Se mananca sepalele de la capsuni?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si eu mananc cateodata coaja de portocala, nu e chiar yuck. cea de banana mi se pare absolut insuportabila la aspect si consistenta.
semintele nu vad de ce nu le-ai pune - unele au gustul taninos extrem de puternic (ca cele de mar de exemplu) dar in rest... au gust de seminte
iar mama mananca mere cu tot cu cotor, eu care nu-s mare fan mere de abia mananc pulpa
hehe cool numele schimbat al subiectului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

da, mananc cotorul cu seminte (azi am mancat 2 pere cu cotor si inca traiesc). las numai coditele, ca-s prea lemnoase pt gustul meu.
* si pepenii verzi/rosii cu semnite cu tot
in schimb ma oripileaza cotorasul de la rosii, nu'sh de ce.
cotorul de la rosii???????? adica o mananci ca pe mar, facand cotor???

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

haha, e buna si putina cianura din cand in cand :)).
Am vazut acuma de ce scrie asa telegrafic Buli .

Dap, ce pretios suna "sepalele de la capsuni" :)).
Sa mai fac un edit "sepalele capsunilor?"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu, olina, rosiile le mananc feliate (dar sunt mare fan rosii- gen "nicio masa fara rosii").
"cotor" e bucatica aia din rosie in prelungirea coditei, care e mai verzulie. si care ma scoate din sarite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Am avut o colega iraniana care manca kiwi cu tot cu coaja.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Am vazut acuma de ce scrie asa telegrafic Buli .

de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mda, se vede ca-s varza cu mintea, ieri m-am chinuit jumatate de zi sa imi aduc aminte de cianura din semintele de mar.. nu am reusit noroc cu Olina ca a pus punctul pe i
eu recunosc ca prima oara am mancat frunze de ridichi si de sfecla (alba si rosie) si de multe alte asemenea in Italia. si ma miram ce bune sunt

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:




DEci , am pus capsunile in blender cu tot cu bascuta. Asa si-asa...
A fost in smoothie si ceva nisip . Nu repet experienta, mai bine de atat nu le pot spala.

Dar ma bucur ca se pot manca si frunzele de sfecla :).
Azi o sa merg pe la Piata Sudului cred si o sa cer de la tarani de sub taraba (daca or mai exista tarani in Piata Sudului ) frunze de morcovi si ridichi, ca sa am pentru toata saptamana viitoare.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu in facultate culegeam frunze de papadie din gradina botanica si faceam salata.
aveam o prietena si plecam amandoua pe dealuri. dar numai pana se fac florile!

Mergi la inceput