Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anne45/Anne45.jpg)
Anne45 spune:
Buna ziua delfinariu
Intru si eu un pic cam tarziu.LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI
Suntem treji de pe la 8 -eu as mai fi dormit ... cred ca se resimte toata oboseala acumulata de cand s-a nascut Giuliano si pana acum , in conditiile in care nu am avut decat 1:30 pentru mine (fara Giuliano ma refer).Eu nu am la cine sa-l las, maica-mea nu este cu mine si la socrii nici nu ma gandesc (a parte ca tot timpul incearca sa-i dea lui Giuliano chestii care eu nu vreau si nu prea am eu incredere , ma rog), nu as rezista fara el .
Noi ieri am stat in casa -aici nu se face nimic pe 1 Iunie , nu este ziua copilului -este o sarbatoare inventata de comunisti cred
Astazi dupa masa o sa ies un pic cu Giuliano , facem o plimbare si sper sa-mi doarma bine.
Am inceput sa ne obisnuim fara tati -mai are un pic si se intoarce
Intru mai tarziu
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Paula, da, da, haideti si voi, daca oricum vine Cosmin. Mai vii o tura si la shopping dupa ce intra banii. Ar fi super sa ne vedem cu totii.
Senty, multa sanatate puiului! Da de ce nu e voie afara, ca acuma nu-i frig...eu m-as gandi ca dauneaza schimbarile mari de temeperatura casa-afara, dar acum nu-i cazul. Eu intreb pentru ca nu ma pricep, nu stiu exact ce-i cu bronsiolita asta
Puiutii vostri au bubite de la caldura? Victor e plin saracul si nu stiu cu ce sa-l dau. L-am uns doar cu ulei de masline fiert, dar nu trec.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
A mea avea pe spate la ceafa dar acum vad ca i-au trecut. Spala-l si vezi in cateva zile.. Poate sa il imbraci si mai lejer de atat?
Chiar, voi cum imbracati copilasii in casa si la somn noaptea si la cate grade?
ilinca ce scaun auto ti-ai luat pana la urma?
senty sanatate multa!
L-am vazut si eu pe Andrei dulce foc
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Michelle, la noi in casa, pana acum cel mai mult au fost 24, 4 grade. Eu prin casa il tin in body cu maneca scurta sau tricou, sau maieu si pantaloni subtiri , dar lungi, pt ca tot timpul se deplaseaza in 4 labe si pe gresie, care inca e rece.Seara doarme in salopeta din aia intreaga, dar nu-l mai acopar. Bine , nici inainte nu statea el acoperit, dar macar acum nu ma mai trezesc sa-l acopar.
I-am dat cirese. Cred ca sunt fructele lui preferate pana acum...Dar am decojit la ele, de mi-a venit rau...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Victor e si el super lejer imbracat in casa, cu body tip maieu sau maneca scurta si pantaloni lungi, subtiri din bumbac sa nu-si "toceasca" genunchii pe gresie. Noaptea doar in pijama, neacoperit, am avut maxim 25 de grade in camera lui.
Michelle, gand la gand ca ai pomenit de scaunul de masina, am vrut sa-ti scriu si azi dimineata dar am uitat Tot Britax First Class Plus o sa iau si eu, tot din dorinta de a-l tine cat mai mult cu spatele la directia de mers. M-am hotarat demult, dar din cauza cheltuielilor cu nasitul am amnat, astept urmatorii bani
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
![](images/user_woman.png)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 A mea avea pe spate la ceafa dar acum vad ca i-au trecut. Spala-l si vezi in cateva zile.. Poate sa il imbraci si mai lejer de atat? Chiar, voi cum imbracati copilasii in casa si la somn noaptea si la cate grade? ilinca ce scaun auto ti-ai luat pana la urma? senty sanatate multa! L-am vazut si eu pe Andrei ![]() ************************* Mami ![]() |
Hello fetele!!
Doarme gusterul asa ca imi fac de cap!!
ASAa:::La multi ani sarbatoritilor zilei!Acu imi dau seama ca delfinasul sef face un anisor!!Nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut un an...parca ieri primeam anunt ca a nascut Racusoru'..eram la munca si mi-au dat lacrimile de emotie...ma gandeam ca gata, incepe o noua etapa, ca vine si randul meu...eram cu ditai burta, picioare umflate..
Eu noapte in las in maieut si pantalonasi sau doar body cu maneca scurta.al meu copil e tare calduros...sa-l vedeti cum transpira tot cand se joaca, e ceva de speriat:))
Senty:sanatate multa!!
Btzule,ce-ti veni???lasa glumele si mai zi-ne de Paulica!!
Fi-miu a primit de la ma-sa mare o trcicleta din aia bleu :))))sta in ea ce sta (adica 10min) apoi vrea pe jos, sa mearga, sa se duca la copii, sa le ia jucariile...ehee, probleme mari!acu vrea sa se dea jos din scaunul lui de masa...si desi e legat cu centuri, se ridica bai frate, se aseaza pe maner si se uita dupa mine sa vina .mi-a sta inima in loc cand am vazut ce face.azinoapte m-a lasat sa dorm pana l 5dimi
![](olala.gif)
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Puiutii vostri au bubite de la caldura? Victor e plin saracul si nu stiu cu ce sa-l dau. L-am uns doar cu ulei de masline fiert, dar nu trec. Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Si lui Raducu ii ies bubite de la caldura/transpiratie...il dau cu Bephanten(seara dupa baie) si cum il vad transpirat la ceafa/perciuni il si schimb de haine. Noi cand mergem in parc mai avem unul,doua tricouri la noi, ca transpira imediat + balutele
![](icon_smile_big.gif)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 [Chiar, voi cum imbracati copilasii in casa si la somn noaptea si la cate grade? |
Nu stiu sa-ti spun cate grade avem in dormitor dar il imbrac cum sunt si eu imbracata, atat ziua cat si noaptea.
Saptamana trecuta a dormit in salopeta cu maneca(si picior) scurta...de cand au venit ploile astea si e mai frig si noaptea am trecut iar la cea cu maneca lunga, dar nu-l mai invelesc peste noapte.
Ziua, noi stam in casa cat mancam si dormim, in rest afara si este imbracat in body(maiou) si tricou
tina_80 spune:
Andra, de MYcya
ROXANA, mult spor in amenajarea locuintei. Unde faci mobila de bucatarie? Abia astept sa vad poze!
OANA, dar ce trebuia sa termine Ramona la tine? Ti-ai facut vreo schimbare de look?
.......s-a trezit
racusor2010 spune:
au venit jucariile de pe amazon pentru ziua lui Andrei
eu il tin ziua in body cu maneca scurta si pantalonasi subtiri, ca sa nu toceasca de gresie, cum ziceau ilinca si paula
si noaptea in body cu pantaloni scurti sau intr-o pijamaia de aia cu totul. la care i-am taiat labutele de la picioare asta pentru ca andrei nu mai suporta sa stea invelit,nici sa aiba ceva pe picioruse...dar daca doarme in maneca scurta i se face frig
si la noi in casa e cald