Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Madutza.. suparare.. insa anca are dreptate .. pe grup sunt poze cu noi, nr de tel, date personale... cum ar fi sa dam pozele noastre oricui.. nu orice e de acord sa isi vada si/saupuna pozele pe net.. noi suntem un grup care ne-am legat din intamplare, insa intamplarea e sa fim la fel si cam fricoase.. Adresa de picassa ne-am fost furata /sparta de 2 ori..
Sper sa nu te superi prea tare si cu siguranta vei descopei ca suntem fete de incredere insa cam superstitioase cu noii veniti...

Oaana.. nu nu iti bagi netu fac un drum pana la iasi sa ti-l bag eu.. netul

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

May, am si eu povesti cu soacra. Dar si bancuri.

Stiti cand e buna soacra?
Cand e ca berea - rece si pe masa

Sau: nora vede soacra ca se urca la volan si vrea sa plece. Unde pleci mama soacra? intreaba ea. Soacra: Pana la cimitir draga. La care nora: Dar masina cine o dauce inapoi?

21+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

May.. la povesti horro cu soacra ma bag si eu.. ca am destule, da a mele is horro rau asa sa va previn . tre sa aveti peste 18 ani..

Raluca sa fie binevenita schimbarea si sper sa fii multumita 100 % de noua doctorita

Vi-am zis ca mie nu imi plac doctoritele ginecolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

aoleu, anca, astea-s bancuri sadice

e buna socrela si cand faci copil, ca sa te ajute

mai, cu contul asta. eu inca ma gandesc.
eu am obs o chestie. daca da cutare join acolo si va scrie ca e may, voi ii dati acces, nu?
ar trebui sa scrie si aici may inainte: vedeti ca dau join.
mie asa mi se pare normal.
dar stiti ca io-s cea mai paranoica dintre voi

22+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Anca ce de lucrusoare.Te-ai orientat sa fie varsta in concordanta cu sezonul?
Madutza nu fii suparata pe noi dar asa cum zicea si seidana cineva ne-a spart de 2 ori conturile comune unde aveam burtici goale, nr de telefon asa ca acum suflam si in iaurt.
Te asteptam cu poze

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

anca imi place tare de tine bruneta si cu freza scurta.. fata tu nu te ingrasi?

edit: ce faine lucrusoare...

eu am luat tzepa : am mers la carrefour ca caci -40% reducere la confectii si jucarii...am luat paturica, ciorapi, babetica, zornaitoare, prosopel halat.. nika nu a inrat la reducere de nervi am zis pa...altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

anca uitandu-ma cate ai luat, inclusiv pompa, cadita ma apuca frica ca eu n-am luat nimic si ar cam fi cazul.Bravo mamico.Toate sunt superbe.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

May, e buna la ajutat, dar si la stricat copii. Pai a mea e dezastru. Eu nu ma cert cu ea ca nu ne vedem, dar cumnata mea, care are o fetita de 6 ani si i-a crescut-o ea, trage niste certuri, cu toata rusinea ca ii e soacra.
Ii zice sa nu-i dea la copila ciocolata si dulciuri, ca trebuie sa manance mancare, mda, intra pe o ureche, iese pe alta. Ce sa iasa cu copila la aer. Telenovele frateee, toata ziua. A venit copila acasa si i-a bagat limba in gura la matusa-sa (sora lu cumnatamea) ca asa a vazut in telenovele ca se pupa aia. Asta pentru inceput. Si crede-ma, asa pot strica copiii din secunda 1. Tu ii lasi sa planga, sa nu se obisnuiasca cu ideea ca la fiecare planset si istericala tu asculti de ei (copii). Soacra-ta crede-ma ca nu va suporta plansetele. Repede sa vezi de ce plange.
Am vazut-o odata pe soacra-mea ca a lovit un caine, ca se tot zbenguia pe langa copila. La copila ii placea, evident, ca era caine de casa, curat, mic, spalat, nu musca nu nimic, doar vroia sa se joace. Soacra-mea plezneste cainele peste bot (m-am uitat eu urat, ca altfel ii dadea un picior, oricum si pleznitul a fost de forma, ca n-a prea nimerit) si se apuca de urlat la copila ca de ce lasa cainele sa sara pe ea.
Na, educatie.
Sa iasa din fetitza ta o obeza isterica si fricoasa, o matzaita si o prefacuta, la asta is bune soacrele
Nu e bun subiectul soacre, ma aprind repede, si eu am ceva probleme cu a mea

21+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Eu va inteleg punctul de vedere, dar eu in primul rand nu sunt nou venita, ci doar nu am mai scris demult, dar v-am citit. Si parerea mea e ca daca cineva scrie mai des pe forum nu e o dovada ca e de-a voastra sau ca e de incredere. Poate credeti ca eu sau alta persoana care intra mai rar e mai probabil sa aiba intentii rele. Eu nu cred ca e asa..Eu consider ca persoanele care vor raul, incearca intai sa-ti castige increderea ca sa aiba mai apoi acces la mai multe informatii. Dar in fine, aveti si dreptate in sensul ca e alegera voastra pe cine lasati sa va vada lucrurile private. Eu nu vroiam sa fac nici un rau.
Si daca nu e dreptul fiecareia sa intre, decat daca indeplineste conditiile, atunci imi retrag cererea, bine?

Mergi la inceput

M-am orientat si de sezon, majoritatea sunt groase, vreo cateva body-uri mai subtirele. Am luat ca a apucat sotul sa treaca pe la IKEA. Eu in fata calculatorului, dictam la telefon. El baga la cos. Vanitza 30 de lei, paturicile cate 25 (destul de scumpe, 90x90 cm), si prosopelele alea 10 lei 10 bucati. Am zis ca alea or sa fie bune la de toate, si la spalat bebe cu ele, si la uscat.
Pompa si sterilizatorul ni l-e adus prietenul nostru din Ungaria
Si azi in sfarsit ne intalnim cu un prieten din Spania, care ne-a cumparat si el niste chestii, tot din Ikea, dar erau comandate inainte sa stim ca ajunge sotul pe la bucuresti.
Mai sunt multe de luat, si tot pe parcurs cate ceva, trebuie sa ne mobilizam sa ne pregatim.
Hainutzele nu sunt toate, am fotografiat cele mai interesante . Mai am o groaza de body-uri albe.
La noi in Mures sunt niste magazine de second care aduc marfa din anglia. Si aduc si haine de bebe. Multe sunt noi, cu eticheta, si am mai cumparat si de la ei. Si de spalat, eu spal tot, de cand cumpar, nu port hainele fara sa le spal inainte. Nu se stie cine le-a incercat, pe unde au stat, cine le-a cusut, cine le-a impachetat si in ce conditii.

21+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput