Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Va merg la unghiutze!!!
Sa aveti grija de voi!!!!

27+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

M-am intors si eu..Am facut un pic de curatenie prin casa si mancarica buna: copanele cu usturoi si mirodenii la cuptor + piure de cartofi..Mmmm ce bun a fost...Felul intai am avut ciorba de rosii cu fidea, foarte buna pe caldurile astea.
La capitolul sex... noi cam avem interdictie, asa ca "mai rarut ca-i mai dragut"
Cu kilogramele stam binisor, m-am cantarit azi dimineata si aveam +4kg, daca as continua in ritmul asta domol, poate ca as reusi sa ma incadrez in cele 12kg in plus, recomandate. Noroc ca a venit vara si avem multe fructe si legume la dispozitie, si poate asa reusim sa ne mentinem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Va fetelor !
Ma duc si eu la cumparaturi ...vreau sa-i iau prima jucarie lui fiu´miu ... sper sa si gasesc ceva frumusel ca aici tare stau prost la cap jucarii.

+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca ai un mail de la mine !

_

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Astazi am primit si eu un cadou, am facut rost de vaccinul pentru RH, gratis :) si sunt tare bucuroasa.
Intre timp am schimbat si doctora cu care decisesem sa nasc.Mi s-a parut cam dezinteresata, daca-i sugeram eu sa fac analize sau altceva era ok altfel nu-mi dadea niciun sfat.
Acum o sa merg la d-na doctor Munteanu de la Polizu, mi-a recomandat-o prietena care va naste cu dansa cu o luna inaintea mea.
Sper de data aceasta sa fie bine.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Asa, sa dau si eu un semn de viata. De dimineata sunt permanent online, citesc cand apuc, ca sunt la lucru, si pot citi si scrie cand nu e colega din spatele meu la birou . Daca e ceva cu grupul, dati repede un pm, un mail, orice, ca se rezolva ASAP.
Am pus si eu ceva poze noi pe grup. Am pozat si ceva lucrusoare, dupa spalare. La capitolul calcat poate ajung vreodata, nu stiu cand, e o operatiune complicata.

Adresa grupului eu zic ca se poate pune si pe prima pagina, ca oricum nu are cum sa intre nimeni daca nu vrem noi.
Am refacut si listuta din database.
Seidana, merci de caruciorul albastru, luni dimineata am programare, poate se confirma. Daca nu, si va fi fetita, asta e, va fi o fetita imbracata in albastru

Asa, tot cu grupul. Fetele, care sunteti mai noi, sau ati lipsit mult, acceptul in grup il primiti cand dovediti ca sunteti din grup. Fara suparare, dar sunt poze, sunt informatii, nu dorim sa suparam, ofensam pe nimeni, daca nu primiti din prima accept, intrati si povestiti cu noi, ca daca va dovediti de-ale nostre, va primim cu mare drag. Alta conditie, impartiti si voi niste poze. Dati un link pe picassa, flickr, incarcati voi poze pe grup. Cele care intra si nu incarca poze, pana la urma vor fi scoase din grup, la fel, pe motive de securitate.

21+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu ziceam ca incep seria de cand intru in prenatal, ca de atunci o sa stau cu ea in principiu.

povesti de groaza, normal, unde vezi tu povesti faine cu soacre?

eh, a mea nu-i asa rea, numai ca da cu bata in balta cand ti-e lumea mai draga...

am o leneeeee de ma doareeeee

22+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Anca esti tunsa scurt? La nunta aveai parul mai lung?

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Nu inteleg ce inseamna sa "dovedesc" ca sunt de-a voastra...Am crezut ca e un grup pt orice viitoare mamica..Daca nu am mai scris de mult trebuie sa astept o perioada de timp ca sa dovedesc ca sunt vrednica sa fiu acceptata? Mi se pare ciudat..
Si de ce trebuie sa existe conditia de a pune poze cu mine? Eu poate nu sunt de acord sa pun poze decat cu hainute de bebe sau alte articole, nu cred ca cineva are dreptul sa ma conditioneze astfel. Va rog sa-mi spuneti daca ma insel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Camady, m-am tuns de vreo 2 saptamani, ca ma luasera niste calduri pe strada, si am zis gata, vara asta se poarta parul scurt .
Madutza, esti in grup, aici, pe odisee, dar grupul de yahoo este pentru a imparti si impartasi poze cu fiecare si informatii CONFIDENTIALE si PERSONALE.
Ori daca tu nu vrei sa pui poze cu tine, nu te obliga nimeni la chestia asta, dar nu inseamna ca o sa ai acces sa le vezi pe ale altora. Cine vrea albume publice si le pun pe picasa, pe flickr.
Daca vrei sa faci pozici cu hainutze si lucrusoare, astea le poti pune pe unul din conturile de mai sus, fara sa-ti fie frica de perversi si alte bazaconii.
Au fost deja probleme cu pierderea contului comun, de aceea au fost luate aceste masuri de securitate.
Mai sunt si alte fete care nu vor sa se arate in poze, dar nici nu au cerut acces pe grup, recunoscand ca nu au dreptul, deoarece nu vor impartasi poze cu noi.
Nu e nimic personal cu tine sau cu oricine altcineva. Eu am scris ca sa fie clar pentru toata lumea. Regulile le vom afisa si pe prima pagina, ca sa se inteleaga.

21+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput