Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
oanaiasi spune:
Eu tre sa ma apuc de tras net acasa ca acum nu am . Sunt dependenta de forum si nu cred ca pot fara internet acasa. Am sis ca de sapt viitoare incep demersurile.
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
May3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador may ce se aude cu paturicile mele ? _ 24 + |
eu le-am zis de atunci.
le mai zic. creca n-au facut comanda la suplierul ala sau n-or mai avea aia.
22+ cu
zebraroz.ro
Lali_mete spune:
De azi-dimineata ma gandesc la mirosuri ...
Pai mirosul de "praf ud" ,cand abea incepe sa ploua,ma duce inevitabil la ploile de vara din copilarie , cand abea asteptam sa se opreasca ploaia sa iesim in noroi ,si sa facem oameni din pamant ud, sa ne jucam in balti si sa isi puna mamele noastre mainile in cap cand intram in casa...
Mirosul capsunilor proaspete imi aduce aminte de vecinul de acasa " Mos Nastase" ,care era aproape orb saracul,si pigulea iarba din vie in genunchi intr-un capat de vie,si noi in celalalt,tot in genunchi,ii mancam capsunele .Si abea asteptam sa se coaca strugurii tamaiosi tot din via lui,si nu ii apuca niciodata pentru vin .
Mirosul de porumb fiert sau pepene verde cu branza iar imi aduc aminte de vacanta de vara,cand stateam in curte,la umbra,pe patura,si jucam carti cu copiii de pe strada...
Mirosul unei carti noi ma duce cu gandul la prima zi de scoala , mirosul de ciorba acrita cu bors si cu mult leustean imi aduc aminte de bunicii din partea mamei, iar placintele cu btanza dulce si cozonacii pufosi imi aduc aminte de mama. Tot de mama imi aduce aminte mirosul de lapte proaspat,ca dupa ce impaca animalele dimineata,mulgea vaca,si apoi ne trezea pe noi sa mergem la scoala,sau sa o ajutam in curte vara,pana dadea caldura.
Eugen cristea ,Anca Turcasiu si Horia Breciu imi aduc aminte de diminetile de we ,cand aveau emisiunile pentru copii ,si stateam lipita de tv, ca nu aveam decat tvr 1 ...
Astazi sunt nostalgica,nu ma luati in seama prea mult , de la secs mi se trage...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui May3 io cred ca o sa incep o serie: Povesti cu soacra 22+ cu zebraroz.ro |
Acum intrebare : povesti faine sau horor? Ca eu am de amandoua..
De amandoua povestile nu de amandoua soacrele...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui May3 io cred ca o sa incep o serie: Povesti cu soacra 22+ cu zebraroz.ro |
May, fac pe mine de ras
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
JadeJador spune:
eu zic sa incepi seria dupa ce nasti , ca tu o sa ai ce povesti in 2 luni de convietuire cu ea si bb
_
24 +
andr@ spune:
buna fetelor va multumesc la toate pentru sustinere deocamdata stam cumintei; cat despre subiectul sex si noi suntem inca activi, cel putin o data pe sapt se intampla; spun se intampla ptr ca acum avem interzis, asta e, orice numai bb sa fie bine cat despre mancare eu azi am facut fasole cu salata de varza, ghiveci si salata de vinete
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
25+
JadeJador spune:
citat din mesajul lui stefy13 vreau si eu cutiuta muzicala ... dar mie nu imi da nimeni accept in grup +24 |
am intrat pe grup dar nu stiu care esti
daca nu va specificati si numele de pe forum nu dam acces la necunoscuti
da mi pm cu numele eventual
_
24 +