Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA
Raspunsuri - Pagina 20
Andries spune:
Ihim... acum am vazut ca voi ii urati La Multi Ani lui Matei si eu ma uit la Matei de la Iasi... mea culpa...andreea_s sa-ti traiasca baiatul!!! Sa-l uite toate bolile cum l-am uitat si eu !!
Andries
Dorsilia spune:
Roxana, am citit mesajul tau de saptamana trecuta, numa ca acu ca tot stiu, i-a facut testul ala Bunel nu stiu cum...si in plus Olivia zicea prin mesajele arhivate ca trebuie tinut regim alimentar STRICT ca la hepatita si fara efort fizic gen alergat, sarit, timp de 1 an, mai zicea cineva fara mers la mare ca nu e bine la soare pt ficat, asa ca eu sunt cu capul cat banita. Nu i-am impus Deei pana acu regim alimentar si de fugit am lasat-o sa fuga cand a vrut prin parc si pe la bunici prin gradinta in weekend...acum am gasit mesajele Oliviei si ma intreb de acum ce sa fac?
1. regim alimentar strict?
2. sa n-o mai las sa fuga/sara?
3. nu mai mergem la mare?
edit: ma poate ajuta cineva de aici (Roxana, Olivia si cine mai are cunostinte medicale) cu analizele Deei? am fituica in fata dar fara valorile de referinta ; cine ma poate ajuta imi poate da un PM sa i le scriu ?
Andries spune:
Ca sa nu mai spun ca mie mi se pare exagerare sa nu lasi copilul sa fuga prin parc, pai la mine 'efort' inseamna ce face fi-miu adica 3 ore de antrenament non-stop cu cate 3-5 minute pauza la 30 de minute si asta inseamna incalzire, alergat, lovituri, stretching, meci, alergatul de final. Asta da, poate sa nu fie recomandat.
Andries
Dorsilia spune:
Andries, imi pare rau daca va obosesc cu intrebarile mele, medicul la care am mers a avut o opinie, bineinteles ca nu i-o contest, ma simt insa responsabila sa ma agit eu mai mult fiind vb de copilul meu, vreau sa inteleg mai bine ce si cum mai ales ca nu ma refer la o viroza obisnuita. Asa ca inchid subiectul, cine doreste si are informatii suplimentare ma poate contacta pe PM
szivarvany spune:
Mai stiti ceva de Blue Angel ? mi tare dor de ea ...
Andreea de Philip si Nick ...
Alice ...
Roller ...
Pako ...
De Ema nu mai zic nimik ...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
polux spune:
Cori, condoleante. Imi pare rau. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Si nu te inchide in tine, hai vino si descarca-ti sufletul, e mai bine. De asta exista prieteni, nu numai sa ne "asculte" cand suntem veseli si optimisti.
Daca simti nevoia sa taci, taci, dar nu recurge la tacere ca sa nu ne intristezi pe noi. Noi suntem aici si la bine si la rau.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Andries spune:
Mai Lia nu mi-o lua in nume de rau, dar zau ca te ingrijorezi foarte tare si asta nu ajuta la o aborddare optimista a situatiei. Sa stii ca eu cred sincer ca (,) cu cat mai prapastiosi suntem, cu atat cream bad karma in jurul nostru, deci ideal este sa ne straduim sa fim cat mai optimisti posibil si per general lucrurile se vor imbunatati. Eu sunt convinsa ca ei, copiii care au facut-o sigur nu vor avea absolut nici o complicatie sau mai stiu eu ce, ba dimpotriva, vor avea imunitate.
Andries
roxanaz spune:
neata ladies
Cori, subscriu la ce a spus Liliana, vino aici, ca macar ai unde spune doua vorbe. lav iu
Lia, scrie analizele Andreei. dar mie restul, adica ne-mers la mare, restrictii la regim, etc, mi se par fara rost. atata timp cat medicul nu a zis nimic e clar ca nu e nevoie de nimic. se putea nici sa nu afli ca a facut si nu era nicio problema.
azi e cea mai lunga zi a anului... asa ca avem timp de toate, nu?
kim222 spune:
Corina condoleante!!! Sunt alaturi de tine
Lia tu ai citit postari de ale mele mai vechi,in care era vorba de mononucleoza "ca la carte":adica si cu hepatosplenomegalie..ceea ce justifica regimul alimentar (in timpul bolii) si absenta efortului (pentru ca exista risc de ruptura de splina. Deci acestea nu se aplica in cazul tau. Mersul la mare este ok.Analize fara valori de referinta iti pot da o imagine relativa asupra problemelor,fiecare laborator are valoriile ei si daca este ceva la limita iar te vei panica. Fa rost de analize si cu valorile de referinta si pune-le aici.
Robi tu ai platit 0.8% din valoarea casei la Inspectoratul teritorial in constructii??
Felicitari Adelutei!!
Ioana ma intrebai de evaluare..este majorita cu A dar avem si D...voi?
Daria , Simo asa cum am mai spus are ceva probleme de care eu nu pot sa comentez,dar am sa-i transmit ca ai intrebat de ea. Alice era ok acum cateva saptamani dar era cu Gizmo in tot felul de testari(analize),Ema..care Adema?