Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
O intrebare: cit timp le trebuie copiilor olitari care "cer" sa se poata abtine la facut pipi cind le vine? Ca si fie-mea stie sa ceara, dar nu ma incumet sa plec cu ea fara scutec, ca nu pot opri masina cind vrea ea la pipi, si nici olita nu vreau sa o plimb prin oras (noi facem pipi la "copac", da trebuie sa fie iarba).

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

pey dc imi permiti sa zic, eu cred ca ar trebui sa te incumeti, 2-3 schimburi la tine si apoi se planifica ea singulika, si spune dinainte,iar dc umbli cu o olitza in masina ce e asa grav?
plus ca ea vrea sa stea pe olitza, deci...go for it!
pe caldura asta macar ziua sa stea cu pasarika listinita.
2-3 zile dureaza minunea, insa...e ff ok dupa, plus cand le vezi curuletu cu chilotei, iti vine sa mananci din el
o sa vezi ca in masina nu face, poate rar cand se da dupa joaca si uite...

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

iar ca interval de pus, dc nu cere ea, 2-3 ore.
mai des ff rar face, depinde insa si cate likide bea sau de copil...la inceput o pui din ora-n ora, apoi "prinzi" programul.
dc ii spui ca nu treb sa ude printesa sau ce desen are pe chilotei, ca se supara si plange, e mai interesant pt ea..
p.s.: la noi asa au decurs treburile(eu am asezat-o de la 7 luni jumate pe olitza, si a stat mereu..bine s-a mai ridicat ea..si nu facea nimik, insa acum cere ea).

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mneatza la pranz.
Mi-am dat seama ca nu v-am pus niciodata poze de la castelul nostru (e al statului, asa ca putem sa ne dam si noi propitari). Cu ocazia "vizitei de lucru" am relizat si eu ca e pe bune seceta... Ma rog, poze-s mai multe cu gradina si fetele alese:
http://community.webshots.com/slideshow/580297410GoMmYl?mediaPosition=1

Ca tot ati admirat-o pe Madmoazeaua calareata in episodul fotografic trecut, pot sa va spun ca a plecat de acolo pasionata de casti. A doua zi ne-am intalni cu un motociclist pedestru. Nitel obez, nitel slinos, dar cu o minunata casca la purtator. Madmoazeaua s-a oprtit extaziata in fata lui si a exclamat:
-Woaw !Cat e de frumoooos!
Nenea se fastaceste, se inroseste, se...:
-Cine? Eu? Niciodata n-am mai avut asa succes in fata unei fete..
Ea flutura gratios din gene si din poseta si ridica delicat un degetel:
-Nu tu! Palaria!!!!
(Palaria in franceza e le chapeau, adicatelea are genul masculin)

Monn,Magdy, Kea-Sa va fie de bine intalneala!
Scuze, uitai de rugamintea ta...ma execut.

Cate talente in gasca noastra. Propun o tabara de pictura langa un paraias ca sa se poata interveni rapid .

Chato- Nu-ti da nimeni garanti pentru asta. Schimburi si risc...si s afie cald afara.

Mi-am amintit de nenii tai cu masina.
Daca nu ti-au raspuns, du-te repede si inscrie-te la o asociatie de prot consumatorilor ca se rez mai iute ca la tribunal.
Noi am avut o chestie de genul asta cu niste ferestrari si degeaba le-am scris io scrisoare beton (facuta de colega avocat) ca n-au reactionat.
Am avut inspiratie sa caut o asoc si am vazut ca UFC da consultatii peste drum de noi sambata urmatoare. Am platit 25 de euro inscrierea, am prezentat dosarul cu problema. Luni dimineata le-au trimis scrisoare.. Marti dimineata am primit copia scrisorii ce le-a fost trimisa si miercuri aveam in posta scrisoarea lor cu scuze si cec-ul datorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Frumoase pozici!

Eu am inceput "mai intens" activitatea de la 1 iunie, asa ca sunt intr-o lipsa cronica de timp... tre sa gasesc o modalitate sa ma organizez mai bine...

Altfel... suntem bine si visam la maaaaaaaaaareeeeeeeee. Pentru care ne pregatim de zor, sufleteshte si trupeshte.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Olga: impresionant ,felicitari pentru tot ceea ce faci , imi pare rau ca nu am reusit si eu sa ma mobilizez.

Andiaroro: e mortala Anastasia cu replicile ei si frumusica pe masura

Am admirat si micutul pictor

Noi ieri am fost la plaja, apa era super, ne-am balacit eu si Sebi, caci Lucian a stat la departare, nu vroia deloc, ca ii e frica. Nu-mi explic, l-am luat pe toate partile, dar nimic plangea cu suspine. Anul trecut nu reuseam sa-l luam din apa, se baga si imbracat si acum

Duminica venim in Galati, la niste prieteni, ce ziceti fetele din zona, reusin sa ne vedem putin?

sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Adrisimo, ai PM

Stie cineva nr.de tel al lui Adrisimo, am intrat pe mailul comun si nu mai e lista de telefoane acolo...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cateva poze:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.213626422010787.55490.100000902938583&l=2b472e6776

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Duminica venim in Galati, la niste prieteni, ce ziceti fetele din zona, reusin sa ne vedem putin?

cu siguranta

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Cateva poze:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.213626422010787.55490.100000902938583&l=2b472e6776

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Neata !!!

Am admirat pozeleeee !! vad ca FB nu e daunator muncii
ce de mamici frumoase si copii unul si unul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Altfel... suntem bine si visam la maaaaaaaaaareeeeeeeee. Pentru care ne pregatim de zor, sufleteshte si trupeshte.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si noi !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput