Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Danuk, felicitari mamico! Sa ai parte de toate bucuriile maternitatii, incredere in instictul tau si curaj sa alegi mereu dupa inima! Bun venit pe lume Mariei Lorelai! Sa aiba viata frumoasa!

Livsy, am primit mailul, multumesc mult

Alina, tot inainte cu sanatate pentru mamica ta! Te descurci de minune cu copiii si cu ea, cu fratele si cu grijile casei. Pentru ajutor, poti sa iei o femeie cateva ore/ zile, noi gasisem o agentie in Constanta pe langa Balada care intermedia. Sa gateasca pentru mama ta, sa mai stea cu fetele cat te duci tu la ea. Asa stiu si eu, carnea si lactatele nu fac bine la boli grele, ajuta mai mult vegetalele, preferabil crude. Sper sa ne aduci vesti bune cat de curand!

Asadar, cine ia locul lui Danuk in lista ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

off mai alinuta...tare mie mila de voi...si ne rugam ptr mami tau .Anisoara parca am retinut, .poate acest post se vor intampla minuni frumoase

livsy..sarumna ptr vorbele dulci si frumoase, ce mult conteaza o vb at cand tie greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Alina, tot inainte cu sanatate pentru mamica ta! Te descurci de minune cu copiii si cu ea, cu fratele si cu grijile casei. Pentru ajutor, poti sa iei o femeie cateva ore/ zile, noi gasisem o agentie in Constanta pe langa Balada care intermedia. Sa gateasca pentru mama ta, sa mai stea cu fetele cat te duci tu la ea. Asa stiu si eu, carnea si lactatele nu fac bine la boli grele, ajuta mai mult vegetalele, preferabil crude. Sper sa ne aduci vesti bune cat de curand!

multumesc mult!

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

off mai alinuta...tare mie mila de voi...si ne rugam ptr mami tau .Anisoara parca am retinut, .poate acest post se vor intampla minuni frumoase

cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Da, Anisoara o cheama!
Iar pe fratele, Daniel!
Multumesc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dimineata dragele mele,

Intru mai rar pe forum, incerc sa ma detasez cat pot de mult de tot ce are legatura cu subiectul bebe. Am intrat special in aceasta dimineata sa va rog, din nou, daca si cum puteti, sa spuneti o rugaciune pentru Clara Maria, fetita de 3 ani si jumatate a colegei mele de birou, care este in moarte cerebrala de doua luni, din cauza unei encefalite provocata de virusul ah1n1. Mama fetitei sta la capataiul ei si doar rugaciunile i-au mai ramas, medicii fiind rezervati in privinta sanselor ei de recuperare. Va scriu mai jos mesajul mamei pe care ni l-a trimis noua, colegilor de serviciu:

"Medicii mi-au spus ca doar o minune o poate salva pe fetita noastra cea mica, Clara-Maria.
Eu sunt convinsa ca aceasta minune o sa se intample si pentru asta ma rog mereu si fac ceea ce m-a invatat o prietena draga:ma rog la ore fixe.
Asa cum medicamentele se dau pentru vindecarea trupului la ore fixe, tot asa si rugaciunile, care sunt un “medicament” pentru suflet se pot face la ore fixe.
Daca aveti 2 minute libere zilnic la ora 14.00, va rog spuneti in gand impreuna cu noi TATAL NOSTRU.

Cred ca ar putea ajuta daca s-ar auzi cat mai multe rugaciuni pentru Clara-Maria.
DOAMNE AJUTA"

Liliana Magdalena

Mai jos pun un link unde am incarcat si poza fetitei.
http://www.flickr.com/photos/12786534@N04/?saved=1

Ioana, am rugamintea, cand poti, sa ii pui numele pe prima pagina, alaturi de alti suferinzi, astfel incat sa i se rosteasca si ei numele la rugaciune.

Doamne ajuta !!!

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Noce, multumim mult pentru urari!!!
Abia astept sa mi se ocupe locul, cat mai repede!! Doamne ajuta!!!

Alina, Dumnezeu o va ajuta pe mama ta sa treaca cu bine peste acest hop, sper ca si rugaciunile noastre sa ajunga acolo unde trebuie. Sa revii pe forum cu vestile bune! Ma voi ruga pentru mami tau, Anisoara.

magdita, ce tragedie!!! Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul colegei tale. Clara Maria, sa te ocroteasca Maicuta Domnului si Sfantul Efrem - el este un ocrotitor al copiilor! Doamne ajuta, sa te faci bine si sa fii binecuvantata de Dumnezeu!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

magdita off, Doamne! Imi pare tare rau pt Clara, si pt mama ei ca tb sa sufere.
Am trecut-o pe prima pagina, si voi incerca ca la ora 14 sa ma rog pt ea.
Doamne Ajut-o pe Clara si fa o minune!

danuk iti multumesc mult!

Iata si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1308628800" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie22.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian....sinaxrul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie23.htm

VA ROG DIN SUFLET, SPUNETI SI PENTRU MINE PACATOASA O RUGACIUNE.....AZI AM O INCERCARE FOARTE GREA.....VA MULTUMEASC DIN SUFLET....BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA, IAR PE MINE SA MA LUMINEZE SI SA IMI DEA GAND BUN, AMIN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce liniste aiciiii

ce fc fetelor???
noua ne iese al 4 dintisor......si pe zi ce trece suntem mai cumintica si mai poznasa.....

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1308888000" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

..si pt ca astazi praznuim Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul urez tuturor celor care poarta numele : La multi ani!

N-am reusit sa m scriu pt ca Miercuri am fost la mama.
E mai bine, i-a plasturi cu morfina , nu stiu cat de bun e, dar nu o m doare. A inceput sa manance, doar legume fierte, compoturi, si sucuri din fructe si legume. I-am facut un suc de morcovi si l-a baut. ( pana la urma am ajuns la concluzia care am zis-o in urma cu cateva luni )
Ieri am spalat si am stat in gradina, am mai rupt iarba de la rosii, ardei , vinete...iar tati a udat.
Fetele sunt bine. Justina a facut acum 3 zile 2-3 pasi (cam tarziu spre deosebire de alti copii) si de vreo 2 sapt doarme toata noaptea (sper sa nu o deochi).
Nu i-a iesit nici o masea sau canin, a ramas cu cei 8 dinti, insa e umflata gingia si are momente cand mananca m greu.
Azi am fost la biserica si le-am impartasit.
Cam atat.
O zi buna si Post Usor in continuare!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput