Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza... din campul muncii

Geanina
, eu am avut amigdalita pultacee!! nu lasa asa daca te doare gatul si daca ai senzatia ca ai ceva in gat, cand inghiti, ca exista risc de necrozare a amigdalelor.. eu am fost si la medicul de familie si la ORL, eram gravi in 6 saptamani, si am fost nevoita sa iau antibiotic, pentru ca era groaznic gatul meu, pliiin de puroi!! asa ca orl-istul s-a consultat cu un ginecolog si mi-a dat zinnat 5 zile... altfel, o dadeam in altele si ... doamne fereste, puteam pierde sarcina... poate nu e de la tiroida si e doar de la amigdale, de la puroi, fugi la un orl-ist!

Emily, wau, 2 baieti, felicitari!!

Brambu, daca esti bine si bb e bine si picea mare e bine, tu de ce esti in butoi?

Ralu
, nasti la Cta?.. si eu am vrut, mi-ar fi placut maxim sa nasc in apa de data asta, dar panica mea e ca nu ajung! tu cum procedezi daca e?... te duci si stai acolo o perioada inainte sau cum faci?.. ca totusi e decembrie, drumurile sunt cum sunt, inzapeziri, etc sa ma duc sa stau la hotel nu-mi vine, mai ales ca nu stii cum se intampla, cand e sorocul.. plus ca sotul nu ar putea sa stea cu mine acolo zile intregi.. tu cum te-ai gandit?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum [/url]

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna dimineata!!

Vad ca numarul baieteilor creste, creste...
Va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu un carucior albastru.
Am fost ieri la ecografie si mi-a confirmat doctorul in primele secunde de eco ca o sa am un baietel.
Noi sntem bine, varsta ecografica este exacta cu cea a datei UM, avem 6,61 cm, 162 bpm iat translucenta nucala este de 1,1 mm.
Mi-au recoltata sange pentru dry test, iar rezultatele vor veni in 7-10 zile lucratoare, insa nu am niciun stres, pentru ca sunt sigura ca totul va fi bine .

Felicitari mamicilor care si-au vazut puiutii la eco.
Sa aveti un weekend minunat!

Cu ajutorul lui DD sunt 13+ cu Alexandru

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

o cafeluat

Ela , Emily felicitari ptr baieteii se pare ca se inmultesc

Noi suntem bine burtica crste si se vede chiar bine acum, am fost ieri si mi-am luat cateva rochite lungi dragute foc.Am vro 10 rocchite asa ca toate vara nu o sa ies din ele.Ptr bb deocamdata nnu am luat nimic , la prima sarcina de la 2 luni am inceput sa sa cumpar in disperaremulte nici nu a apucat sa le poarte acum mi-am invatat lectia si stiu ce am de cumparat.Oricum eu trebuie sa o iau de la zero diferent intre ei e de 7 ani plus ca bb e baiat si la fata am avut lucrusoare doar roz , mov rosu

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny vreau sa fac tot posibilul sa nasc acolo. voi merge si la un dr. aici in bucuresti, la cmu...nu de alta dar eu cu T am avut risc de nastere prematura si nu ma vad pe drumuri. eu am dpn ecografic pe 1 nov, deci la mine nu vor fi zapezi, dar nu asta e problema, eu nu pot face travaliul pe drum, trebuie sa fiu monitorizata. cu dr. de acolo a ramas ca ma mai vad in saptamana 37 cu planul de nastere. atunci o sa vad daca raman sa stau acolo (daca se apropie nasterea te cazeaza chiar in clinica, pe tine si pe sot) sau daca ma mai intorc la bucuresti. daca ma apuca peste noapte raman la cmu, oricum nu semnez cu ei inainte de vizita de 37 de saptamani la cta. si daca va fi cazul de cezariana impusa si programata, tot la cta merg, ca la cmu falimentez

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Buna fetelor, va doresc din suflet o zi minunata alauri de bebeii vostri...
e adevarat ca pana acum nu am legat prietenii prea stranse pe forum...in mare parte cred ca e vina mea.
am folosit forumul mai mult ca pe un jurnal...nereusind sa va citesc intotdeauna, din cauza oboselii saau neavand curaj sa sfatuiesc vreodata sau sa incurajez.
va consider totusi consoarte in aceasta odisee si va doresc tot binele din lume.
Am obtinut sarcina aceasta in urma unei prime incercari Fiv..se poate spune ca sunt o norocoasa...nu?
sau mai degraba BINECUVANTATA.
insa pe tot parcursul acestor 3 luni am avut mereu teama de a nu se intampla ceva cu bebicul...
Acum, ca tot am trecut de pragul acesta , temerile mi au ramas in mare parte deoarece ma confrunt, cred, cu o depresie destul de serioasa.
sunt foarte nervoasa mereu, frustrata, si plang adesea toata ziua...
sotul meu nu mi cere mai nimic, si tocmai de aceea ma simt ca o leguma...el se ocupa de afacerea pe care o conduce..si vie adesea seara acasa dupa orele 23...24... iar cand e cu mine si atunci vorbeste intruna la telefon...nu avem sambata...nu avem duminica... el spune ca face totul pentru noi...insa eu nu simt decat un imens gol... si nu sper in sprijinul lui emotional si efectiv, nici dupa ce voi naste...
ce sa fac sa nu i fac rau bebelinei?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata si de la mine!
Si eu sunt la munca....fara chef si cu gandul la Stefan...
Ieri dupa amiaza am fost cu Stefan la urgenta, ma sunase mama de la tara (si el era acolo), ca mi-l trimite pe copil cu tata si sa merg la urgenta, ca a vomat de 2 ori, nu a mancat nimic, nu a baut nici apa...si nu era in apele lui. Si m-am dus, cum era sa stau asa peste noapte? Si dragele mele dragi, preferam sa fiu in strainatate si sa astept 3 ore si sa se ocupe apoi de copil, caci aici mi l-a luat imediat, i-a facut fisa, a chemat doctorita, s-a uitat la el in gat, l-a pipait pe burta sa vada daca nu e dezhidratat si atat. I-am spus ca e pe tratament cu antibiotic copilul de cu o seara inainte si i-a dat o injectie cu metoclopramid, sa nu manance o ora, sa nu ii dau medicamente pe gura seara aia si daca mai vomita apoi sa ma duc la medic sa imi schimbe antibioticul oral pe injectabil, ca probabil de aceea a vomitat. Mi-am facut niste nervi...pai eu ii spun ca tuseste si are muci galbeni grosi, si nici macar sa il consulte la plamani? Ca i-am spus sa ORL-istul ne prescrisese tratamentul, deci la plamani nu l-a ascultat nimeni.
In fine, cele 3 vome au fost mai mult secretii, deci s-a curatat, dar cam la o ora si ceva dupa ce am venit de la spital i-am dat sa manace un iaurt, ca nu mancase nimic de la 10 dimineata. L-a mancat si in 15 minute l-a vomat. Apoi s-a linistit si a dormit de pe la vreo 8 jumate pana dimineata la 6. L-a trezit in vreo 2 raduri sa ii dau sa bea apa si ceai, sa nu se dezhidrateze.
Dimineata a fost ok, dar pe la 8 iar a inceput: mami ma doare burtica, mami imi vine sa vomit...dar nu a mai avut ce vomita, ca nu avea nimic in stomac. L-a apucat si diareea...I-am dat un pliculet de biotics baby si ceai de menta. Acum parca si-a mai revenit, am vb cu sotul si zice ca lui i se pare ca isi revine

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Sa mi atualizez semnatura...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescu_geanina spune:

Multumesc luny pt raspuns si sfat! asa sper si eu sa nu fie de la tiroida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

brambule, hai sa dam mana cu mana..nici eu nu am chef de nimic...am o stare asa naspa...vreau sa vina ziua aia cand nu o sa mai am nici o problema medicala cu stefan...acum sunt demoralizata rau..
Ela, felicitari pentru baietel, o sa te trec in lista daca nu au facut-o fetele deja.
Ralu, ma bucur ca primim vesti si de la tine. Chiar ziceam cu fetele ca nu ai dat demult pe aici.
Geanina, sincer nu stiu ce sa iti raspund, cel mai bine sa te vada un medic!

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

BUNA FETELOR.SUNT DE LA URSULETII DE NOV-DEC2010.VREAU SA VA INTREB DACA AVETI CUMVA NEVOIE DE O POMPA DE SAN AVENT,ELECTRICA,FOLOSITA DE CATEVA ORI,CU GARANTIE SI PIESE DE SCHIMB.DACA SUNTETI INTERESATE,ASTEPT MAIL PE kokorinusha@yahoo.com, SAU PM.DACA NU,SCUZE DE DERANJ.O SEARA BUNA!!!

MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010)

De ce nu incerci la fetele care sunt pe cale sa nasca sau, si mai bine, la cele care au nascut deja?
Noi mai avem in jur de 6 luni pana la fericitul eveniment si nu stii daca ai sau nu nevoie de pompa decat dupa ce nasti... Bineinteles, cine doreste o poate cumpara si preventiv.

B.

Mergi la inceput