Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

nici eu nu imi fac mari probleme ca nu mai vrea organismul carne doar ca eram contrariata eu care nu aveam masa fara carne
acum mi-am facut o ciulama cu piept de curcan si mamaliguta... toate bune ideea delicioasa da mancarea mea cam sarata am ce am cu solnita de sare. am mancat da mai putin

corola da eu nu stiam ca daca faci cerclaj trb sa stai numai in pat.

matusa mea dupa ce a facut cerclaj a umblat de numai numai....chiar si la turci ca pe atunci vindea aur...ma rog e vb de 7 ani...da nu cred ca s-au schimbat chiar asa lucrurile.
cred ca este extrem de deprimant sa stai numai in casa si in pat...mai ales vara.
stiuc a pt bebe orice da totusi chiar numai in pat? sau sa nu poti merge 2 ore cu masina?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Bella, asta este recomandarea standard. trebuie sa stai in pat dupa cerclaj si sa nu faci efort. mie mi-e teama sa plec pentru ca de obicei in masina am contractii si este riscant. iti dai seama ca e destul de neplacut sa stai numai in pat in cel mult 3 pozitii. si mai am de stat doar 5 luni .

16+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carola

Bella, asta este recomandarea standard. trebuie sa stai in pat dupa cerclaj si sa nu faci efort. mie mi-e teama sa plec pentru ca de obicei in masina am contractii si este riscant. iti dai seama ca e destul de neplacut sa stai numai in pat in cel mult 3 pozitii. si mai am de stat doar 5 luni .

16+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

fii optimista poate se mai modifica ceva pe acolo dupa odihna si o sa fie si dr mai permisiv.
ti-am spus nebuna de matusimea nu a stat o clipa..plus ca maia vea o fetita de 1 an deci imagineaza-ti si a nascut o grasa de peste 3500 daca nu a avut chiar 4
asa ca ai speranta

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Hehehee, referitor la discutiile legate de mancare si eu am patit la fel, nu suport carnea, iar de peste nici nu mai vb. De la inceputul sarcinii si pana in prezent am mancat o singura data peste si atunci ciugulit, iar carne de vreo cateva ori, in conditiile in care inainte de sarcina mancam carne aproape in fiecare zi si peste o data, de doua ori pe sapt.
Am intrbat-o pe doctorita ce sa fac, pentru ca stiu ca e nev de proteine si mi-a zis sa mananc ciuperci, oua.... asta e...
Bine ca e vara si putem manca multe fructe si legume. Daca era iarna chiar nu stiu cum as fi supravietuit

Bella bine ai venit din vacanta!
Mai am si eu cam o luna si o sa plecam. Tot la turci. Abia astept.

Cu ajutorul lui DD sunt 13+ cu Alexandru

ela's baby

Mergi la inceput

ela ai grija cu avionul ca ai vazut ce am patit eu la intoarcere...ia-ti pt orice eventualitate o punga 2 in buzunar. eu daca nu aveam la indemana inundam otopeniul ....
oricum e prima oara cand vomit in public si chiar nu m-am jenat de loc, imi pare rau ca nu am vomat pe pilot ca prost a mai aterizat.
unde la turci mergi?

mi-e mi-a parut rau ca nu am stat mai mult a luat al meu doar 7 zile trb macar 10 da asa au hotarat in grup si de.
la anu cred ca tot la turci ne ducem cu bebe ziceam eu in romanica da nu cred ca se merita. mai rpd ajungi in turcia cu avionul decat in roamnia cu masina.

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

ela ai grija cu avionul ca ai vazut ce am patit eu la intoarcere...ia-ti pt orice eventualitate o punga 2 in buzunar. eu daca nu aveam la indemana inundam otopeniul ....
oricum e prima oara cand vomit in public si chiar nu m-am jenat de loc, imi pare rau ca nu am vomat pe pilot ca prost a mai aterizat.
unde la turci mergi?

mi-e mi-a parut rau ca nu am stat mai mult a luat al meu doar 7 zile trb macar 10 da asa au hotarat in grup si de.
la anu cred ca tot la turci ne ducem cu bebe ziceam eu in romanica da nu cred ca se merita. mai rpd ajungi in turcia cu avionul decat in roamnia cu masina.

samburelul meu

Bella, sotul meu este turc si avem o casuta de vara in Marmaris unde ne intalnim vara toata familia. De stat am putea sa stam toata vara, dar e pb cu joburile de aici, nu prea ne permitem mult timp liber. Cred ca la vara o sa merg eu cu bebeul si o sa stau mai mult.
Cu avionul imi imaginez ca e pb... cand am fost si pe aici plecata cu masina am fost pregatita cu pungi in geanta Dar vb ta, e bine ca e aproape Turcia, in 40 de min esti acolo.

ela's baby

Mergi la inceput

e frumos asa sa mergeti la casuta vostra.noi mergem numai in belek anu asta la un hotel nou inaugurat unde am dat o caruta de bani...hotelul frumos nu am ce sa zic da serviciile pt moment de kakat. si pana mea 5 stele ultima fita din zona. tata mare se mai duce ca fraierul cu capul inainte....oricum una ppeste alta tot bine a fost, probabil am devenit si noi mai pretentiosi

da ca sa ajungeti in marmaris unde aterizati? in istambul?

samburelul meu

Mergi la inceput

Nu e cursa directa pana in Marmaris. Poate sunt chartere, sa vedem ce gasim.
De obicei am mers pana in istanbul si de acolo alt avion pana in Dalaman. E un drum destul de lung, dar merita.
Cu avionul zburam 45 de min pana in istanbul si din istanbul pana la dalaman alte 45 de min. Zborul e scurt, nici nu iti dai seama cand trec cele 45 de min (x2 ), mai greu e cu umblatul prin aeroport, mi se pare f obositor.

Am fost si noi acum doi ani in Antalia, am stat la un hotel superb, Adam&Eve, nu am av nimic de reprosat, totul a fost perfect, dar imi imaginez ca sunt multe locuri unde se aplica vb aia "hainele imparatului". Pentru la anul iti recomand cu drag Adam&Eve, e un loc perfect pentru cupluri si de ce nu si pentu bebei. Aaaa, la Adam&Eve singutul minus a fost prezenta romanilor care cand au vazut liber la mancare si bauturi, se spalau in bere, la propriu. Mi-a fost rusine sa vb romana cat am stat acolo .

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny...in principiu nu costa nimic, am o prietena care a stat o saptamana acolo si a platiti doar mancarea insotitorului+800 euro pachetul de nastere..asta acum fix un an. nu stiu daca s-a mai schimbat ceva, sper sa nu
everything poate n-ar strica sa vb cu un psiholog. starile emotionale accentuate sunt normale in sarcina, insa plansul, anixetatea si nervositatea permanenta nu. depresia se poate acutiza post partum cu efecte mult mai rele pe termen lung, in relatia cu copilul mai ales. puteti merge la psiholog chiar in doi, impreuna cu sotul. acum ai timpul necesar sa te pui in acord cu tine, pana apare bebelusul. daca te intereseaza ceva in sensul asta vb pe PM.
in timpul sarcinii mama intra in regresie, intra in contact cu starile pe care ea le-a trait la randul ei in propria copilarie, in relatie cu propria mama. daca eventimentele din copilarie au fost fericite, atunci gravida si proaspata mamica vor fi bine, totul se va petrece ok cu privire la bebe, insa daca mama n-a avut parte de o ingrijire adecvata in primele luni de viata, starea de anxietate si dsconfort se trage de aici, de la relatia mamei cu mama ei. regresia este necesara ca mama sa poata intra in contact (si comunicare) cu bebelusul, a carui minte e total destructurata. mama coboara psihic la un palier mental similar. din cauza aceasta apar vulnerabilitati si reactii emotionale exagerate...iar sprijinul sotului si al familiei, increderea pe care i-o insufla proaspetei mamici ca e capabila (sau nu) sa-si ingrijeasca copilul, fac o mare diferenta. mai citeste pe www.maternologie.ro
ela felicitari pentru putulica
bella bine ai venit din vacanta. nasol cu raceala, bine ca ai gasit remedii.

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

diana offf...sarmanul tau pui multa sanatate, sa scapati repede si cu bine
am uitat sa va zs ca mi-au iesit beton analizele de tiroida...deci tot raul a fost de la TA f mica.
luny nici eu nu pot manca...dar nu ma supar neaparatdecat o pofta insatiabila, mai bine scazuta..parerea mea. si eu mananc ciorba de legume super acrita...si mult peste...fructe...si cam atat. a...si mi-e mereu pofta de pateuri cu branza, dar nu prea am de unde lua pe langa mine asa ca raman cu pofta

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput