Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare si de la noi! fetele ce mi-au trimis PM: azi am reusit sa ajung la posta si am pus coletele pt voi cu carti. sa va fie spre folos duhovnicesc. iertare ca nu am reusit mai devreme sa ma mobilizez!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

noce...nu vreau sati sa te superi cati zic..dar cei care apar la TV cu tot felul de leacuri nu sunt lucruri curate la mijlo0c....eu personal mi se pare mai mult de reclama .
..iar in ceea ce priv fertilitatea fiecaruia aici e mana lui DD...la urma urma si mai putin leacurile date de fiec baba ...

Pogonici, eu cred ca a lasat Dumnezeu leacuri in natura pentru tot ce avem nevoie, dar nu mai stim noi sa le folosim, sa le cautam. Eu de cand am puiul am descoperit multe leacuri naturale, astfel incat sa evit antibioticele, siropurile cu zahar, zaharina, E-uri si substante active cu efecte secundare. Am invatat sa-l tratez de otita, diare, febra, etc, dar mai am multe de invatat si caut sa aflu cat mai mult despre natura si ce a lasat Dumnezeu. Iar cu fertilitatea la fel, sunt femei care cauta ceaiuri si femei care fac tratamente hormonale prescrise de doctori. Daca am stii noi oare ce sa luam nu ar fi mai simplu? Stii ca sunt femei care s-au reglat hormanal sau au ramas gravide mancand cateva cubulete de ananas zilnic? Iar altele doar cu ceai de cretisoara? Dar de multe ori nu avem informatiile astea. Da, fertilitatea e binecuvantare de la Dumnezeu, dar daca o refuzam atunci cand ne-o da, avem de indreptat si spiritual si trupeste. Ca nu e nici o fata de 20 de ani in grupul de aspirante. La vremea potrivita, copiii se fac usor. Mie acea batranica mi-a inspirat incredere, m-as duce la ea sa invat. Chiar aratau un parinte de la Athos venit la ea sa il vindece care spunea ca a mai fost in trecut pentru o alta problema si l-a facut bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Cami, sa va fie de bine botezul! Cred ca a fost emotionant sa auzi copii rostind Crezul. La multe lunite Petrei!

Pinuta, vacanta frumoasa in continuare! Unde sunteti?

Alina, lasa ca are timp sa mearga toata viata! Numai sa scapati odata de durerile de la dintisori!

Amalia, sa va binecuvanteze Dumnezeu casa cu un prunc sanatos!

Livsy, ce frumos ca pictezi icoane! Dumnezeu s-o insanatoseasca pe profesoara voastra, Ruxandra-Steluta!

Si Stefb (oare am retinut bine?) bine ai venit, sa va aduca roade rugaciunea!

Maria08, sper ca ai sarcina usoara si totul merge bine. Ne gandim la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

noce...sa sti ca si eu am luat timp de 2 ani ceaiuri, tincturi..etc.....si DD a randuit cai mai bine fara sa mai am durrei si prin alte metode....nu mai detaliez pov....si sincer ma simt minunat acuma fizic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Apar si eu la miez de noapte. Tocmai ce-am urmarit un film.

Livsy sa o ajute Dumnezeu pe Ruxandra Steluta sa se vindece!
cami_antonia ma bucur mult ca ne-ai scris!
Sa-i fie de bine increstinarea Petrei si la cat mai multe lunite si anisori sanatosi!
IVANOVAAMA bine-ai venit la Rugaciune!
Sa va ajute Bunul Dumnezeul sa va daruiasca pruncul (pruncii) pe care ii doriti!
O sa te trec pe lista de pe prima pagina.
noce asa e, are timp sa mearga!
De-acum tb sa-si dea drumul. E mai greu pana prinde' curaj.
Cam atat.
Ma duc la somn.
Noapte buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Am uitat ieri sa va trimit sinaxarul, asa ca vi-l trimit acum:
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1310356800" target="_blank"> SINAXARUL DE IERI !

si,
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1310443200" target="_blank">SINAXARUL DE AZI !

O zi racoroasa sa aveti!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

la noi sa racorit..ieeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

A plouat si la noi un pic.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Ce frumos ati scris!
Va multumesc mult ca va rugati pentru Rux… noi asa ii spunem. A iesit din spital luni, nu e f grozav, poate o sa aiba mai multa grija de ea, nu stiu ce sa spun. Daca nu indraznesc prea mult va rog pomeniti-o in continuare in rugaciunile voastre, Bunul Dumnezeu s-o binecuvanteze ca si pana acum cu sanatate si lumina si putere de munca. E greu sa redau cata bucurie aduce acest om celor din jur…

Noce, multumesc, am sa-ti trimit cand am sa pot pe mail niste poze cu cateva icoane facute de colegi si de mine, poate

Oanka, bine ai revenit!

Sandaa, iarta-ma ca nu ti-am scris nimic cand ai povestit despre pelerinajul vostru, tu stii ca ma gandesc la tine si ca, atat cat pot, ma rog. Sper ca norii grei sa se fi risipit si sa ne aduci vesti bune, draga mea. Doamne ajuta!

Cami, ce bucurie sa te citim! Si eu te vad online, dar nu indraznesc sa te deranjez. nu iti face griji, ne scrii cand poti, e foarte bine. Ma bucur ca sunteti fericiti!!! Poate ne vedem si vara asta!…

Pogo, asa este, nu exista o reteta universala pentru toata lumea si de obicei simtim fiecare ce ni se potriveste. Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne arate mereu fiecareia calea care duce la vindecare, pentru trup cat si pentru sufletele noastre. Te imbratisez, Doamne ajuta!

Va imbratisez strans pe toate!

Mergi la inceput

multumin Lvsy ptr cuv tale calde si induiesatoare.....

sapt viitoare pe 20 iulie e o zi tare greeeeeeeeeeeeeea pentru noi,,,,,offfffffff imi dau lacrimile cand ma gandesc la aceasta zi care va veni si nu o pot ocoli.....pentru e durere si suferinta pshica...poate candva am sa va povestesc..prin ce trecem..dar acum nu se poate......

nu ne raman decat rugaciunile, rabdare si credinta ca vom depasi si aceasta zi.....offfffffff doamne de ce noi trebuie sa trecem prin asa ceva?????

Mergi la inceput