Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Bine ai venit, My Lady. Sarcina usoara si bebe sanatos tun! O sa te trec imediat in listuta.
Fetele care mergeti la eco si analize, va doresc succes, sa veniti cu vesti din cele mai bune!
Eu am liber azi, am avut si ieri, de Inaltare. Taaare bine mai e!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu nu iau decat acid folic; nici la prima sarcina nu am luat altceva si din ce am vb cu mai multi doctori nici nu tr sa iei atata timp cat analziele ies mereu ok (la prima sarcina le am facut odata pe trimestru pe cele uzuale de sange)

dublu test e in sapt 12-14

triplu test nu sunt sigura pt ca nu am facut dar in jur de 16-18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Intrebarea mea era sexu pe ce parte??? Pe care-i fata si pe care-i baiat????

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

anissia eu stiam ca sexul e intre picioare
dreapta - fata, stanga - baiat, si imi zicea bunicamea ca daca il simti miscand prima data in stanga e fata si in dreapta baiat :)))
si da, asa e, cu corpul galben. uite cum scrie in ecografia mea "ovar drept cu imagine sugestiva de corp galben gestational cu diametrul de 20,9mm. ovar stang continand 8 foliculi mici cu diametrul intre 2.7 si 3.2 mm"

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Bre, nu ma provoca, ca eu mi-s cam spurcata rau la limbuta... Deci asta era pe vremea lui tataie... Acum sexu e si pe la gurita si pe la poponet, si prin parcuri si pe bani, si pe la spate si prin fata si sus si jos, prin buda si prin vecini, pe unde te apuca nevoile. Deci intre picioare a ramas numai pentru perpetuarea speciei... Hihihihi... Momentan... Peste cativa ani, cine mai stie?
Chiar era o tantaloaica si intreba intr-o revista daca poate ramane insarcinata de la sexul oral regulat pe care i-l aplica iubitului ei, mentionand ca papa tot si ca e virgina... Hahahahaha....

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Doamne fetelor, ce usor poti trece de la agonie la extaz....Azi am avut o programare la ecografie la dr. Arash H.. in afara de faptul ca a intarzit o ora ca nush ce problema a avut cand se puse sa vada la ecograf- nu se vedea decat sacul gestational!??? Cum naiba? zic eu in mintea mea: ca sapt trecuta (la alt medic si ecograf) am vazut si sacul Yolk (vezicula vitelina - prin care se hraneste bebele) si -mi spune ca nu e nimic, ca nu vede embrionul! Ca sa speram ca nu e nimic grav ca ar fi trebuit sa se vada! pai da, stiu si eu asta! apoi incerca sa spuna ca la unele femei se vede mai greu! In mintea mea era un haos total: de ce cu exact o sapt in urma vazusem mai mult decat acum: din cauza ecografului? din cauza medicului care nu se uita cu atentie?ideea e ca nici eu nu am vazut nimic...poate trebuia sa dea zoom. Am plecat cu sufletul plans, indoit...Imi spun sotul care incepe sa bombane sotul si zice: azi tre sa mai faci o eco!poate trebuie facut ceva!In fine, am sunat la mai multe centre private si am gasit la medicover pe dr. Karina Puiu. fugi la munca, spune ca tre sa pleci, pleaca de la munca...Ajunsa acolo din nou cu picioarele rascracarate dna dr dadea zoom si vede sacul gestational, sacul yolk si embrionul care are 3 mm! Puiul meu are 3 mm!. Deocamdata nu are activitate embrionara ca are doar 6 sapt conform ecografului dar peste 7 zile o sa avem si inimioara! Deci pt dna dr Karina Puiu am cuvinte de lauda - a avut rabdare si s-a uitat atenta!Am trecut prin atatea stari azi de-mi vine sa plang: sunt fericita ca am vazut puiul, sunt nervoasa pe medici....offf....cate trebuie sa induram!
acum e bine...ma duc sa ma linistesc putin!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bun venit noilor burtici si sarcina usoara va doresc
eu tocmai ce am trecut prin niste greturi cu senzatii de voma dar fara varsaturi din fericire,ca si asa mananc putin din cauza greturilor macar sa nu dau afara,tocmai de aceea eu iau vitamine,respectiv elevit,acum sper sa nu ma ingras prea tare ,eventual pot sa si renunt la ele daca o iau razna tare..om vedea
eu mi-am vazut la eco (de ziua copilului,cum altfel?)puiutul care se bucura si el de ziua lui caci sarea pe acolo de numa',i-am auzit si vazut inimioara...suntem in grafic ,avem 24 mm si prima poza ,ma topesc in fiecare zi cand o vad iar si iar...
fetelor care luati progesteron ,aveti grija sa-l scoateti/intrerupeti treptat nu dintr-o data
la toate ,sa auzim de bine

minunea mea +9

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Iaura si eu citisem ca trebuie intrerupt treptat progesteronul, chiar am intrebat-o pe doctora mea si mi-a zis ca, ca se poate intrerupe brusc Oricum o sa o mai intreb, pana una - alta trebuie sa il iau pana 14 sapt...
Elenusht ma bucur mult ca ai vazut puiul scump!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Elenush ma bucur tare mult ptr tine ca te-ai linistit ai trecut prin ceva provocari in saptamanile astea .....Exact ce spuneam mai inainte despre dr. care desi nu sunt experimentati ... isi dau cu parerea pe nervii pacientelor. Eu daca as fi in locul tau, tot la dr. asta as merge ... macar ca te-ai convins ca stie despre ce este vorba cu echografia.
Era un ginecolog mai batran in Constanta care avea o vorba ca "femeia trebuie sa aiba coafeza, croitoreasa si ginecologul ei " mare dreptate avea ...uite ce putem pati cand ne lasam la voia intamplarii joaca unii ping pong cu nervii nostrii .
Iaura frumos cadou de ziua copilului ...felicitari ptr poza cu bebe si eu as face ca si tine in fiecare zi m-as uita la ea;doar ca mai am un pic de asteptat pana ajung acasa .
Haideti fetelor sus moralul si sa asteptam vesti bune de la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ma bucur sa citesc vesti bune, elenush, iaura

Am fost si eu la dr, bb e bine, are 8 mm, am vazut inimioara, dar inca nu s-au resorbit hematoamele, asa ca se prelungeste si tratamentul si repausul.. Inca exista iminenta de avort, dar am toata speranta ca va fi bine!

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

BUNA FETELOR.SUNT DE LA URSULETII DE NOV-DEC2010.VREAU SA VA INTREB DACA AVETI CUMVA NEVOIE DE O POMPA DE SAN AVENT,ELECTRICA,FOLOSITA DE CATEVA ORI,CU GARANTIE SI PIESE DE SCHIMB.DACA SUNTETI INTERESATE,ASTEPT MAIL PE kokorinusha@yahoo.com, SAU PM.DACA NU,SCUZE DE DERANJ.O SEARA BUNA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anisia, mami, numai prostii vorbesti :))) ma refeream la sex ca organ genital

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput