Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
Lia73 spune:
bedro
o sa-i citesc postarea ta sotului meu rferitor la beblinul miscacios
sa se mai linisteasca
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+16
andreea_78 spune:
Buna.
Brambu ma bucur ca esti bine, dar tot trebuie sa te menajezi.
La fel si tu Arleza. Stai cuminte si pune-l si pe sot sa te ajute la carat si treburi casnice. Daca e ordin cu placere, asa se spune, nu?
Felicitari Firicel pentru bebe plimbaret. Acum asta e, va mai tine in suspans pana la urmatoarea ecografie.
Georgia decat sa te ingrijorezi si sa te stresezi din cauza dopplerului mai bine nu il folosi. Iti face mai mult rau decat bine.Relax, bebe e bine, doar ca nu e aparatul bun si probabil ca nici tu nu il prinzi in raza aparatului.
Diana e bine ca ai reusit sa vorbesti macar cu medicii si l-au vazut pe Stefan. Odihna placuta.
georgia79 spune:
Firicel, poate ai si tu baiat daca-ti plac asa mult muraturile!
Bedro, mersi mult pentru explicatii... ma gandisem si eu ca e posibil sa fie pulsul meu dar e mai bine cand iti mai confirma cineva. ( totusi eu am puls 90-100 de cand sunt gravi si asta arata 50-60... nu stiu ce sa mai cred...)
O sa-l bag in sertar o perioada... poate cand mai creste bebe se aude mai bine.
Lia, Andreea... decat sa-mi fac griji inutil mai bine nu-l mai folosesc.
Arleza, stai linistita o perioda... sau mai cere o a doua opinie... si pe mine m-a speriat una de era sa ma autoconsemnez la pat si de fapt nici nu era cazul ( asta acum vreo luna jumate cand cu chistul de pe ovar care statea sa explodeze...uite ca nici acum n-a explodat si-i totul ok).
Diana... bine ca pana la urma se rezolva problema si nu traumatizati copilul in plus acum ca-i si bolnavior.
fetelor de baby, albertje, ioana si leonardo mai stie cineva ceva... ca n-au mai scris de multicel?
pe toate!
+16 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
firicel spune:
Lia si Andreea 78 Multumim pt felicitari.Da,ne va tine in suspans...sper ca pe 19 se se hotarasca sa ne arate ce eO sa-i spun ca nu e frumos sa faca misto de mama lui desi tatal ar fi fericit si cu o surpriza .Daca tot s-au aliat poate e fata lu' Tata.Inca mai sper
Georgia-buna idee sa ascunzi aparatul o vreme.Mama mea a mancat muraturi in prostie cand era gravida cu mine si paine cu unt si cu rosii.Deci nu e o regula.Oricum nu conteaza...mare minune ca pot avea copii fara a recurge la FIV.
Diana-succes cu tratamentul-sa va mearga bine!Pupici
Ma gandesc ca vara fiind la voi,poate fetele se bucura de vacanta si de vremea buna.O sa revina zumzaitul zilnic pe forum prin perioada de toamna cred.Apoi iarasi se va calma o vreme pana ne obisnuim cu piticii,desi intrebari cred ca o sa fie destule mai ales pt noi cele la prima sarcina.
Va pup si o zi frumoasa
georgia79 spune:
firicel sa fie ce-ti doresti tu... dar sa stii ca eu sunt ferm convinsa ca o mama iubeste enorm fii sai.
Eu il iubesc pe Iustinica al meu inimaginabil de mult... si mi-am dorit fata ca-si dorea al meu...
Eu nu pot acum sa-mi inchipui cum si ce o sa simt pentru ea... dar pe Iustin il iubesc enorm!
Apropos am vorbit cu el la tel... are 2 ani si 2 luni ... inainte imi zice mama ca i-a dat sa manance dimineata si c-a mancat bine si dupa imi spune el la telefon ca au fost la restaurant si ce a mancat ( mancarea era aceeasi dar mama nu-mi spusese de restaurant).
Mama a inceput sa rada ca cica fiul meu spune tot acum... si mi-a dat raportul complet si ce au facut dupa ce au mancat si pe unde au fost... Doamne imi vine sa-l mananc pe botul meu de om!
+16 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
miereamara spune:
Georgia imi pare rau ca ai fost dezamagita de aparat.
La mine se aude f bine, pulsul e in jur de 120-140 si se aude zgomotul intr-un singur loc al burtii acolo unde a gasit si medicul meu copilul (heart beat-ul) ultima oara cand am mers la control. Uneori se aude mai puternic, alteori mai incet probabil in functie de cum sta copilul.
Iti dau linkul la doppler poate vrei sa ti-l cumperi pe acesta
http://www.amazon.com/Fetal-Heart-Monitor-Reader-Doppler/dp/B00507TQ8A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1307014104&sr=8-1
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+
miereamara spune:
Firicel cum stai cu greturile?
eu inca mai am o tura de vomitat dimineata, si uneori greturi seara, dar in rest e mult mai bine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+
firicel spune:
Georgia
Nu ma indoiesc nici o clipa ca daca e baietel va fi iubit enorm de a sa mamaFiricel .Eu am o relatie deosebita cu Tatal meu si stiu ca risc ,daca e fetita,sa fie mai apropiata Dnului Firicel.Dar asta e
O sa se dubleze dragostea cand se va naste si fetita ta,si referitor la raport si cat de dulci sunt cat sunt mici,pe mine ma topesc cu totii si fetite si baietei in egala masura! Sper sa continue cu raportul mereu-mai ales la adolescenta cand intra intr-o perioada cand nu se inteleg asha bine cu parintii. Si iti doresc si imi doresc daca voi fi mama de baietel, sa continui sa fiu aproape de fiul meu si de nora mea .Sa am intelepciunea sa inteleg ca sunt adulti si pe picioarele lor ,sa sugerez doar anumite lucruri (nu sa impun) si sa-i ajut mereu cu o vorba buna si cu o intrebare.Am invatat pe propria-mi piele anumite chestii si nu mi-a fost ushor.
Referitor la bunici mi-e tare frica de ce urmeaza( cum zice o prietena australianca) cu soacra din Croatia-dupa ce se vad cu nepoti toti bunicii europeni se imbolnavesc parca.Nu numai ca stiu tot si sunt ofensati cand nu urmezi tu regulile lor,desi ca parinte vrei sa-ti creezi tu propriile reguli,dar le dispare si logica si bunul simt.Sper sa ne fereasca Dumnezeu de asha ceva pt ca risc daca ma simt calcata pe codita,sa ma retaliez si sa fiu dura!
V-am ametit deja nu-i asa?
Incheiat transmisia in noaptea asta.
Va pup.
arleza spune:
CORINA,FIRICEL,MIRE,DIANA.
Firicel ce tare esti cu bunicii europeni,si felicitari pt bebele activ.
LIA cum te mai simti?
Bun venit celor doua noi gravidute care au venit si sa aveti sarcini la termen si bebei sanatosi.
gravi 15 +
arleza spune:
GEORGIA nasol cu aparatul ala dar lasa nu te mai stresa ca bebe e bine.
Citisem ca parca pe la 20 de sapt se pot auzi bataile inimii cu stetoscopul,voi stiti ceva despre asta?
Eu mai nou de vreo 2,3 zile nu mai pot manca bine ca ma apuca greata.Si acum ciugulesc mai mult.Cred ca ma "blestemat" medicul ca tot imi zicea el ca sunt grasutasi sa i-au decat 1 kg pe luna.
gravi 15 +