Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***
Raspunsuri - Pagina 6
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf reveniii ca ma stricai de ras...asa volum n-am avut de cand mama m-a facut..ce salon?big mari ie secretul, vai rad de ma stric. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pasul 2: ...sau se mai lasa?![]() astept ca o leoaika(la propriu-look) parerea concubinului desi mi-e frika... Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!" -25.02.2009 |
Repedeeee, pozaaaa, pana nu se pleoshteshte!
Floric spune:
Neatza tufete
OLGA,mii de plecaciuni
pentru ceea ce faci. Sa ai putere si ajutor sa implinesti ceea ce gandesti. In ceea ce priveste implicarea , ea vine o data cu actiunea in sine. Nu ai cum sa fii de piatra doar sa ai puterea sa te detasezi cand este momentul. 

Am intrat mai mult sa va spun ca la ora asta copilul meu INCA doarme. Stau si ma gandesc de cand nu l-a mai prins 8 in pat si e tare mult de atunci.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Cine are nevoie de restaurator/pictor/ sau alte aasemenea....contactati-ma ![]()
![]()
![]()
![]()
Va las adresa si portofoliu http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Picasso/
Poze Raru
Poze noi
Monnvas spune:
Salutare!
Eu tocmai am ajuns acasa de la intalnirea belgo-nemteasca, unde am cunoscut doua fete foarte faine. Magdy a fost o gazda extraordinara, ne-am simtit ca acasa. Iar Gabitzu' turuie...

si-n romana si-n germana, merge pe tricicleta singur, tine bine paharul si bea si, cel mai fain, e topit dupa sorella. Maria e deja diva,
a cucerit toti baietii, inclusiv pe M. Am mai cunoscut familia Keilor - Kea, Keul si Keutu - care sunt extraordinari, f. calzi, iar Keutu nu mai e cheliutu, ci are niste plete
si m-a impresionat cum m-a tinut el de manuta si ne-am plimbat impreuna.
Revin cu poze, ca am de descarcat ceva...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Bianca2503 spune:
Neata,
V-as fi scris eu mai devreme ca a avut grija Vladimir de somnul meu si la 5 jumate m-a trezit, dar ziceati ca sunt nebuna.
Am intrat doar sa va salut ca nu am nici noutati si nici alte chestii de zis.
Astept cu interes pozele de la Monn.
Bianca2503 spune:
Aaaa, Floric...Sa stii ca cred ca trebuie sa te reprofilezi. Nu cred ca merge afacerea cu restauratul. Cel putin pe mine nu ma ai de client. Am si eu un ilustrator acasa...Olga stiu ca are cu culoare de la Luvru acasa:)).
Oricum, foarte atent artistul si pot spune ca a lucrat chiar curat. Se poate si mai rau.
Floric spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Aaaa, Floric...Sa stii ca cred ca trebuie sa te reprofilezi. Nu cred ca merge afacerea cu restauratul. Cel putin pe mine nu ma ai de client. Am si eu un ilustrator acasa...Olga stiu ca are cu culoare de la Luvru acasa:)). Oricum, foarte atent artistul si pot spune ca a lucrat chiar curat. Se poate si mai rau. |
Multumim pentru aprecieri si sfaturi. Ei, suntem in plina dezvoltare. Azi dimi la 7 cerea apa si cheionul (adica pensula). Mama a ramas cu gura cascata cand a aflat ce viata are azi.
Poze Raru
Poze noi

novus spune:
Neata si de aici !!!
Noi am petrecut un wkd ff fain cu Olga & David & Chiti si abia asteptam concediul
!!
Wkd viitor e cu minus pt card, sambata mergem la o nunta, duminica la botez 
Monnvas, sa va fie de bine intalneala, vrem pozeeee
!!!
Floric, pictorul il admir in liniste acasa ![]()
Sa aveti o saptamana super !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Floric Cine are nevoie de restaurator/pictor/ sau alte aasemenea....contactati-ma Va las adresa si portofoliu http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Picasso/ Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
neata!
Floricule mare curaj ai si pe covor!
e mortal Rareselulinsa ce sa zic, cred ca iau si eu niste acuarele, mi-ai dat elan.
Maine pun poznele. cu volum sau fara, insa nu treb sa intrati in panika!
Incheiem week-end-ul cu buba la frunte, s-a aruncat in pat si s-a lovit de margine, circ in parc, ca nu voia sa faca pipi la copac, ca sa creasca, ferice de cei cu putza in dotare o scoate din picioare si rez problema, iar aseara a urlat pe scari ca ea vrea pa-pa a masina, adika sa plekam acasa sa nu ramanem la buuni.f tare si apoi vb cu tac-su al tel si-i spunea cum plangea, ca si cum a fost asa un episod de gluma...de m-a stiut tot blokuletzul

Si gen comanda pe net tzeapa, m-am riscat si eu la bon prix, insa le-am returnat ca era un nr mai mik...sa vedem dc tot 3 sapt dureaza pana schimba nr.

Hai k azi sunt 30 di gradi bey fete cucuiete!iar poua

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
Asteptam poze cu nerabdare de la fetele care s-au vazut in week-end!
La noi nimic nou sub soare, afar' de ploaie 
O intrebare: cit timp le trebuie copiilor olitari care "cer" sa se poata abtine la facut pipi cind le vine? Ca si fie-mea stie sa ceara, dar nu ma incumet sa plec cu ea fara scutec, ca nu pot opri masina cind vrea ea la pipi, si nici olita nu vreau sa o plimb prin oras (noi facem pipi la "copac", da trebuie sa fie iarba).

...sau se mai lasa?