Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Iata si www.sinaxar.ro/22jul.mp3" target="_blank">Sinaxarul de azi!
Am gasit in varianta audio.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Magdita, ma alatur celor care spun condoleante femiliei si se roaga pentru ca cei ramasi sa sufere cat mai putin, daca se poate, stiind ca fetita este langa Dumnezeu. Usor de spus, dar...

Salut si eu pe toata lumea, iertare ca intru mai rar. Am mai incercat eu sa va scriu, dar nu prea mi-a iesit.

Monimo, multumesc pentru salut , sarcina usoara in continuare. Asa o poveste ca a voastra e menita sa ridice moralul si inima oricui! Sa dea Dumnezeu sa primim fiecare binecuvantare sa fim vrednici de asa minuni. Iar tie si lui bebe multa sanatate si bucurie si multumiri pentru ca nu ne-ai uitat si ai trecut sa ne bucuri!

Georgic , multa sanatate si sarcina usoara in continuare!

Ioanact, v-ati miscat cu mult talent, cum s-ar spune Astept cu interes pozele si Doamne Ajuta pentru tot ce a mai ramas de facut. Spor si multa bucurie alaturi de "strengarite"

Imi cer iertare fetelor noi, Stefania si Amalia, ca nu le-am urat bun venit la momentul potrivit. Le doresc acum sa sada cat mai putin in listuta de aspirante, Bunul Dumnezeu sa le daruiasca bucuria unui prunc cat mai curand, fiecareia, si bun venit la Rugaciune!

Va las, noapte buna si un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi! tuturor!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Am deschis un nou capitol, dar nu va pot trimite link-ul pt ca, inca suntem moderati, tb sa asteptam.

Azi am reusit sa fac cateva poze la casuta noastra. Mai avem de schimbat multe (geamuri, mobila..), dar in timp.

Pe scurt sa comentez pozele: primele poze sunt din camera Justinei, apoi a Ioanei cu papusile de cand eram eu mica (mama mi le-a pastrat), numai o poza din camera noastra cu icoana Cuvioasei Parascheva (inca nu se uscase varul), bucataria, baia, livingul si am facut doua poze la o camera (nr 4 ii zicem noi), la dulapul cu jucarii si ursuleti. In aceasta camera noi depozitam diverse, fiind si m racoroasa.
Dupa cum observati in fiecare camera sunt jucarii, inclusiv la noi in camera.
Apoi doua poze din holul de la intrare, cat si usa de la intrare. Dupa cum vedeti am inceput sa facem si exteriorul casei. Deocamdata peretii de la marchiza.
De Luni vom incepe sa facem incet incet toata casa.
In timp ce faceam poze, Justina si-a gasit de lucru - fierul de calcat , asa ca i-am facut poze, cat si Ioanei, ca de, orice face Justina tb sa faca si Ioana.
Azi m-a ingrijorat Justina, pt ca a dormit f mult: la pranz 2 h jum (12-14:30) iar de la 17:30 pana la 21 cand i-am schimbat pampersul si ii pregatisem laptele si s-a culcat la loc. Cat a fost treaza a fost f maraita.
Desi am zugravit, noi i-am respectat programul de somn, cu exceptie, ieri cu o ora m tarziu am culcat-o decat de obicei.
Nu stiu ce o fi patit, asa de obosita sa fie
Si cam atat..sper sa va placa.
Noapte buna!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Gata! Mi-a dat voie sa deschid capitolul.

Poftiti la un nou capitol de Rugaciune!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput