Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 2
athosik spune:
Posibil .... Asa sa fie oare???? K nu cred k s-au bagat in bucatarie!!!!
27+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
oanaiasi spune:
Mie asa imi miroase ...numa' ca din cate abstinente eram ...suntem doar 2 la apel ?!?!?!![]()
Oana
23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
elly_b spune:
3 ... da' io mai misun prin casa cu aspiratorul ... in lipsa de sex ![]()
mami de
(30.06.2005) si
22+ 
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Mie asa imi miroase ...numa' ca din cate abstinente eram ...suntem doar 2 la apel ?!?!?! Oana 23+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!"Patru printi cu trei castele Ape, lanturi fermecate si Tot cerul peste ele Pentru tine toate!" Mda .... asa este .... lasa k dak le prinde bine !!!! ![]() |
27+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
raluca050 spune:
Multumesc fetelor pentru urarile voastre calde.
La noi in sediu se simte atmosfera copilareasca, sunt clovni peste tot care fac figurine din baloane si alte activitati
. Cand o creset bebe mai mare o sa-l aduc aici sa participe la ziua copilului ![]()
Am admirat si eu rochitele de gravide de pe site, sunt frumoase dar cam scumpe, parerea mea. In iulie trebuie sa mergem si noi la o nunta si ma tot gandesc cu ce sa ma imbrac pentru ca o sa fiu cu burtica cam mare.
26+
Dbunny spune:
Eu am iesit, la pescarie, am luat merluciu in los de somon, era mai proaspat![]()
M-am cantarit...am +4kg, deci e bine, dar jur ca arat ca in poza aia din sarcina trecuta la 30s unde aveam vreo +13...
Si mai am si ceva greturi..ieri si azi, sper sa nu tina mult, ca eu ori am greturi ori am pofte.
19+
Dbunny si
Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
JadeJador spune:
lai vb de carucioare
eu momentan am pus ochii pe modelul asta http://www.chicco.ro/product--promotie-carucior-trio-enjoy-fun-2011--1636.html
Este f usor , doar 7.5 kg , se strange usor si se face tip umbrela si poate incapea in orice portbagaj
Si este si rezistent (testat de cateva prietene)
Daca nu vrei 3 in 1 , este si in varianta 2 in 1 (fara landou) sau doar varianta sport
Eu ti l am aratat pe site ul oficial , dar pe alte site uri il gasesesti si putin mai ieftin
_
24 +
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana io is la munca vreau si io secs... ![]() 26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |

Oana
23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
loredanar spune:
fetelor .... pun discutiile intense despre sex pe seama unei zicale "vrabia malai viseaza".......... ! :)))
am uitat sa trec in revista faptul ca la mine este ultima luna de serviciu........ !!! de pe 23 iunie intram in prenatal !! ABIA ASTEPT ! 

Lori
27+ fericita cu
Mara