Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

fetelor, poate cineva sa actualizeze prima pagina si sa schimbe titlul? As face-o eu, dar nu ma pricep.
Nu pot sa cred ca a venit si momentul asta in odiseea nastra!!

lulusor77 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

O fi nascut prin cezariana sau normal?
Off, cat sunt de curioasa....
Ultima oara avea chef de curatenie, si cred ca nu a renuntat la idee
Pufi, daca citesti tu, sau vre-un cunoscut de-al tau, sa intre pe lista cu nr noastre de tel si suna si tu....macar pe una dintre noi....
Roxy, are dreptate Lulusor, poate o gasesti dupa numele piticului, daca nu, da si tu o raita pe acolo, poate o vezi

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Crisspy, stiu ca Homeogene e bun si e un medicament homeopat! Sper sa iti ajute! si bineinteles vitamina C din lamaie sau ce vrei tu si miere!

33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Fac eu capitol nou, ca asta nu il poate modifica decat SDCristian! Revin

33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Am o cunostinta care este asistenta pe sectia de prematuri asa ca o sa incerc sa o gasesc maine acolo pe Puffi, daca nu ma insel ea deabea implinise 35 de sapt. deci banuiesc ca indiferent de greutatea lui Gabriel, tot o sa aiba parte de cateva zile de incubator...

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

vai fetelor ce emotii si ce stare ne-a dat Pufi !!! Bine ce este ok ea ... eu cred ca am sa caut nr de la spital si cer pe sectie si intreb de ea ..serios !!

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Gheveronica da nasc la elias, cu ce doctor vei naste tu?
Oana.irina bine ai venit printre noi, sa dea DD sa ai o sarcina si o nastere cat mai usoara.

Pufi felicitari, cred ca acum incep sa realizez ca si eu pot naste oricand, am termenul cu 5 zile inaintea lui Pufi si maine ma aventurez pt o excursie pana la munte.Stiam eu ca nu nasc prima!Multa sanatate pt primul Eduard Gabriel( al meu e al doilea Eduard Gabriel) din odisee si felicitari!!!!Chiar am ramas fara cuvinte cand am intrat.Stie cineva daca a avut vreun semn ca s-ar apropia nasterea?

Fetelor... acum e acum, lunile au trecut, in curand ajungem si noi sa ne vedem piticii fatza in fatza ca pufi... doamne ce emotii m-au luat

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Bine ai venit Eduard Gabriel! Felicitari mamica! Ne-ai emotionat pe toate. Recuperare rapida, bebe mancacios si cuminte si evident mult laptic.

Asta pt galeria pe care nu am apucat sa o facem
V-am spus eu ca o sa nasca prima o fata la care nu va asteptati deloc?
Oana.Irina bine ai venit!

Burtocika eu am programare pe 11 iulie la 8.30. Ce contract cu casa de asigurari cand ei nu au terminat nici clasificarile si momentan nu se inteleg la bani? De cat sa ai deaface cu CAS mai bine iti ei campii. Poate pana nastem noi se vor intelege. Acum urmeaza sa primesc niste telefoane de la MEdlife pt a stabili detalii probabil intalnirile cu neonatologul si anestezistul. Eu la cursul de puericultura nu ma mai duc ca la mine e nasol cu deplasarea si nici nu se pune problema de stat in fund cateva ore, ca vreau sa ajung la termen. nu vreau sa risc. Si oricum o sa cer sa fiu instruita atunci, dupa nastere si daca e necesar le platesc.

Ramona sa stai cuminte pe acolo.

Ilinca vine de la Ilie.
Alymih felicitari si tie.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

vai fetelor ce emotii si ce stare ne-a dat Pufi !!! Bine ce este ok ea ... eu cred ca am sa caut nr de la spital si cer pe sectie si intreb de ea ..serios !!

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Alexia si eu m-am gandit la varianta asta dar o sa zica ca suntem nebune daca o cautam pe Puffi

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

crisspy mie mi-a fost recomandat travisin si a fost chiar bun...e naturist si are gustul foarte bun..sunt chiar mai multe arome

Mergi la inceput