urticarie...sunt disperata
Raspunsuri - Pagina 2
Mi-Ka spune:
De abia am reusit sa intru sa citesc raspunsurile...Multumesc mult de tot 

Deci...
Ralina si noi suntem intruna sub tratament homeopatic pentru rosu in gat si viroze, dar nu mi-am pus problema niciodata ca ar fii facut urticarile astea urate de la acesta...Am sa o intreb si pe homeopata noastra, dar cu siguranta a va spune ca nu exista nicio legatura 
Dorsilia, cum anume se administreaza tratamentul homeopat cu hystamimum si urtica ch30? Anul trecut dr. homeopata ne-a dat numai apis si sa-i ung bubitele cu tinctura de galbenele, tratament care nu ne-a fost de ajutor
; saptamana viitoare mi-am propus sa ajung la Timisoara, la dr. Jurj, dar din cauza serviciului nu stiu daca ajung, de aceea te rog pe tine sa-mi spui cum.
Mi-Ka spune:
blackgirl, din alimentele enumerate de tine nu mananca decat pui sau oua de casa , ne mai scapam la o bucatica de kinder ciocolata, in rest...nimic; nici vorba de capsuni, rosii sau alte fructe si legume...
O sa-i fac si analiza de sange la antigen giardia, ca examen copro i-am facut de 3 ori la rand si nu a iesit nimic.
Lia70. daca ii dau ceaiul "3 frati patati" se poate sa nu mai apara? Ca eu il dau numai cand deja are bubite.
ralina, sanatate multa si voua!
ancamak spune:
Acum ceva timp si eu si sotul faceam urticarie care nu ceda cu nimic. Un prieten apicultor ne-a recomandat tinctura de propolis( 5,6,7,8,9,10,9,8,7,6,5) si a cedat definitiv. Mama soacra a scapat de giardia tot cu tinctura de propolis. Multa sanatate!
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
Didididi spune:
Poate face alergie la soare, pt ca spui ca ii apar primavara si o tin toata vara. Sora unei colege sta de 2 zile acasa plina de bube si umflaturi, tot din aceasta cauza.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
zax spune:
stiu ca merge foarte bine urtica urens; iti trimit si un link cu mai multe detalii :
http://www.i-medic.ro/stiri/urtica-urens-un-remediu-interesant-pentru-alergii
octopusu spune:
Va rog mult, spuneti-mi si mie de unde pot lua si eu Calamine sau macar Prurigel ca nu gasesc deloc si sunt disperata, am mare nevoie.