Se mananca sepalele de la capsuni?
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
si eu mananc cateodata coaja de portocala, nu e chiar yuck. cea de banana mi se pare absolut insuportabila la aspect si consistenta.
semintele nu vad de ce nu le-ai pune - unele au gustul taninos extrem de puternic (ca cele de mar de exemplu) dar in rest... au gust de seminte
iar mama mananca mere cu tot cu cotor, eu care nu-s mare fan mere de abia mananc pulpa
hehe cool numele schimbat al subiectului!!
Olina87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap da, mananc cotorul cu seminte (azi am mancat 2 pere cu cotor si inca traiesc). las numai coditele, ca-s prea lemnoase pt gustul meu. * si pepenii verzi/rosii cu semnite cu tot in schimb ma oripileaza cotorasul de la rosii, nu'sh de ce. |
Olina87 spune:
semintele de mere te feresc de cancer (au vitamina b17):
http://www.invata-in.eu/lascom/2009/06/semintele-de-mar-cancer-vitamina-b17/
dar au si cianura:
http://www.terapii-naturiste.evonet.ro/Dietoterapie/Un%20mar%20pe%20zi%20tine%20doctorul%20departe.html
denizel spune:
haha, e buna si putina cianura din cand in cand :)).
Am vazut acuma de ce scrie asa telegrafic Buli .
Dap, ce pretios suna "sepalele de la capsuni" :)).
Sa mai fac un edit "sepalele capsunilor?"
corap spune:
nu, olina, rosiile le mananc feliate (dar sunt mare fan rosii- gen "nicio masa fara rosii").
"cotor" e bucatica aia din rosie in prelungirea coditei, care e mai verzulie. si care ma scoate din sarite.
pisi-pis spune:
Am avut o colega iraniana care manca kiwi cu tot cu coaja.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Am vazut acuma de ce scrie asa telegrafic Buli . |
de ce?
roxanaz spune:
mda, se vede ca-s varza cu mintea, ieri m-am chinuit jumatate de zi sa imi aduc aminte de cianura din semintele de mar.. nu am reusit noroc cu Olina ca a pus punctul pe i
eu recunosc ca prima oara am mancat frunze de ridichi si de sfecla (alba si rosie) si de multe alte asemenea in Italia. si ma miram ce bune sunt
R
denizel spune:
DEci , am pus capsunile in blender cu tot cu bascuta. Asa si-asa...
A fost in smoothie si ceva nisip . Nu repet experienta, mai bine de atat nu le pot spala.
Dar ma bucur ca se pot manca si frunzele de sfecla :).
Azi o sa merg pe la Piata Sudului cred si o sa cer de la tarani de sub taraba (daca or mai exista tarani in Piata Sudului ) frunze de morcovi si ridichi, ca sa am pentru toata saptamana viitoare.
buli spune:
eu in facultate culegeam frunze de papadie din gradina botanica si faceam salata.
aveam o prietena si plecam amandoua pe dealuri. dar numai pana se fac florile!