CALDURA MARE, BUBITE MICI!

CALDURA MARE, BUBITE MICI! | Autor: mariana_alex

Link direct la acest mesaj

Buna!
A venit caldura si odata cu ea au aparut si bubitele pe corpul piticilor. Desi nu transpira foarte tare,desi o culc doar intr-un body cu maneca scurta, camera aerisita, pe manutele fetitei mele de 1 an si 8 luni au si aparut bubitele de caldura. Anul trecut tin minte ca dr. fetitei imi spunea sa-i fac o solutie cu acid boric si sa o tamponez sau sa-i pun amidon in cadita.
Voi cu ce combateti aceste bubite?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si baietelul meu de 18 luni transpira f tare si vara ii plin de bubite...la noi merge f bine pudra de talc mentolata...dupa baita, pe pielea uscata aplic pudra, o intind si gata...ii calmeaza pielea...
noi asta am folosit si vara trecuta, cand era micut, si vara asta la fel.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pudra mentolata sau Calamina, imediat dupa baita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Pudra mentolata nu mai este recomandata de nici un medic stiam eu...
adica sa descoperit ceva legat de asta. numai stiu ce dar puteti sa va interesati pe net uite eu am gasit la un simplul clic
qbebe.ro/bebelusul/sanatate/pudra_pentru_bebelusi_-_pericol!

Noi am fost la dermato si anul trecut si anul asta imediat cum au aparut. Am dat cu crema respectiva si a trecut in cateva zile.
De obicei cred ca este transpiratie plus praf, asa ca acum daca tot suntem mai mari dupa iesit afara aplicam un dus lejer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Exista la AVENE, gama pediatrica un produs special, un gel usor de curatare, se aplica pe pielea curata si uscata a copilului.
Nu pudra sau alte creme.
Sau apa termala pur si simplu.
Odata ce va creste, vor disparea si bubitele.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Noi, pe pielea curata si uscata am dat cu crema de galbenele. Efectul a fost imediat, a doua zi nu mai avea nimic, dupa ce ne luptasem cu ele ceva vreme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Eu stiam ca pudra nu mai este indicata,as opta mai mult pentru produse dermato-cosmetice special pentru copii dar nu stiu exact ce anume. La farmacie mi-au recomondat LIPIKAR de la LRP..O FOLOSESTE CINEVA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Mustella avea ceva bun. A luat tati din greseala si l-am folosit o dta noi (ca nu prea am avut pb) si de multe ori o vecina. a avut succes maxim.
Cu galbenele mergem si noi, dar pt fata, vara, nu cred ca este totusi recomandat.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Si am uitat, se pare ca merge bine si cu bicarbonat in apa de baie. Neutralizeaza PH-ul.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput