuda1 spune:
netzaa!!!
Alinuka - haha nu prea ar avea cui semana cu mari dotari in domen de tzatze, fimeaaaa!!!! Io stiu, in ce neam s-o fi aruncat si cu astaaaa!!!!
Deci pentru ea tzatza inseamna sa fii mare, ala e indicele... fetele mari au tzatze... si apropo nu prea ii plac alea mari, ase, ca o mai intreb daca ii place de cutare, cutare care are ceva dimensiuni, si nu preaaaa... dar ar vrea asa ca la mine, poate oleak mai mari
O sa pun bani de silicoane la saltea... sa reparam frustrarileeee
beiii daca ar veni cineva sa dea si la mine o mana de var ce misto ar fi, dar asa de buna voie si nesilita de nimeni nu m-as apuca sa intorc toate alea cu fundul in sus nici batutaaa...Ramonaaa bravooo...
cred ca nu am pupat-o aci virtual pe hele, nuu! hele pu
aaa mi-am revenit a doua zi dupa indigestia masii... sa stiu alta data sa nu mananc prin straini
v-am pupat, avetzi grija, azi e cald si se da cu ultraviolete, maine se racoreste am vazut la noi 23 de grade... moamaaa
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk neatza si de la noi azi vin cu o poveste trista Una din mamicile din gashcutza lui Andu are o relatare impresionanta pe blog. http://www.pediatricblog.info/2011/06/pentru-un-vis.html ideea e ca daca ajunge la cat mai multe persoane .... sansele cresc ca cineva sa ii intinda o mana. dau azi Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
si cand te gandesti ca multi dintre noi ne petrecem viata in nemultumiri dinte miri ce...si altii sunt atat de greu incercati...
liuda1 spune:
Neatza!!!
Cum va plece vremea, haaa?
17 grade afara,
am 24 in casa iuhuuuu...
mai e un pic si se face 23 si dupa aia bag centralaaa
oricum, gluma gluma dar imi place, asa cateva zile de racoare nu strica ...
pupici la voinici
liuda1 spune:
haha, s-au dus acolo sa se prajeasca cand aci e paradisullll... mie imi place cum e afara, naaa!
noi prestam inot si joaca,
program greu tare...
Io sant "educata" de fi-mea de pe acu'
cica eri dupa ce s-a uitat la frumoasa si bestia... a cugetat ea asupta faptelor lui Gaston care o tot vrea pe Bell de nevasta si... s-a hotarat! Si ma seaca la cap cu "mami, eu cand o sa fiu mare asa, stii tu, cu tzatze mari, si vine vre-un baiat sa ma ia de nevastaaaa, sa-i zici ca eu nu vreau sa ma marit, sa-l fugaresti, daaa? ca eu nu vreau sa fiu sotzia nimanui si nici nu ma intereseaza sa nasc copii"
Si ca sa nu uit imi repeta din 10 in zece minute "n-ai uitat? da? Nu vreau sa fiu nevastaaa... sa-i dai afara cand vin baietzii sa ma ia de nevastaaaa"
beiii, o sa mi se incretzeasca parul in capppp...
aelita spune:
hahahaaaaaaaaaaaaa asta seamana cu tine,LIUDO:)))))
La noi e concurs de "mamiiiiiiiiiiiii,Miguel a bagat ceva in gura !!EU l-am vazut !!!"
liuda1 spune:
Neatza la mamici!
pe unde umblatzi? vacanteee? rau v-o fi....
am intzeles ca de azi va reveni vara si la noi...
am in casa 22 de grade...
deci iarna mergea centrala la temperatura asta...
n-am cam saturat de noroi...
Copilul sta acasa, vacantza bine meritata...
pupici!
pitilache spune:
'neata si de la mine, Liuda si restul fetelor!
La noi au venit caldurile, nu chiar 40 ca la Aelita dar pe aproape...
Isa merge in continuare la gradi, probabil ca o sa plecam in vacanta 2 saptamani la inceputul lui august si in rest se balaceste in apa in fiecare seara. Asta-i primul lucru pe care-l face cand vine acasa
Gradina noastra de zarzavat a inceput sa produca rosii si salata! Asa ca am inceput sa culegem deja de acolo...
Ramonaa frumoase pozele cu copiii!!
Lala v-ati ascuns in lanul de secara sau sunteti in vacanta? Ce mai fac fetele-cucuietele tale?
Alinuk vacanta frumoasa in Spania! V-ati intalnit in grup pana la urma cu toate trupele, a lui Anis si a Aelitei?? De abia astept sa vad poze cu toti copiii!
Lore nu ne mai delectezi cu poze de bijoux-uri??? Nu am mai vazut de mult ce ai mai facut...
Voi ce mai faceti? Toata lumea-i in vacanta?
Numai bine tuturor!!
loremunteanu spune:
Neata!
Am cam lipsit pt ca nu apuc sa intru din criza de timp, iar cand am timp ma enervez ca merge tare greu calculatorul asta de aici...
In linii, mari suntem bine... Copiii sunt bine. Roni isi petrece toata ziulica cu buni a lui tati, iar seara vine acasa sa se harjoneasca cu Eric si sa faca nani cu mami... Eric e mai ceva ca raia; sta toata ziua cocotat pe mine, la propriu; rareori o mai ia pe mama la plimbare sau stiu eu, sa-l alinte...
Sunt ingrijorata pt tata, ca ma tem ca boala lui a recidivat (cancerul); n-am reusit sa abordez problema pt ca se ascunde noi; oricum nu voi amana foarte mult...
De margelit, nu prea am timp, cu scaiul meu, nici o miscare nu pot sa fac... Am modelat ceva si asteapta sa fie coapte. Tot ce-i nou si finisat sunt pe blog (Pitilache, am link la semnatura ).
In linii mari cam asta...