Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

da da Duamna Nadia, la Multi ani, sa fii iubita, sa fii frumoasa, sa nu ne uitziii!!!!!

lala - Incearca sa o pacalesti cu un maieu ceva pe dedesupt... e posibil, in general costumatziile astea mai au si bucatzi de materii din alea mai tari si o fi simtzit ea ceva acolo! Pielicica ei fina trebuie tratata a catarii....

Scoalaa? nu vreu sa stiu, nu vreau a aud...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Buna frumoaselor, va multumesc enorm pt urari, am avut o zi minunata am petrecut pe cinste incerc sa descarc si pozele nu prea reusite dar macar sa ne vedeti, chiar daca e cu intarziere ca invit la o felie de tort virtuala si sampanie coniac, vin apa suc ce doriti.

Noi tot in Italia suntem speram ca la inceputul lunii august sa venim in Romania, Lidia asa cum o stiti rebela, Laura ar vrea de-a busilea insa nu are curaj, merge de-a lungul canapelei si nu cumva sa aiba impresia ca o sa cada, ne stie tot blocu se pune pe urlat. Zice doar baba cand e foarte suparata si in rest nimic, nu are nici un dintisor si e cheliuta.

va pup si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pup cucuietele

si haideti sa bem cafelutza gloria impreuna

Nadia si de la noi cu mica intarziere La multi ani!
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata, de copii

fetelor care mai pleaca in vacante...veniti aici sa stim de voi

si care au fost veniti cu poze sa le vizonam si noi

pup si noi suntem cu emotii cat casa (o casa mai mica decat casoaia de ast' iarna) pentru serbare
eu am emotii, ca Teo stie jde poezii..si pe ale colegilor, ca eu nu mai stiu care e a lui si care a vreunui coleg
sigur aia cu
'eu sunt papusica pica
am crescut doar atatica
si imi place sa ma joc
cu copiii la un loc'

nu e a lui (dar ma obsedeaza si pe mine, ca vaz am tinut-o si eu minte)

Aelitaaaaa fata ce mai faci?
baga un ochi pe aici, sa vedem cum facem sa programa o intalneala ca descindem curand cu tot clanul spre taramuri insorite

succes tuturor picilor la serbari!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui liuda1

haha, Aelitaaaaa, dap la douazeci obeza... Diana are 20, dar ai vazut si tu poze, nu e grasa... nu stiu cum de le are, eu cred ca depinde de structura osoasaaa!

Liuda, mami de Diana Maria (18.01.2007)
nu mai,e inalta Diana ,de-aia .pai Alice era mai inalta cu-n cap fata de Sofia,deci banuiesc ca si Diana la fel.Sofia e piticoata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

auleoooooooo

ce de frumoase pozeeeee si de printese nu mai ziiiic
Ana, Alice si Diana trio de tinut parintii neadormiti

mi-ati facut pofta de vacanta

e dementiala Ana aici:
https://picasaweb.google.com/fermaschei/Turcia02?authkey=Gv1sRgCPap0sCEw9n9EQ#5615397732319005394

Lala fata fugi de aici ca esti slabaaaaaaaaaaaaaa

si noi ne-am delectat cu diverse in ultima vreme

party ului DC de 1 iunie a fost un succes
o cronica a lui aici
http://meseriademama.blogspot.com/2011/06/iata-ce-scriam-mirelei-si-lui-florin.html

iar sapt trecuta, am fost in excursie cu gradi de Teo
(fiind prima escapada de acest gen, am decis sa ma duc si eu)
o excursie cu peripetii desigur

http://meseriademama.blogspot.com/2011/06/iata-ce-scriam-mirelei-si-lui-florin.html

Aelita Andresitul de ziua lui
cele doua Lore ce fac copiii?
Albinutza e ok Maria?
Biribu cum mai e gradina
Hele ce mai face burtik
Ramonaa sunteti gata cu renovarile?
Pitilache cum e cu bunicul la voi?

pup toata gashca!

si vacante sprancenate pentru cei ce se bucura de ea deja!!!!!!!

Alinuk

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">http://www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

Nimic nu-i intamplator!
super pozele,Alina ! tu eleganta ca de obicei ! si ai fost acolo organizatoare ! bravo! tare cumnti au fost copiii,cand am vazut pozele imi imaginam ca v-au innebunit de creieri,dar nuu !! ca am vazut video.si ce frumos au dansat grupurile de dansatori!

Mergi la inceput

LALA super pozele,si fetele,si tu,si rochiile,ti-am mai spus

da,ne linistim,asa era vorba ca in luna iunie safie bine...dar nu,la noapte tati munceste..maine doarme..si ce-o mai fi:))))

vorbiti de serbare de copii,BINEEE ca nu e cu poezii ca la voi !!! astgia invata toti la gramada un cantecel,si il toarna de-odata si la revedere.se imbraca cica in pantaloni scurti albi si tricou galben toti de primagrupa,a doua grupa cu tricou rosu..or face steagul,nu stiu...
nu ii omoara cu serbarea.si in iarna a fost la fel un cantec toti odata.cica e prea mult sa ii chinuie la microfon pe fiecare,mai ales pt astia timizi cred ca e un shok!
eu si acum imi amintesc de poezia de la gradinita mea,o poezie despre "sora mea" cea mare ,minunata! am spus-o inceeeeet.una ca muream de rusine,plezzneam,si a doua ca mi se parea poezia ridicola,pai sora-mea ma batea toata ziua hahahaaaaaaaaaaaaaaa si eu ii dedicam versuri??hahahaaa
si mama bineinteles ca mi-a reprosat ca nu am spus TAREEEEEEEE.dupa ce machinuise acasa sa spun de cate ori dorea ea,si ma intrewrupea de fiecare data ca nu stateam dreapta,sau nu tineam rochita de colturi.
asa ca nici nu vreau sa aud de copiii mei la poezii la microfon,multmuesc partidului ca sunt aici si nu se practica la asa mici!

LORI nici noi nu stim de capul nostru ce facem in concediu...

DA,FU ZIUA NADIEI! LA MULTI ANI,CUCOANA ! FELICITARI!!! SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!

ALINUK hai,fata,cand ziceati ca veniti??eu sunt cu capul rau,uit de la mana pan la gura,tot am impresia ca suntem in luna mai si urai unei prietene de alta odisee ca amcrezut ca suntem in 13 mai,si noi suntem in iunie...pt ca daca nu am sarbatorit ziua lui Andres eu raman psihologic blocata la inceputul lui Mai !! asa ca nu va bazati pe mine.am inca perioada incarcata,singura mai tot timpulcu ei,si recunosc:NU MAI POT!
ANIS ce mai face?
cand ziceai ca vii??
Sofia are cole pana pe 24 IUNIE.pe 22 Iunie are serbarea.

Mergi la inceput

va mai aduceti aminte cand am pus de 3 ori cate un ou la fiert,si il explodam de fiecare data?ca uitam de el,il auzeam baonind,cand ramanea fara apa.
acum asteptam sa fiarba ouale !!! APA FIARTA.ca oua nu pusesem.
acum le-am pus,sa vedem cate explodez azi,ca plange Miguel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Aelita ti-am raspuns pe mess

sa stii ca tocmai pt ca nu mai poti... as vrea sa facem un efort si sa ne intalnim
nu stiu cum / o sa vorbim si la tel

Alinuk

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna cucuietelor, multumim Alina, Aelita, Lala, Lore, Liuda, va pupacesc cu drag.

Aelita, nu te invidiez deloc e greu cu 2 dar cu 3 cand esti singurica fara nici un ajutor, te tii tare pana se mai elibereaza tati, noi in august ne intoarcem in tara si nu stim daca vine si tati si sa ma vezi atunci ce o sa plang in pumni ca nu vine sa ma schimbe si pe mine cineva macar 2-3 ore pe zi. te pup si ai grija de tine.

Alinuk, Felicitari pt initiativa de a organiza un eveniment de asa amploare am vazut pozele foarte frumos si emotionant cel putin copii cred ca au fost cei mai fericiti.

Lala, Liuda ati facut echipa buna in Turcia frumoase fetele toate.

Lore, sanatate lui Roni, il mai doare urechiusa?

edit: poze mai noi gasiti pe facebook, picasa am uitat parola si pana ajung acasa le voi pune pe face...

Mergi la inceput

ALINUK sper sa gasim timp sa ajungem la mare cat stai tu.noi teoretic am avea ceva planuri dupa 15 iulie...dar nici asa nu pot rezerva nimic ca inca nu stim data ...Suntem varza!

NADIA,dar de ce te intorci in tara daca vii singura?si daca zici ca iti va fi mai greu?dupa august te duci inapoi sau vine el?

Mergi la inceput