Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(32)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi Ramo deci nu ati terminat de introdus toate legumele, dar ati bagat si fructele dimineata nu? Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) Doamne ai grija si de noi |
Da, pt ca eu l-am tot testat inainte de a incepe propriu-zis diversificarea, cu diferite fructe si legume, nu a avut nici o reactie adversa pana acum, la nimic... asa ca le-am bagat... si vad ca a reactionat ok organismul lui, adica kk in fiecare zi, chiar si de doua ori, fara dureri de burtica, cum a avut cand i-am dat prima oara cereale, inainte de diversificare... si acum papam si fructe si legume si cereale, aaa si i-am bagat si galbenusul de ou , ii place pt ca face legumele mai cremoase. Uite de exemplu eu pana astazi nu i-am dat cartof... acum e prima oara sa il vad cum reactioneaza...
Acum fiecare organism e diferit, eu zic sa incerci si sa vezi cum reactioneaza, dar tot asa cate ceva nou o data la 3 zile...
Sper sa ii placa
eliza_cri spune:
buna fetele
la noi merge tare greu diversificarea domnisoara sclifosel nu prea ii place mai nimic in comparatie cu dimitrie ,dar fiecare cu individualitatea lui...asa ca rabd
enjoy antonia mucioasa si dimitrie kojac
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri buna fetele la noi merge tare greu diversificarea domnisoara sclifosel nu prea ii place mai nimic in comparatie cu dimitrie ,dar fiecare cu individualitatea lui...asa ca rabd enjoy antonia mucioasa si dimitrie kojac mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele |
Sa iti traiasca frumosii!!!
eliza_cri spune:
ramo am incercat sa deschid linkul nu merge...multumim de complimente
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
adipapazi spune:
eliza_cri, te admir enorm. semnaturile tale ma umplu de emotie. numele copiilor sunt superbe si pline de semnificatii. si pe ioakim al meu il keama si dimitrie.pt mine esti un model de putere si de forta interioara.
siuta, nu stii ca toate divele smekeroase din SUA slabesc cu acupunctura? nush exact pe ce principiu slabesti, dar asa e, are efect. important e cine iti pune acele. la mine se vede nu numai la burta, ci si la activitatea ovariana. s-a reglat treaba vizibil. uite ca o intreb pe dna dr. am citit doar in mare cand m-am apucat.
sunset,ideea e sa inlocuiesti complet o masa de LP cu una de altceva, de fructe sau de legume, de exemplu. numai apoi treci la inlocuirea altei mese de lp. sa zicem ca ai ijnceput cu legume. dai legume pana inlocuiesti complet lp cu legume, dar asta nu inseamna toate legumele de pe terra, ci celebrele dovlecel, morcov, cartof, pastarnac, ceapa, telina, conopida. ai vazut ca a renuntat la lp la acea masa, bagi fructele: mar, para, piersica. apoi te stabilizezi vreo saptamana la astea, ulterior incepi si experimentezi noi gusturi. bagi 3 zile consecutive borccoli la legume, apoi stai o zi si bagi caisa 3 zile. ideea nu e sa bagi cat mai multe legume, ci sa inlocuiesti complet masa de lp cu legume sau fructe sau iaurt.pe scurt: ai o lista de alimente must eat pe care le bagi initial, apoi treci la fandoseli gen avocado, cireasa, cartof dulce, mazare sau mai stiu eu ce.
multam de felicitari pt consecvernta abdomenelor. trebuie, n-am ce face.
maine am zi de boceala, parastasul de 2 ani de la moartea mamei.
eliza_cri spune:
adipapazi sa nu plangi prea rau draga mea zice ca lacrimile noastre ii ard, eu cred ca mami tau e acolo undeva si te vegheaza. te pup
Ramo_P spune:
Adipapazi sa fi tare la parastas
Sa stii ca eu nu am inlocuit o masa de LM cu cereale,fructe sau legume. Noi mancam cam asa: 07.00 - 08.00 LM, 11.00-12.00 fructe cu completare LM, 15.00-16.00 legume cu completare LM, 19.00-19.30 cereale facute cu LM, facem baita si pe urma LM, la 02.00 si la 04.00 sau 05.00 se trezeste pt LM. El manaca putin la mesele de solide, nu am cum sa ii inlocuiesc o masa intreaga poate peste vre-o luna, si atunci sper sa doarma noaptea sa nu se mai trezeasca pt
Si acum o intrebare intrebatoare, stiu ca se da in jurul orei 17.00 gustarea de iaurt cu fructe sau altceva bun, cu programul de mai sus nu am cum sa ii dau si la 17.00 sa pape, va trebui sa il schimb, nu? sa ii dau la 3 ore sa pape si nu la 4 si asa o sa ii pot da si la 17.00...
sugubina spune:
Buna dragelor,
Ramo am gasit acolo pe site dat de tine o reteta de biscuiti pt bebe, cre ca o prestez. Fac cu altfel de suc ca portoc nu am . Pt cele interesate e vorba de http://diversificare.ro/retete/2011/02/biscui%C8%9Bi-pentru-bebelu%C8%99i/
Merci si pupici!
ah ce latraciuni am avuuut! vai! impreuna si se indemnau parca una pe alta la si mai mare scandalu! De somn, si nu reuseam sa le linistesc. O mai luam pe una in brate tacea, ne plimbam, aialanta scandaal..
In final am reusit sa le linistesc (pe rand, asta e). Ilincuta a protestat putin cand am pus-o in patucin cu sorsa care deja dormea, da asta e, s-a listinit si acu dorm. IN SFARSIT! ca credeam ca imi pierd mintileee! De mult nu au mai fost asa scandalizatoare impreuna.
Azi mut si eu legumile la pranz in loc de seara. Avem cu galbenus ca carne nu am dezghetat.
Kisses si wk placut!
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010