Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele

Am promis ca scriu despre pelerinajul meu in Israel si nu m-am tinut de cuvant. A fost foarte frumos ceva minunat si ma bucur ca am reusit sa merg desi am avut destul de multe piedici inainte ca nu stiam daca o sa ajung dar bunul Dumnezeu m-a ajutat sa ajung in acele locuri sfinte. Am fost la Biserica Invierii unde se afla si mormantul sfant, Golgota si multe altele. Am parcurs drumul crucii pana acolo in care am simtit ceva deosebit, de fapt totul este deosebit, minunat si inaltator. Am mers la Biserica Nasterii Domnului, La mormantul maicii Domnului, la Biserica Pastorilor, Gradina Ghetsimani si multe altele. Am fost si la Biserica sf Sava unde am vorbit cu un calugar roman si ne-a dat mladite din palmierul Sfantului Sava. Am vizitat multe biserici printre care si biserica romaneasca din Ierihon.
Am avut ca ghid pe parintele David de la Ierusalim preot roman stabilit de multi ani in tara sfanta. A fost o binecuvantare pentru noi sa avem ca ghid acest preot minunat care stia foarte multe si care ne facea si acatiste pe unde mergeam in locurile sfinte. Ii multumesc bunului Dumnezeu ca ma reusit sa merg.

Alina bunul Dumnezeu sa o ajute pe mamicuta ta sa se faca bine. La fel si ii doresc si tatalui Georgiei si tie draga sarcina usoara iar peste cateva luni sa ne povestesti minunea nasterii tale.

Livsy Maicuta Domnului fie cu tine.

MaraAnisia multumesc ca ai intrebat de mine, concediu placut si toate cele bune.

Danuk FELICITARI pentru micuta ta. Sa creasca mare si frumoasa. Multa sanatate va doresc.

Oanka ma bucur ca ne-ai scris. Te asteptam mai des sa ne mai povestesti despre voi.

Cami cu intarziere ii spun si eu LA MULTI ANI micutei tale si tuturor celor care poarta numele sfintilor apostoli Petru si pavel.

pinuta, pogonici multa sanatate puilor vostrii.

Lili q ce mai faci? Multumesc ca ne-ai dat link-ul cu minunile sfantului. Am inceput sa citesc si ma gandeam ca minuni face Dumnezeu cu fiecare dintre noi dar noi nu avem toti ochi deschisi ca sa le vedem ( ma refer la mine).
De multe ori am trecut aproape de primejdii si am aflat doar tarziu. Asta inseamna ca Maicuta Domnului si sfintii au fost cu noi si ne-au aparat. Eu acum nu demult mi-am dat seama de o intamplare de care atunci habar nu aveam si se rezovase fara ca eu sa stiu am aflat mai tarziu. Daca stiam si ma rugam ziceam ca prin rugaciunile mele s-a intamplat dar bunul Dumnezeu a vrut sa ne smereasca si nu ne-a spus atunci nimic.
M-am intins la vorba, nu vreau sa va plictisesc.

Va doresc multa sanatate si numai bucurii.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

sandaa, ce bine ca te-a binecuvantat Dumnezeu cu o asemenea calatorie si ca ai reusit sa ne povestesti cum a fost...si eu vreau sa ajuns la Locurile Sfinte, sper sa reusesc intr-o buna zi...

multumesc mult pentru urari, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Ce s-a intamplat? Nu mai vreti sa scrieti?
La noi de cateva zile ploua. Ieri a fost mai bine si am iesit afara.

Iata : www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1309665600" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

o fi lumea in concediu..de asta e atat liniste?????????

noi suntem aici pe baricade si la noi ploua si mam saturat de stat in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Va trimit www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1309752000" target="_blank"> Sinaxarul de azi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Salutare,
avem 11 luni!Doamne ce repede au trecut! cata bucurie si cat nesomn!!!!!!!!!!!!!!

stam in picioruse si ne sprijinim doar cu osinguramana,ne ridicam de pe spate in fundulet, apoi ne agatam si ne ridicam in picioare, ne aplecam dupa obiecte, cicnim obiectele si vorbim mult,cat sa nu se plictiseasca mami.ne dam pamapersul jos, sosetele,ascundem jucariile,ca, daca ni le ia cineva.
am contat pe ajutorul de cateva ore al mamei sau al tatei,ori nepotului, cat sa-l plimba sau sa se joace, restule eu, si am facut asa(tineti-va bine): dulceata de cirese amare, dulceata d enuci verzi, suc de muguri de brad, lichior de nuci verzisi muguri de brad.

Mergi la inceput

bravo sebi..si tie mamicuto ca ai putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

DOAMNE AJUTA!
va aduc o veste mare, o alta minune pe care Bunul Dumnezeu, Maicuta si toti Sfintii au mijlocit pentru ea!!! DRAGA NOASTRA MONIMO ESTE INSARCINATA IN APROAPE DOUA LUNI!DEEVA MONIMO A INTREBAT DE TINE!
sa ne rugam sa aiba sarcina usoara si la termen!

va rog din tot sufletul, sa va rugati si pentru sanatatea lui Cosmin Nectarie, maine ajungem la Bucuresti la IOMC, am gasit o dr sa ne primeasca, a facut reactie adversa la vaccinul de 1 an, se prea pare ca a avut perioada de incubatie a racelii si nu trebuia vaccinat! are mititelul 12 zile de chin, iar aici la noi imi spune ca nu are nimic, varsa, nu mananca, ii curge nasul, diaree apa, doar febra i-a scazut! Va rog frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Cosmin Nectarie sa te ajute bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si Sfantul care te ocroteste sa te faci bine ct mai repede!!!!!

Felicitarii noii gravidute!!! stiam eu ca nu va dura mult pana cand cineva imi va lua locul....

Doamne ajuta!

Mergi la inceput