Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 2
mamutz spune:
Ireth o casnicie implinita si infloritoare, plina de iubire pt toata viata!
Bun venit din vacanta Anaemi! Poti sa mai dai o tura si pt mine
.
33+ 
Burtocika spune:
Laura - m-ai facut sa plang cu poezia asta ... de, hormonii 
Alinuff - curaj !!! Poate nu e dracul chiar atat de negru ! Si Irina mea a avut dilatatie de bazinet stang / hidronefroza care s-a observat la primele ecografii, din fericire nu a fost nevoie de tratament, ci doar de urmarire si s-a rezolvat pe parcurs. Cautati un medic neonoatolog bun, eventual specializat pe rinichi, cauta si pe forum subiectul despre "hidronefroza", sigur a existat unul.
Babyblue - sa stii ca nici eu nu sunt o persoana "lipicioasa / mamoasa", ba as zice chiar ca sunt o fire foarte practica. N-am putut niciodata sa-mi alint copilul cu "iubire / printesa / albinuta / buburuza" etc. si nu m-am simtit prea conectata de persoanele din anturajul meu (de exemplu fina noastra) care vorbeau asa. Si totusi mi-am alintat copilul tot timpul, ne gadilam, ne jucam, am si eu momentele in care vreau sa fiu lasata in pace (si copilul stie si respecta asta), dorm in week-end pana la 10 dimineata (si eu, si sotul)
, deja pe la varsta de 4-5 ani iti poti relua partial "independenta". Eu consider ca asta nu ma face o mama "rea", atata vreme cat copilul este multumit si fericit si avem activitati impreuna, cat nu se simte neglijat si vorbim despre orice, mi se pare ok sa mai avem si noi un pic de independenta ...
Cory - LA MULTI ANI si nastere usoara !
Ireth - LA MULTI ANI impreuna, sa ne scrii si la nunta de argint, si nastere usoara !
Astazi am fost la shopping si am lasat vreo 3 milioane ... Nu pt bb, inca, ci pt Irina, ca trebuia sa-i iau rochita de "zana padurii"; si i-am mai luat un pulovaras subtire, un halat de baie pufos si vreo 2 pijamale, si gata milioanele
Si sa nu va inchipuiti ca sunt de fite, sunt chinezarii / turcisme "ieftine"
Par de calitate, ca de-aia le-am luat, dar 500.000 o pijamaluta cu maneca scurta mi s-a parut enorm ! Cat una pt adulti ! Si culmea e ca rochita nu e chiar pe gustul ei ... E foarte potrivita pt zana padurii, e alba cu turcoaz / verzui (sper sa reusesc sa pun si eu niste poze) si cu niste negru = copacii; sper sa o pot folosi si pt botezul lui bb2, care ar trebui sa fie prin septembrie / octombrie.
Apropo, daca mai aveti idei de locatii pt botez, sunt binevenite ! O sa fim probabil maxim 50 de persoane, eu as vrea sa invit si prieteni si colegi, ca sa fie mai multi copii, si sa avem si ceva distractii pt ei, sotul vrea sa facem ceva intim, doar cu familia ... Sunt cam nehotarata, va fi si perioada de nunti, iar daca astept pana atunci cu pregatirile, s-ar putgea sa fiu chiauna si sa patesc ca la Irina, cand n-am mai gasit nimic liber si nu aveam deloc chef de organizare ...
Irina (2006) si
30+ cu 
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
roxybarbu spune:
Alinuff imi pare foarte,foarte rau ca trebuie sa treci prin asta. Ne rugam cu toate la Doamne Doamne sa fie bebe bine si sanatos.
Corry LA MULTI ANI !!!!!! Sa ai parte de tot ce este mai frumos si mai minunat in viata!
Ireth noi am facut 2 ani de casnicie acum doua zile ![]()
Va doresc multi ani ininte fericiti si frumosi alaturi de bebele vostru.
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Ce parere aveti de acest produs www.chicco.ro/product--bio-2-in-1-gel-de-dus-si-sampon-0-200ml--1642.html" target="_blank">http://www.chicco.ro/product--bio-2-in-1-gel-de-dus-si-sampon-0-200ml--1642.html? 33+ ![]() |
Este foarte scump fata de alte produse mult "mai curate"
de ex
www.organik.ro/mama-si-copilul/baita-si-toaleta/sampon-si-gel-de-dus-bebe-cu-musetel-earth-friendly-baby" target="_blank">1
are parfum sintetic, la cele aflate cu o treapta mai sus se mentioneaza ca parfumul provine din uleiuri esentiale
e bine ca are certificare
in concluzie e mai bun decat un produs obisnuit gen Nivea, Klorane, Johnson (vorbesc de compozitia chimica) si mai prost decat Weleda, Eco-cosmetics, Urterkram
Ideea este ca in cosmetice nu exista bio 100% decat daca-l faci tu acasa, nici un produs de genul sampon, emulsie, crema, nu rezista fara conservanti la temperatura camerei. Iar conservantii n-au cum sa fie bio, fiindca-s sintetici, chiar daca exista conservanti certificati
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Arianna_M spune:
La multi ani Corry...multa sanatate si bebei sanatosi
Alina....suntem si noi cu gandul alaturi de voi si ne vom ruga la DD sa fie bine bebe Antonia
Anaemi....bine ai revenit din vacanta.
Ireth......multi ani fericiti de acum inainte 
29 +
Arianna-Maria
adra_bell spune:
La multi ani, Cory! Sa fii fericita, inconjurata de baietii tai!
La multi ani, dragi copilasi!
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
oxidoni spune:
Alinuff - multa sanatate si noroc pt iubirea voastra Antonia, si multa putere si speranta pt voi! Va fi bine!
Corry - La Multi Ani fericiti, sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
Ireth si Roxybarbu - La multi ani si voua pt anii de la nunta. Se pare ca ati avut nunta in aceeasi zi, nu?![]()

33+ cu
Miruna-Maria
Savvy spune:
Mamutz, produsul ala contine multe prostii: phytat de sodiu, benzyl alcool, Dehidroacetat de sodiu plus benzoat de sodiu si alte minuni.
In general, un produs cosmetic, cu cat contine mai putine ingrediente, cu atat este mai bun. Doctorii si cosmeticienele recomanda sa cautam produse cu cel mult zece ingrediente. In plus, sa le citim denumirile cu atentie: daca sunt multe in latina si ne simtim ca la ora de latina e bine (probabil sunt denumiri de plante), daca ne simtim ca la ora de chimie, nu e bine. 
Eu m-am simtit ca la ora de chimie. ![]()
Am gasit produse bune la Bubchen, Bioderma (unele), Hipp (unele), Dalin (niste servtele).
Apropo de botezuri: please help, as vrea si eu sa stiu daca exista restaurante cu mese rotunde (nu-mi plac cele dreptunghiulare, mi se par incomode) si cum as putea evita decorarea traditionala, cu scaune cu funde legate la spate si baloane? No offense, dar m-am cam saturat de stilul asta...
Mi-as duce invitatii si la tara, daca as avea una... As vrea ceva mai original, nu aranjamentul urbano-kitsch.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Alinuff sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine, sa va intareasca si sa va ocroteasca bebelusul. La multi ani Cory, sanatate, bucurii, nastere usoara si bebe sanatos! LA multi ani la toti copilasii! Ce parere aveti de acest produs www.chicco.ro/product--bio-2-in-1-gel-de-dus-si-sampon-0-200ml--1642.html" target="_blank">http://www.chicco.ro/product--bio-2-in-1-gel-de-dus-si-sampon-0-200ml--1642.html? 33+ ![]() |
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
corry_28 spune:
Va multumesc din suflet, pentru urari.
Ce frumos este cand iti spune atata lume, La Multi Ani
Ireth, la multi ani si voua
M-am intristat cand am citit despre problema ta, Alinuff, dar nu am putut sa nu admir taria de caracter.
Fii tare, mamico, pentru bebelusa Antonia
Laura, superba poezia!
Pentru toti copii din lume ( si pentru cei din burtici), 

28+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
mamutz spune:
Adra produsele Weleda au si niste E-uri de ce zici ca sunt superioare?
Glutamatul disodic, spre exemplu, parca e E621 care nu e chiar sanatatea intruchipata.
Acum analizam si noi si vedem care e cu mai putine chimicale, ca toate au cate ceva. O sa ma uit si eu la celelalte doua marci de care spuneai tu. Daca mai stii si altele astept cu interes.
33+