Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Si eu tot crema antivergeturi de la Sanosan am folosit si acum mi am luat ..acum mi am luat un spray antivergeturi tot de la ei si miroase mai fain ca ,crema si e si racoroasa
Fetelor ma simt acolo jos mai larga..mai relaxata nu stiu exact cum sa zic...are cineva idee ce e?Eu la doc merg sapt viitoare ..deci mai am un pic

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

nici n-am gandit altfel florinag , daaaaaaa eu acum am pantaloni de gravida cu burtika inalta si nu-i mai pot purta de cand au venit caldurile.

Si eu as vrea abdomenul de dinainte , daca o mostenesc pe mama atunci e de bine .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Pufi - doar stateam si ma intrebam nu te contraziceam sau ceva de genul asta. eu luni sunt iar la control si il voi intreba pe medic si voi veni cu vesti, nu de altceva dar chiar imi doresc sa am abdomenul de dinainte sau macar ceva apropiat, ah si inca un lucru nastem vara fetelor, cred ca ne coacem cu centurile daca purtam, sunt f rea de caldura de fel
alexia_ada - si eu am luat produse pt baita de la ei, ulei masaj bebe, sampon, sapun si crema cu oxid de zinc si fara parabeni pt fundulet cu toate ca nu stiu daca ii dau cu bepatnthen sau cu crema de la sanosan. Sunt si nemtesti si ma gandesc ca de` stii cum e, calitate nemteasca si probabil de aceea sunt asa de bune.

35 +

din cate-mi amintesc samponul lor (de bebe) geme de parabeni. Parca uleiul era cel mai bun dintre toate produsele lor

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

In casa noastra, prietene, de vii
Totu-i pe dos, casa-i necuratata
Dar tu stii bine c-aici cresc copii
Iubiti mai mult decat o viata ordonata

Peretii-s plini de urme dragi, fragile
Le vom indeparta noi mai tarziu, cu spor
Facute-s de manute mici si-agile
Ce-acum ne prind cu drag in jocul lor.

Acum cam peste tot sunt jucarii
Dar intr-o buna zi vor disparea;.
Copiii nu raman mult timp copii
Si ca adulti curand ei vor pleca.

Atunci vom face curatenie in casa,
Vom fi mai harnici si mai ordonati
Acum insa ne bucuram cu pruncii,
Nu ne permitem sa fim deranjati!

apropo de ce vorbea felicia, mie imi place tare mult poezioara si, din pacate, e tare, tare adevarata.
fetele

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

FF frumoasa !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 34+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

pufi visam in liceu ca daca mi-as taia un san si celalalt l-as face pe jumatate ar fi ideal ...nu pot spune ca inca nu visez cand vad ca sutienele mele 95cupaD abia ma mai incap ....vara le tai si iarna le fac fular
Trebuie sa ies sa iau ceva de papa si am asa o lene , plus parca azi am doua maini stangi

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Alina , sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la urma bebelina iar voua sa va dea putere sa depasiti acest moment greu.
Coryy LA MULTI ANI !!!!. Sanatate multa tie si baieteilor !!!
Ireth si Roxy felicitari pt aniversari si la multi ani in continuare!!
Si noi facem in august 2 ani
Anaemi , bine ai venit din minivacanta mamico
Babyblue sa ai o vacanta placuta si fara probleme
CERELINE tu ce mai faci ?? vad ca nu ai mai dat nici un semn , esti bine?
Va pupic pe toate

33+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

cum am putut sa uit!!!!
LA MULTI ANI PT TOTI COPII
MAMICILE CARE AVETI DEJA COPILASI , SA VA TRAIASCA , SA FIE SANATOSI SI SA VA UMPLE SUFLETUL DE BUCURII

33+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

dotata bine alexia , eu inca port sutienele vechi 75B .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Credeam ca numai eu port aceleasi sutiene de dinainte de sarcina.

Am venit de la dr., am recoltat culturi din col, care apopo e bine merci inchis, bebe are minim 2250g, asa a zis dl dr, ca cel mai probabil are mai mult, dar asta e varianta minima. Cica e bine. Il cred pe cuvant. Bebe a potestat f tare, nu prea mai vrea ecografii.
Si m-a programat la cezariana pe 11 iulie. Deci mai am 41 de zile. Si e plecat intre 2 si 7 iulie la un congres, asa ca sper sa stea cuminte bebone, sa nu ii vina vreo idee. Oricum ma lasa cuiva nu chiar de izbeliste.

Centura postnatala se poarta si dupa cezariana. Eu am vreo 3 si imi mai da si prietena mea una, pe care i-a vandut-o chiar dr care i-a facut cezariana (100euro). Eu vreau sa port cu tot disconfortul.
Si mi-a zis dr ca nu imi face niciun PABAL.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun regasit fetele. Va scriu mai telegrafic pana o sa ma intorc acasa si o sa citesc din urma mai pe indelete, dar tin neaparat sa:

* urez multa sanatate, putere si ajutor de la D-zeu pentru Alina/Alinuff cea incercata! O sa vezi ca o sa te ajute Dzeu sa fie bine, nu se poate altfel. Ma bucur ca te-ai intarit cumva si ti-ai regasit puterea, caci ai nevoie sa fii tare pentru copiluta voastra! Daca esti la Iasi du-te si te roaga si la moastele Sf. Paraschiva, orice rugaciune va ajuta! Tine-ne te rog la curent, caci ne gandim la voi!

* urez La Multi Ani frumoasei mame de gemenei, Corry! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de o nastere usoara a doua minuni sanatoase si mancacioase!

* urez La Multi Ani de 1 Iunie tuturor copilasilor doamnelor care sunt deja mamici in odiseea noastra - sa va fie pruncii sanatosi si sa-si primeasca fratiorii pe cale sa soseasca cu bucurie si iubire!

De chimicale in produse cosmetice, mai ales pt bebei, ca o regula simpla feriti-va in primul rand de ingredientele cancerigene dovedite, dar inca permise, din familia "sulfati/sulfate", "formaldehida/formaldehyde", "1,4-dioxan/dioxane", "paraben " si "ftalat/phtalate" (ultimul nu e considerat carcinogen, dar afecteaza echilibrul hotmonal).

Noi suntem bine, ne relaxam, plimbam, mancam si ... ingrasam de bunatati si rasfat la mama acasa.

Va pup si pe curand,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 28+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Vai ce as mai vrea sa port sutiene de dinainte de sarcina, acum nici cu sarma numai pot, mi-am luat din alea care sunt ca cele de alaptat, fara pic de burete si fara sarma, sunt comode, dar mi se par de mamaie

De samponul de la sanosan nu stiu ce sa zic, defapt nu stiu sa zic nimic despre nimic de la ei decat ce mi-au spus niste mamici care au folosit produsele pe strumfii lor si nu au avut probleme.Acum, desigur fiecare piele cu sensibilitatea ei...

35 +

Mergi la inceput