Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
io va citesc dar nu mai am energie si timp sa scriu..suntem in curatenie generala,am avut 2 zile si o femeie,dar eu am muncit cot la cot cu ea..este minunat sa speli gresia cu periuta de dinti!..Oricum am gasit metode super de curatenie..pt geamuri ..otetul primamana (ia varul,vopseaua)..si gresia nimic din ce am folosit nu a facut minuni ca o solutie de HCl!!! Minune este pentru rosturi !!! Dar am spalat cu ea toata gresia si a iesit ca noua!!
Am avut si incidente: apa pe un perete la baie (a trebuit iar spart in baie)..si am observat abia acum ca un geam (cel vitrina imensa din living) este nespalat pe interior(intre geamuri)....cia mi-l schimba,considerata fiind ..eroare de montaj
A venit si bucataria,am luat si electrocasnicele...dar se pare ca nu am masurat bine si nu-mi mai incape frigiderul doritUsile din MDF eu credeam ca-s uni dar nu-s...asta este..
Romtelecom nu-mi poate pune cablu (si nici o companie) deci nu voi putea avea tel fix si internet
sa va mai spun??..nu ....va ajunge!
Monicule spor la cautat usi...nu te invidiez.
Andrea vazut mobila, nici nu putea fi facut altceva in acel spatiu..
Daria poze!
Andries noi am fost la capatul opus fata de tine..am asortat pana si manerele de la usi sa fie la fel cu cele de la geamuri..asta este doar un exemplu!..si te mai miri ca suntem cu capu'
Corinai nu ai si poze?
Ioana cum a fost pana la urma? Mononucleoza? Voi ce renovari faceti?
va las filmuletul cu care grupul lui Luca a castigat premiul de originalitate:
http://dl.transfer.ro/danssportivluca-transfer_RO-05jun-72d181.mp4
g_ioana spune:
Neatza
Daria nici io nu am vazut nici un link cu poze deci n-am vazut rochitza Cenusaresei....tinem pumnii sa aveti o zi foarte frumoasa azi!
Andreeam mi-a placut mobila din camera copiilor!.....eu merg pe ideea ca daca ai mai putina mobila ai mai mult spatiuasa ca o sa fac ceva mai simplu.
Andries cam asa este si la mine in casa....casutza montata in dormitor am avut si noi vreo doi ani...acu din cand in cand,daca-si aduce aminte sau daca vine in vizita la ea Emishor.....la noi"doamna scama" este tati,io-s muuult mai relaxata,important este sa fie o dezordine curata
Vivia se pare ca s-a mutat cu voi in casa domnu Murphy...auzi da' esti ok dupa ce ai sters cu HCl????...io doar daca sterg geamurile cu solutie speciala ma ustura gatul o saptamana....mononucleoza nu a fost sigur pentru ca anticorpii specifici au iesit negativi...in schimb au iesit pozitivi cei pentru rubeola,da' doctoru tot nu-i convins....noi renovam un dormitor ca sa facem camera scolaritei si un hol luuuung ca sa-l facem pista de alergare
hai pupicei
kim222 spune:
Am avut geamurile deschise ..si am fost ok Holul pe care sa va alergati dupa ce faceti lectiile?
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Am avut geamurile deschise ..si am fost ok Holul pe care sa va alergati dupa ce faceti lectiile? |
....noo,camera fiind a ei pentru a fi echitabil, holul este pentru parinti
Andries spune:
Scurt sumar cu tabara:
Confirmari ferme de la: Andries, Roxana, Ina, Ioana, Daria (plus Nicoleta), Andrea.
Toti ceilalti copii: Maria, Oana (cristal), Alex, Adela, Eva (cori), Lia, Teodora sunt bineveniti sa ni se alature daca vor fi in zona.
Ioana, Ina, Andrea au confirmat numai pentru perioada sambata 6 august - marti 9 august, asta inseamna copiii: Maria, Radu, Matei, Stefi.
Restul (adica je, Daria, Nico si Roxana cu pustii: Victor, Mircea, Pat, Patrick, Eva, Giulia) presupun ca suntem prezenti de sambata pana sambata, corect?
Deoarece grupul va fi evident mai mic, efortul cu organizarea, mancarea, activitatile si disciplina va fi mai mic. Va voi trimite pe mail sugestii de pensiuni in apropiere (de fapt am in vedere o casa vecina (peste o curte) dar trebuie sa vb cu propietara).
Andries
Andries spune:
Eu sper din suflet ca nu am omis nici un mail si ca nu am uitat pe nimeni, daca Doamne Fereste s-a intamplat, va rog sa ma trageti de maneca.
Andries
roberta04 spune:
Olivia, de unde ai luat HCl, de la un laborator sau se gaseste pe undeva? Eu nu am curatat inca faianta dintr-o baie si l-as pune pe Petro la treaba :)
kim222 spune:
Robi l-am cumparat (de fapt mi l-a cumparat cine mi l-a recomandat),ma uit pe el exact cum se numeste, firma etc si-ti spun. Costa 15 ron...si merita 1 milion!
Irina ...ce sa spun despre bucatarie..este ok...nu pot sa spun ca am cazut pe spate(sau poate am luat-o razna)
carmenp spune:
olivia, unde-s pozele mult-promise? am io impresia ca esti restanta la capitolu` asta...