Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bedrosmart, nu trebuie sa treci de fiecare data semnatura. In profilul personal, la optiuni, ai un loc pentru semnatura, o treci acolo si activezi optiunea sa apara de fiecare data cand trimiti un mesaj.

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

luny

diana multumim pentru info..de asta ziceam cam ce trebuie..cand il scoti din spital..baita..somn..etc
parte din ele le luam inainte ..dar numai sa stim ce e

Lia ce faci?

brambu esti bine?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Corina, tu te referai la necesarul ptr acasa.. relax, mai ai cca 7 luni, ohoooo, cate se mai afla/schimba/apar noi intre timp am si eu o lista pe undeva in calculator, o puneam acum, dar sunt la job.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum [/url]

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Bedrosmart, nu trebuie sa treci de fiecare data semnatura. In profilul personal, la optiuni, ai un loc pentru semnatura, o treci acolo si activezi optiunea sa apara de fiecare data cand trimiti un mesaj.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Stiu, dar mi-e lene s-o schimb si pe aia .

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

salut toate burticutele!
ah, vorbiti despe subiectul meu preferat: cumparaturile !!!
noi deocamdata nu am cumparat decat doua body-uri in culori neutre ca nu stiam sigur ce sunt, iar mama mi-a mai cumparat cate 2 de caciula tot in culori neutre. oricum in curand ne apucam si noi de camera bbeilor si de cumparat cele necesare.
azi am fost iar la medic si am aflat ca au sigur cu..leti, deci declar oficial ca sunt mandra posesoare a 2 in burtica. am rugamintea sa imi trceti si mie carucioarele albastre pe prima pagina cand aveti timp. saru'mana!
singura veste mai putin imbucuratoare este ca saptamana viitoare miercuri trebuie sa fac cerclaj pt ca, colul este partial deschis, cu toate ca are 4cm! asta este!
va si va urez vechend placut!

Emily 16+ cu

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Emily, felicitari pentru baietei! Te-am trecut in lista cu carucioare albastre! Si de cerclaj nu te ingrijora, uite si lia si carola au facut acelasi lucru. Stiu ca e greu sa stai doar in pat perioada asta, mai ales ca afara e frumos si cald, dar ce nu facem noi pentru spiridusii nostrii din burtica!
Alinuknuknuk, te-am trecut si pe tine pe lista, imi trebuie si data ta de nastere, sa stim cand te sarbatorim!

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, voi aveti pofta de mancare?
ca la mine a pierit de tot..si am inceput sa iau si vitamine
ma mai apuca doar cate o pofta de fructe..dar doar atat..de gatit nici nu se mai pune problema

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna,
FIRICEL sa stii ca nu esti singura si eu si BELLA am cumparat haine pt bebe pana acum.Eu una m-am oprit pt ca deja am punga din aia mare plina cumparata cu haine de fetita(rochite,pantalonasi roz, body roz)ca de baiat daca ar fi nu am nevoie ca am saci de haine de la nepotelul meu.
Si asa e bebeii cresc fff repede, eu ii luasem nepotelului meu o gramada de haine de nou nascut si in 2 saptamani a trebuit sa-i iau altele ca erau mici.Deci,SFAT:nu luati prea multe de nou nascut decat vreo 6 body-uri cu manecuta lunga, scutece pt infasat de finet,costumase cu totul,unul din ala de fas pt scos afara,sosetute,botosei si bineinteles muuuuuuuuulti pampersi.
Nu va trebuiesc multe pt ca o sa si primiti hainute.De ex vin pe la voi rude prieteni ce credeti ca aduc daca nu hainute.
Eu stiu ca o sa primesc cu gramada de asta nu mai vreau sa iau dar daca o sa vad ceva misto cu siguranta nu ma voi abtine.

gravi 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

N-am vesti. Sunt bine, da' tot am o stare aiurea ... nu stiu de ce. Asa ca nu ma mai bag in seama, ca nu-s o companie tocmai placuta.

emily - sa iti traiasca feciorii, felicitari!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

EMILY felicitari pt baietei,si nu te panica nu cerclajul, o sa fie bine.Intreaba-le pe LIA si pe CAROLA cum a fost la ele.

CAROLA chiar,tu ai facut cerclaj ca aveai colul deschis?Pt ca stiu ca ai zis ca tu ai colul de 3,5 cm si medicul tau a zis ca e bine,nu, parca asa imi amintesc?

gravi 15 +

Mergi la inceput