Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus, mercic :) la fel si voo

Uitai sa va zic: abia ce vb aci cu andiaroro de baietii cu masina, ca ieri primesc scrisoarea de raspuns din partea lor... in care imi dau dreptate, dar cica asa a fost, ca carterul meu de ulei mic a trebuit umplut cu ulei mult, mai mult decit cantitatea care intra in el si cica imi dau banii inapoi pe bidonu' in plus, ca gest comercial.
Sa ii f$$$ ciinii, ca ii car la proces. Ce asociatie de consumatori, ce mila... ii dau in git la DGCCRF (directia generala a concurentei si numaistiuce si a represiunii fraudelor) si apoi ii bag la trebonal, le mai cer si niste bani pt o zi pierduta de la munca

editat si re pt cauza de scris cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato-acu vreo luna, am vazut o comedie de prin anii 70 cu un actor francez miiic, slab si mustacios, pe care-l concediau unii de la benzinaria unde lucra ca facea smecherii cu bidoanele cu ulei. Cum prindea o cucoana, cum se invartea cu spor in jurul masinii si se prezenta apoi cu un bidon gol de ulei. Fara interventia lui nu s-ar mai fi miscat masian de acolo. Bidonul gol era mereu langa pompa.
Chato- "consumatorii" nu ii dau in judecata pentru tine, asa ca de vrei sa-o faci, nu mai astepta.
Era doar o varianta, care i-ar fi fortat(oarecum)sa-ti raspunda, dar macar stii cum stai.
Pe de alta parte, si ai nostrii raspunsesera o tampenie la una din scrisorile noastre, in care ne amenintau ei pe noi, dar cand au primit scrisoarea de la asociatie, si-au dat seama ca e cazul sa nu se puna cu nebunii ca nu ne lasam si ne-au raspuns imediat cu: scuze si bani. Ziceai ca scrisese altcineva scrisoarea.
Naiba sa-i ia de sarlatani ca-s pe toate drumurile....
Nu mai stiu cum se chema filmul sau actorul ca eu ama dormit pana la final, dar cum ne-ai scris despre aventura, la asta m-am gandit.
Poate isi aminteste Cristi...
E clar ca-i tactica veche SI CUNOSCUTA. De aia ti-or fi si raspuns.

Am o problema cu Ela...
Cum de isi aminteste ea tot ce s-a scris si raspunde asa frumos si ordonat?
Eu nu apuc niciodata sa scriu la toata lumea si tot timpul sunt pe langa subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Am o problema cu Ela...
Eu nu apuc niciodata sa scriu la toata lumea si tot timpul sunt pe langa subiect.

cred ca tine 2 pagini deschise odata si pe una citeste pe alta raspunde. stiu ca mai zicea cineva ca asa face.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
Am o problema cu Ela...

cred ca tine 2 pagini deschise odata si pe una citeste pe alta raspunde. stiu ca mai zicea cineva ca asa face.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Daaa, la inceputuri asa faceam si eu, plus ca la fiecare pers puneam alta culoare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro, tocmai mi-am dat seama ca pozele voastre le-am ratat, mai da un link rogu-te

La pozele gastii de fete frumoase pot sa zic ca fetele sunt in poze exact asa cum mi le imaginez eu, bine pe Monnvas am avut bucuria sa o vad si live si abia astept reintalneala, dar Kea si Magdy sunt exact asa cum ma gandeam eu ca sunt, fete faine si destepte !

Scriitoarea scrie de zor, sper sa termine degraba si sa vina la apeeel !!!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
.................................
Am o problema cu Ela...

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Daca ai sti tu Ana, ca eu intru din an in Pasti...(in cel mai bun caz o data pe saptamana) si citesc doar la pag.respectiva / raspund daca sunt in tema, si ma intorc in urma sa caut doar ce ma intereseaza (pozele cuiva sau un subiect interesant), n-ai mai zice ca stiu tot ce s-a intamplat si scriu ordonat

Mersi oricum de compliment!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Scriitoarea scrie de zor, sper sa termine degraba si sa vina la apeeel !!!!!

Of-of! Ma introduc si eu cu tupeu in breasla scriitoriceasca... tre sa prezantez o lucrare dupa cursul asta taman.. ia ghici... pe 22 iunie! Asa ca o sa o fac io si o sa o prezanteze altcineva... sper sa iasa bine...

Fusei la Tibco... mic-mititel... dar tot mi-am gasit niste kestii dragutze de la indieni (io's fan )

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare, salutare!
In fiecare seara imi zic ca-s prea obosita, ca mai bine las pe maine si uite asa mai un pic si se face saptamana.

La Magdy m-am simtit exact cum a spus si Monn: ca acasa. Am fost super relaxati cu totii (pana si taticii care tare stresati au fost de intalnire), copiii si-au facut cuminti de lucru prin curte, daca al meu nu incerca sa evadeze si daca nu ar fi putut ajunge la caine, mai ca ii puteai lasa singuri. Pe fete le-am simtit ca niste prietene dragi cu care nu m-am vazut demult si pe care, va spun sincer, abia astept sa le revad.
Mai fetelor si sa vedeti ce copii cuminti are Magdy (nu ca al meu si Cristi n-ar fi, dar Gabitu si Maria ii intrec): Maria care zambeste continuu, statea cuminitca in tarc si tot incerca sa se ridice in 4 labe, o luam noi de drag de acolo, ca ea nu ne cerea si nici nu comenta cand o puneam inapoi, iar Gabitu o dulceata care vorbeste frumos si corect, mananca si tine paharul ca un copil mare, se plimba linistit cu tricicleta, generos cu jucariile lui si tare lipicios. In una din pozele de la Monn se si vede cum Gabitu s-a urcat la barbatu-meu pe genunchi ca sa manance cozonac, in timp ce Keutu se relaxeaza in balansoarul Mariei. Cristi nu stiu unde era, dar sigur avea o treaba importanta.

Aris, felicitari pt bebe din burtica!

Nicky, eu abia acum am vazut ca ai nascut! Sa aiba parte minunile tale de tot ce-i mai bun in viata si sa iti umple sufletul de bucurie!

Va pup, e tarziu si mai am ceva de pregatit pt maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna la ceas de seara, ca acu e liniste la mine...

Hai sa ma apuc sa scriu si eu cateva vorbe si pareri despre intalnire, care pe mine m-a facut sa ma simt tare bine si m-am bucurat mult de tot ca am cunoscut asa fete faine si copilasi cuminti. Ma bucur in primul rand ca fetele si copiii s-au simtit bine, dar si soatele noastre care au fost stresate cu o saptamana inainte sa aiba loc intalneala. Ba chiar cu o zi inainte sa vina lumea, barbate-miu ma intreba: " Dar trebuie sa fiu si eu de fata???" si eu ii zic: " Pai unde vrei sa te duci?" la care el zice: LA MAMA!!!!! "Pai du-te la mata-zic eu-ca vor veni si acolo peste tine". Kea a dormit la socrela si Monn la noi. Imi pare tare rau ca nu am avut loc pt toata lumea la mine, sau macar de am fi avut un pat dintr-ala gonflabil sa dormim noi pe el si Kea la noi in dormitor...
Nu am stiut nici ca M. al Monicai va ramane langa junior sa doarma ca i-am fi trimis pe ei la soacra-mea si ar fi stat si Kea la povesti cu noi pana la 2 dimineata. Al meu sot a terminat butoiul cu bere impreuna cu sotul Keutei si s-au urnit si ei spre somn tot cam pe la 2 din noapte.

Kea este tare faina, calma si buna de pus la rana... S-a gandit si se gandeste dinainte la toate... A venit chiar si cu blenderul in geanta... Imi pare rau ca nu am apucat sa stau si cu ea la povesti asa cum am facut-o cu Mona, dar vorba ei , cu Mona cine stie cand ma mai intalnesc...

Mona mi s-a parut tare inteligenta si deschisa la orice subiect de discutie. Cand vrea si se acomodeaza cu lumea, chiar le spune pe sleau si fara perdea... Acu nu va zic ce a zis ca nu vreau sa o dau de gol...

Copiii s-au simtit bine unii cu altii, nu s-au batut si si-au impartit frateste bicicletele si masina, care a fost atractia serii... S-au culcat la 11 seara, ca niciodata...

Gabriel ma intreaba si acum: Cand vine Munica? Nu mai vine Chiti? Nu vine Lenni? A plecat cu tenul, cu masina etc. etc.

Cert este ca as mai repeta oricand experienta asta si le multumesc inca odata fetelor ca am avut ocazia sa le cunosc.

POZE de la intalneala mai gasiti la SEMNATURA.

gasca!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Monvas, tnx

Mi s-a pus pata deodata ca as vrea sa vad daca se poate face o simplificare a limbilor latine dupa ... latina :)
Adik daca latina e comuna, sa vad ce ramine distinct "altceva" la fiecare dintre limbile latine. Am impresia (si se poate sa fie doar o impresie) ca limbile s-au format si evoluat cam in ansamblu si ca difera doar dictia si forma lexicala (asa s-o zice? ) si ar fi citeva diferente nesemnificative :)
Adik, de fapt, am io impresia ca este o forma generica si apoi o "personalizare" a fiecarei limbi, dar ca nu ar fi diferente majore.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Nush ce sa zic. Daca te uiti la gramatica, as zice ca da, in linii mari. Adica toate au dezvoltat articol, au simplificat flexiunea si au transformat-o din analitica in sintetica, au cam aceleasi moduri si timpuri la verb... Acum depinde si de limbile-substrat, si, in mai mica masura, de limbile cu care au venit in contact dupa. Tot ce-ti pot sugera, ca modalitate de schematizare, ar fi un soi de gradare a lor, in care romana e cea mai aproape de latina, iar cea mai indepartata ar fi, din cate tin eu minte, franceza.

Dar exista gramatici romanice comparate care te-ar putea lamuri mai bine.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mie mi se pare ca cea mai apropiata de latina e italiana, iar cea mai indepartata e portugheza...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput